optellen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »
Henk geurts

Henk geurts

03/01/2014 10:58:42
Quote Anchor link
ik wil een makkelijke berekening doen via inputs, dit lukt wel maar ik wil het antwoord die het php bestand dan berekent ook in zo'n soort input blokje hebben. maar nu geeft hij elke keer een echo en dan boven aan de website.

hoe krijg het antwoord in zo'n input vak?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<html>
<form name="form1" method="post">
getal1
<input type="text" name="">
<br>
getal2
<input type="text" name="cijfer2">
</p>
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken">
<input name="Reset" type="Reset" id="Reset" value="LeegMaken">
<br>
</p>
</form>
</html>

<?
$a
= $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
?>

Toevoeging op 03/01/2014 17:46:42:

ik ben nu al een stukje verder maar nu krijg ik elke keer dit:
http://imgh.us/voorbeeld.png

het tekstvak pakt het php antwoord niet

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Gewijzigd op 03/01/2014 18:27:24 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 12:27:57
 
- SanThe -

- SanThe -

03/01/2014 18:16:24
Quote Anchor link
Die regel staat niet in je bovenstaand script.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2014 18:28:17
Quote Anchor link
Zorg ervoor dat je in ieder geval je bestand opslaat als .php als je er PHP in verwerkt.
 
Bart Smulders

Bart Smulders

03/01/2014 19:00:09
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?
if (isset($_POST['cijfer1']) && isset($_POST['cijfer2'])){
$a = $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
}

else{
    $fout =" Nog niets ingevuld ";
}

?>

<html>
<form name="form1" method="post">
getal1
// Bij het eerste input veld was je NAME vergeten in te vullen zodat deze geen waarde meegaf. Fout afhandeling is de boodschap.
<input type="text" name="cijfer1">
<br>
getal2
<input type="text" name="cijfer2">
</p>
// Extra input veld aanmaken en weergeven.
Uitkomst <input name="uitkomst" type="text" value="<?php
if(isset($fout)){
    echo $fout ;
}

else
{
    echo $c;
}

?>
">
<p>
<input type="submit" name="Submit" value="Bereken">
<input name="Reset" type="Reset" id="Reset" value="LeegMaken">

<br>
</p>
</form>
</html>
Gewijzigd op 03/01/2014 20:07:54 door Bart Smulders
 
Henk geurts

Henk geurts

03/01/2014 22:50:49
Quote Anchor link
ik krijg nog steeds in het tekstvak dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout)){    echo $fout ;} else{    echo $c;}?>
">
in plaats van de uitkomst?

dit is mijn php bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<?php
session_start();
if(isset($_GET["pagina"]))
{

$pagina = $_GET["pagina"];
}

else
{
$pagina = "website";
}



if($pagina == "website")
{

$html = file_get_contents("website.html");
if (isset($_POST['cijfer1']) && isset($_POST['cijfer2'])){
$a = $_POST['cijfer1'];
$b = $_POST['cijfer2'];
$c = $a + $b;
echo $a . "+" . $b . "=" . $c;
}

else{
    $fout =" Nog niets ingevuld ";
}
}




echo $html;
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 00:39:22
Quote Anchor link
En waar staat deze regel dan?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(isset($fout)){    echo $fout ;} else{    echo $c;}?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

04/01/2014 08:29:58
Quote Anchor link
Je hebt het bestand opgeslagen als php?
Hoe roep je het bestand/de pagina aan?
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 11:05:41
Quote Anchor link
$html = file_get_contents("website.html");
hiermee roep ik de html pagina aan
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 11:19:42
Quote Anchor link
Uhm, nee, daarmee lees je een bestand in. De inhoud van dat bestand komt in een string te staan die je vervolgens op regel 29 uitspuugt naar de browser. Alles wat daarvoor of na gebeurt, gebeurt daarvoor of na. Op deze manier kan je dus nooit bepaalde tekst in je html krijgen, want dat hele bestand is een string niets anders. Php code in die string wordt niet uitgevoerd.

Wat je moet doen is dat html bestand includen (via include dus), dan wordt de code wel uitgevoerd.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 11:22:05
Quote Anchor link
Het bestand met php er in moet uiteraard wel de extensie .php hebben en geen .html.
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 11:30:05
Quote Anchor link
Nee Santhe, dat hoeft niet. Je kan elk bestand includen, zolang de php code maar php tags erom heeft staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/01/2014 12:23:08
Quote Anchor link
@Erwin:

Interessant.
Dat wist ik niet.
Ik heb het getest en jawel, het werkt.
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 12:43:00
Quote Anchor link
ik snap het nog niet helemaal Erwin,

moet ik nu het html bestand in php includen of php in html?
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 13:15:47
Quote Anchor link
Aangezien HTML geen include functie kent lijkt me het antwoord vrij voor de hand liggend....
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 14:20:35
Quote Anchor link
moet ik dan heel mijn html bestand samenvoegen met php???
is er echt geen andere manier?
 
Erwin H

Erwin H

04/01/2014 15:51:01
Quote Anchor link
Samenvoegen? waar heb jij het nu weer over?
Je moet het bestand via de php include functie aanroepen zodat het runtime wordt gebruikt. Heb je uberhaupt wel al gekeken naar die include functie (ik had er niet voor niets een link van gemaakt!)?
 
Victor G

Victor G

04/01/2014 16:34:06
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include('file.php');
?>


Kijk hier eens naar. -> Deze keer wel doen :P
Gewijzigd op 04/01/2014 16:35:35 door Victor G
 
Henk geurts

Henk geurts

04/01/2014 17:20:16
Quote Anchor link
ja heb er naar gekeken, maar ik snap er niet zoveel van haha
 
Victor G

Victor G

04/01/2014 17:34:33
Quote Anchor link
Misschien een slecht voorbeeld maargoed.

Hieronder zie je een mappenlijst waarbij /naam een directory is. Je werkt vanaf optellen.php en wil data hebben vanaf aftellen.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
/root
    index.html
    memberlist.php
    contact.php
    /css
        main.css
    /php
        optellen.php <- runtime file
        aftellen.php <- benodigd file


Oke nu je mappenlijst er is, weet je waarvandaan je het moet halen. Aangezien het in de zelfde directory zit kan je het oproepen met alleen de naam. Maar wil je bijvoorbeeld een file 'erboven' hebben moet je PHP vertellen waar hij moet zoeken. Ik hoop dat dit je een beetje op gang helpt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// Script in optellen.php

// Include van aftellen

include('aftellen.php');

// Include van memberlist
include('../memberlist.php');
// Meer script in optellen.php
?>


Maakt dat het iets duidelijker?
Gewijzigd op 04/01/2014 17:38:15 door Victor G
 
Henk geurts

Henk geurts

05/01/2014 09:24:13
Quote Anchor link
ja maar ik heb maar 1 php bestand
 
E WNSMA

E WNSMA

05/01/2014 11:06:46
Quote Anchor link
Heb je misschien zoiets nodig

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

    if(isset($_POST['submit'])){
    
    $cijfer1 = (isset($_POST['cijfer1']))? (int)$_POST['cijfer1'] : 0;
    $cijfer2 = (isset($_POST['cijfer2']))? (int)$_POST['cijfer2'] : 0;
    
    $totaal = $cijfer1 + $cijfer2;
}

?>


<form method="POST">
<input type="text" name="cijfer1">
<input type="text" name="cijfer2">
<input type="text" name="uitslag" value="<?php if(!isset($totaal)){ echo 0; } else { echo $totaal; } ?>">
<input type="submit" name="submit" value="Berekenen">
</form>


Ben maar een beginner misschien kan het mooier
Gewijzigd op 05/01/2014 11:07:35 door E WNSMA
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.