meerdere keren modals invoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 09:57:21
Quote Anchor link
Hallo
Ik heb een pagina waar ik een modal wil oproepen gemaakt mbv het voorbeeld van W3schools
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<div class="frame-back">
                    <p>Text</p>
                    <button id="myBtn">Klik om verder te lezen</button>
                </div>
            </div>
            <div id="myModal" class="modal">
                <!-- Modal content -->
                <div class="modal-content">
                    <span class="close">&times;</span>
                    <p>Some text in the Modal..</p>
                </div>
            </div>
            <script src="script/modal.js"></script>]
en het script
[    var modal = document.getElementById('myModal');
    var btn = document.getElementById("myBtn");
    var span = document.getElementsByClassName("close")[0];
    btn.onclick = function() {
        modal.style.display = "block";
    }
    span.onclick = function() {
        modal.style.display = "none";
    }
    window.onclick = function(event) {
        if (event.target == modal) {
            modal.style.display = "none";
        }
    }


Nu wil ik meerdere links die een modal op moeten kunnen roepen op 1 pagina, maar dit werkt niet. (Eén enkele wel)
Ik heb geprobeerd om elk item een eigen nummer en script mee te geven, maar ook dat werkt niet. Hoe kan ik dit oplossen?

Hoe moet ik het shier cript invoeren, zodat het er als script uitziet?

Edit:
Ik heb code-tags geplaatst. Gelieve dit in het vervolg zelf toe te voegen aan je bericht.
Zie ook: Veel gestelde vragen: Welke UBB-codes kan ik gebruiken.
Gewijzigd op 07/01/2019 13:17:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 08:38:49
 
Jan te Pas

Jan te Pas

07/01/2019 12:50:19
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
<!DOCTYPE html>
<html>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">
    <meta name="viewport" id="viewport" content="target-densitydpi=high-dpi,initial-scale=1.0,user-scalable=no" />
    <title>Document Title</title>

    <link rel="stylesheet" href="http://www.w3schools.com/lib/w3.css">
    <style>
        /* The Modal (background) */
        .modal {
            display: none; /* Hidden by default */
            position: fixed; /* Stay in place */
            z-index: 1; /* Sit on top */
            padding-top: 100px; /* Location of the box */
            left: 0;
            top: 0;
            width: 100%; /* Full width */
            height: 100%; /* Full height */
            overflow: auto; /* Enable scroll if needed */
            background-color: rgb(0,0,0); /* Fallback color */
            background-color: rgba(0,0,0,0.4); /* Black w/ opacity */
        }

        /* Modal Content */
        .modal-content {
            background-color: #fefefe;
            margin: auto;
            padding: 20px;
            border: 1px solid #888;
            width: 80%;
        }

        /* The Close Button */
        .close {
            color: #aaaaaa;
            float: right;
            font-size: 28px;
            font-weight: bold;
        }

        .close:hover,
        .close:focus {
            color: #000;
            text-decoration: none;
            cursor: pointer;
        }
    </style>
</head>
<body>

    <h2>Modal Example</h2>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button class="myBtn_multi">Open Modal</button>
    <button class="myBtn_multi">Open Modal2</button>

    <!-- The Modal -->
    <div class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..</p>
        </div>
    </div>

    <!-- The Modal -->
    <div  class="modal modal_multi">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close close_multi"></span>
            <p>Some text in the Modal..2</p>
        </div>
    </div>
    <!-- Trigger/Open The Modal -->
    <button id="myBtn">Open Modal.. 3</button>
    <!-- The Modal -->
    <div id="myModal" class="modal">
        <!-- Modal content -->
        <div class="modal-content">
            <span class="close">x</span>
            <p>Some text in the Modal. Example 3.</p>
        </div>
    </div>
    <script>
        // Get the modal

        var modalparent = document.getElementsByClassName("modal_multi");

        // Get the button that opens the modal

        var modal_btn_multi = document.getElementsByClassName("myBtn_multi");

        // Get the <span> element that closes the modal
        var span_close_multi = document.getElementsByClassName("close_multi");

        // When the user clicks the button, open the modal
        function setDataIndex() {

            for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
            {
                modal_btn_multi[i].setAttribute('data-index', i);
                modalparent[i].setAttribute('data-index', i);
                span_close_multi[i].setAttribute('data-index', i);
            }
        }



        for (i = 0; i < modal_btn_multi.length; i++)
        {
            modal_btn_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "block";
            };

            // When the user clicks on <span> (x), close the modal
            span_close_multi[i].onclick = function() {
                var ElementIndex = this.getAttribute('data-index');
                modalparent[ElementIndex].style.display = "none";
            };

        }

        window.onload = function() {

            setDataIndex();
        };

        window.onclick = function(event) {
            if (event.target === modalparent[event.target.getAttribute('data-index')]) {
                modalparent[event.target.getAttribute('data-index')].style.display = "none";
            }

            // OLD CODE
            if (event.target === modal) {
                modal.style.display = "none";
            }
        };

//XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX    Modified old code    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

// Get the modal

        var modal = document.getElementById('myModal');

// Get the button that opens the modal
        var btn = document.getElementById("myBtn");

// Get the <span> element that closes the modal
        var span = modal.getElementsByClassName("close")[0]; // Modified by dsones uk

// When the user clicks on the button, open the modal

        btn.onclick = function() {

            modal.style.display = "block";
        }

// When the user clicks on <span> (x), close the modal
        span.onclick = function() {
            modal.style.display = "none";
        }



    </script>

</body>
</html>
{/code]
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/01/2019 16:11:23
Quote Anchor link
Hoeveel modals mogen er tegelijkertijd open staan? Als dit maximaal één modal is voor alle links zou je de modal-container met id myModal kunnen hergebruiken en deze dynamisch kunnen vullen met de inhoud die je wilt tonen.

Ook zou je een library kunnen inzetten om dit werk wat makkelijker (en cross browser compatible) te maken. Als je van jQuery gebruik maakt is dit volgens mij zo gepiept.

Over de code van @Jan hierboven: dit lijkt mij nogal veel code voor iets relatief simpels? Waarom ken je de data-index attributen dynamisch toe? Deze kun je gewoon in HTML toevoegen?
 
Joyce PHP

Joyce PHP

07/01/2019 18:17:48
Quote Anchor link
Thanks guys.
Ik heb het opgalost via jquery, dat was uiteindelijk eenvoudiger
 
Jan te Pas

Jan te Pas

08/01/2019 10:47:02
Quote Anchor link
@Thomas, klopt, maar er staan twee methodes; dynamisch en ‘old’. Vooral bedoeld als leercode.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.