Mysql UPDATE

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Klein team zoekt grote fullstack .NET developer to

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever is marktleider in de Benelux en is Europees ook al aardig aan de weg aan het timmeren. Ze voorzien technische winkels van apparatuur om producten een langer leven te geven. Hiermee reduceren ze flink wat CO2 uitstoot en dat is natuurlijk goed voor iedereen! IT speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvoering en de applicaties zijn van goed niveau. Als fullstack .NET developer ga jij je bijdrage leveren aan het verder verbeteren van de applicaties en de interne processen. Ze zijn nu met ruim 50 medewerkers in totaal en de afdeling development bestaat uit een 5tal developers.

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:13:00
Quote Anchor link
Beste phphulpers,

ik snap niks van mysql update daarom krijg ik ook een error.

Mijn code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$Mysql = mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='$Naam', Adres='$Adres', Woonplaats='$Woonplaats', TelefoonAlgemeen='$TelefoonAlgemeen', Bedrijfsnaam='$Bedrijfsnaam', Notitie='$Notitie'");


Wat is hier fout aan?
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 02:15:54
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:17:00
Quote Anchor link
Als je de error geeft kunnen we makkelijker kijken wat er fout is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:19:00
Quote Anchor link
Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 15:30:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$Mysql
= mysql_query("UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie);
?>


Je vergat de puntjes, en de ", vergeet ook niet te checken of alle variabelen wel bestaan / een waarde hebben ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
John D

John D

03/12/2009 15:34:00
Quote Anchor link
Bouw je query altijd op in een variabele bijvoorbeeld $query en print deze variabele om te debuggen. Dit geeft je een beeld wat je op MySQl afvuurt en geeft je de gelegenheid om te testen. copy and paste de query en test deze op de MySQl prompt. Dit is slechts een voorbeeld neem ik aan ? In de daadwerkelijke query heb je toch wel een where clausule ??
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Ik krijg nog steeds de error:

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/a2663326/public_html/database/gegevens_veranderen.php on line 4

Maar als ik op bewerk klikt past hij het wel aan..

@John ik heb alleen where naam = '.$naam.'
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
- SanThe -

- SanThe -

03/12/2009 15:49:00
Quote Anchor link
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
//dit bovenaan je script
ini_set('display_errors',1);
error_reporting(E_ALL);



//je query met al een beetje foutafhandeling
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='".$Naam."', Adres='".$Adres."', Woonplaats='".$Woonplaats."', TelefoonAlgemeen='".$TelefoonAlgemeen."', Bedrijfsnaam='".$Bedrijfsnaam."', Notitie='".$Notitie;
$Mysql = mysql_query($query);
if(!$Mysql)
{

  echo 'ERROR IN QUERY, query:' . $query . '<br>' . PHP_EOL;
  echo mysql_error();
}

?>


Er gaat al iets in je query fout, daardoor werkt je mysql_fetch_assoc niet.
 
Hipska BE

Hipska BE

03/12/2009 15:51:00
Quote Anchor link
LEES nou es je error...




nee, ECHT lezen




vertaal hem anders eens naar het nederlands..





nog niet?




mysql_fetch_assoc($var) doe jij op lijn 4, waar $var niet een geldig resultaat is van mysql_query()

Heldert dit wat op?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 15:56:00
Quote Anchor link
Ik heb die fout afhandeling erbij gedaan en ik krijg nog steeds dezelfde error.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 15:58:00
Quote Anchor link
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:00:00
Quote Anchor link
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/12/2009 16:04:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 15:58:
Mysql_fetch_assoc() werkt niet op een UPDATE statement.

Lol, daar heb ik gewoon overheen gekeken. Ik mis gewoon al de foutafhandeling :p
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..
 
Tamara

Tamara

03/12/2009 16:14:00
Quote Anchor link
Gerben schreef op 03.12.2009 16:07:
Tamara schreef op 03.12.2009 16:00:
linkje

je vergeet nog je WHERE in je query...


WHERE is in principe niet nodig. Maar ik denk inderdaad dat de TS het wel nodig heeft..


Wist niet dat het niet verplicht was, maar lijkt mij dat het beter is als je where wel in je query gebruikt, om eventuele fouten te voorkomen.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?
 
/home/joost

/home/joost

03/12/2009 16:21:00
Quote Anchor link
Plak je gehele script is ipv alleen die ene regel, het is mij niet geheel duidelijk wat je bedoeling is.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

03/12/2009 16:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

if($_POST['Aanpassen'] == 'Aanpassen') {
$query = "UPDATE gegevens SET Naam='.$Naam.' Adres='.$Adres.', Woonplaats='.$Woonplaats.', TelefoonAlgemeen='.$TelefoonAlgemeen.', Bedrijfsnaam='.$Bedrijfsnaam.', Notitie='.$Notitie.' WHERE ID='.$ID.'";
}


if($_POST['Verwijderen'] == 'Verwijderen') {
$Delete = mysql_query("DELETE FROM gegevens WHERE ID='.$ID.'");
header("Location: #");
}



while($row = $query) {
      $ID = $row['ID'];
      $naam = $row['Naam'];                          
      $adres = $row['Adres'];                        
      $woonplaats = $row['Woonplaats'];              
      $telefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];  
      $bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];          
      $notitie = $row['Notitie'];                    
      $email = $row['Email'];                    
  }
  
?>

    
<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='<?php echo $_SERVER['SCRIPT_NAME']; ?>' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo "$naam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo "$adres"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo "$woonplaats"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo "$telefoonAlgemeen"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo "$bedrijfsnaam"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo "$email"; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo "$notitie"; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='right'><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley PHP
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

03/12/2009 16:30:00
Quote Anchor link
Wesley schreef op 03.12.2009 16:20:
Hoe moet ik nu de gegevens uit mijn database halen en als value's gebruiken zonder mysql_fetch_assoc?


Dan doe je weer een SELECT statement.

Om te controleren of je UPDATE gelukt is (persoonlijk doe ik dit nooit) kun je mysql_affected_rows() gebruiken.
 
Wesley PHP

Wesley PHP

04/12/2009 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb nu dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
<?php
include_once('config.php');

$Mysql = mysql_query("SELECT * FROM gegevens WHERE ID='$ID'");

while($row = mysql_fetch_assoc($Mysql)) {
      $ID = $_GET['ID'];
      $Naam = $row['Naam'];
      $Adres = $row['Adres'];    
      $Woonplaats = $row['Woonplaats'];    
      $TelefoonAlgemeen = $row['TelefoonAlgemeen'];    
      $Bedrijfsnaam = $row['Bedrijfsnaam'];    
      $Notitie = $row['Notitie'];    
      $Email = $row['Email'];
      $Datum = $row['Datum'];
      $Tijd = $row['Tijd'];
      $Door = $row['Door'];
}
                
?>


<link href="stijl.css" rel="stylesheet" type="text/css">

<form action='' method='post'>
  <table>
    <tr>
      <td>Naam:</td>
      <td><input type='text' name='Naam' size= '42' value='<?php echo $Naam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Adres' size='42' value='<?php echo $Adres; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Woonplaats:</td>
      <td><input type='text' name='Woonplaats' size='42' value='<?php echo $Woonplaats; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Telefoon Algemeen:</td>
      <td><input type='text' name='TelefoonAlgemeen' size='42' value='<?php echo $TelefoonAlgemeen; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Bedrijfsnaam:</td>
      <td><input type='text' name='Bedrijfsnaam' size='42' value='<?php echo $Bedrijfsnaam; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>E-mail Adres:</td>
      <td><input type='text' name='Email' size='42' value='<?php echo $Email; ?>' /></td>
    </tr>
    <tr>
      <td valign='top'>Notitie:</td>
      <td><textarea name='Notitie' cols='41' rows='10'><?php echo $Notitie; ?></textarea></td>
    </tr>
    <tr>
      <td></td>
      <td><input type='submit' name='Aanpassen' value='Aanpassen' />
      <input type='submit' name='Verwijderen' value='Verwijderen' /></td>
    </tr>
  </table>
</form>

<br />

<?php
include_once('gegevens_ophalen.php');
?>


Alleen zet hij niks in de values..
 
- SanThe -

- SanThe -

04/12/2009 15:18:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 03.12.2009 15:49:
Fatsoenlijke foutafhandeling ontbreekt. Dus we kunnen alleen maar gokken. Ik gok op lege vars.

Zet dit bovenin je script.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

// rest
?>
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.