paginasysteem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 11:48:56
Quote Anchor link
Hallo,
Ik heb voor een website een algemene indexpagina die de inhoud van de andere pagina´s steeds oproept. Simpel en effectief, maar laadt steeds opnieuw en dat wil ik eigenlijk niet.
Dit is de code die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
    //call the header
    include('include/header.php');
    //call the menu
    include('include/menu.php');
    //call for the page
        if (!isset($_GET['page'])) {
            //url-variable doesn´t exit, call homepage
            include('content/index.inc.php');
        }

        else {
            //url-variable exits, call file
            $page = 'content/'.$_GET['page'].'.inc.php';
            if (file_exists($page)) {
                //page exits, show page
                include($page);
            }

            else {
                //page doesn´t exit, show text
                echo 'This page you called for, doesn´t exit!';
            }
        }

    //call the footer
    include ("include/footer.php");
?>

Nu wil ik eigenlijk dat alleen de inhoud van de $page = 'content/'.$_GET['page'].'.inc.php' wordt geladen en de includes van header, menu en footer niet herladen worden, maar gewoon blijven.
Hoe kan ik dit doen?
De pagina´s worden opgeroepen met:
<a href="index.php?page.php"></a>
Wat ik dus wil is dat niet index.php wordt opgeroepen, maar alleen de ?page.php in de index die blijft bestaan.
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 22:13:26
 
- SanThe -

- SanThe -

21/04/2014 12:12:57
Quote Anchor link
Kijk eens naar ajax.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 12:15:24
Quote Anchor link
Oops, dat heb ik nog niet geleerd. Kan het ook zonder Ajax? Of is Ajax niet zo moeilijk te leren?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

21/04/2014 12:22:44
Quote Anchor link
Kan ook zonder Ajax. Vroeger deden we dat met frames.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 12:25:07
Quote Anchor link
Ja, maar frames vermijdt ik liever. Geen mogelijkheden in html+php?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:22:18
Quote Anchor link
Als je niet wilt dat je hele pagina wordt gerefreshed dan heb je twee mogelijkheden:

- AJAX: Wel nieuwe content van de server laden en dan bijvoorbeeld enkel de inhoud van één <div> verversen.
- hidden div's: Je laadt alle 'pagina's' in één keer in en zet de inhoud in verschillende verborgen div's onder elkaar in de html. Met wat javascript zorg je dat aan de hand van een menu de div´s tevoorschijn komen met de bijpassende inhoud.
Gewijzigd op 21/04/2014 13:24:01 door Frank Nietbelangrijk
 
- Raoul -

- Raoul -

21/04/2014 13:36:06
Quote Anchor link
Ajax klinkt eng maar het is echt niet moeilijk om het onder de knie te krijgen, het enige wat je nodig hebt is wat Javascript kennis.
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 13:42:13
Quote Anchor link
Oké, dank jullie wel. Ga me dan maar eens verdiepen in Ajax, klinkt als de meest reele oplossing.
Nog tips om dit te leren? Goeie tutorial of site?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:43:18
Quote Anchor link
en daarbij is Javascript is een must-have
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 13:47:08
Quote Anchor link
is basiskennis javascript genoeg? Ik ben niet superfan van javascript en heb me er nooit tot op het bot in verdiept.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 13:49:17
Quote Anchor link
Natuurlijk met onze hulp ga je er wel uitkomen. Het belangrijkste is dat je uit mijn twee opties eerst een keus maakt. Heb je een voorkeur voor JQuery?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/04/2014 14:22:19
Quote Anchor link
Tortuga kijk je pm
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 15:50:13
Quote Anchor link
@Frank: Nee, geef dan voorkeur voor Ajax, maar moet me er dus eerst in verdiepen. Heb nog wel even tijd en geen haast. De site waar ik dit voor wil gebruiken, gaat uiteindelijk erg uitgebreid worden, daarom is alles in één keer laden geen optie. En tot nog toe heb ik ajax kunnen vermijden, maar al wel in de gaten dat je er erg leuke dingen mee kan doen, dus dat gaat weer eens blokken worden. Tenslotte heb ik php ook geleerd, dus waarom dit niet? Maar als je nou zegt dat het dan slim is om eerst javascript volledig onder de knie te hebben, dan zal ik dat eerst maar doen, dus een volgorde advies is welkom.

@wouter: pm?? wat bedoel je?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

21/04/2014 16:12:48
Quote Anchor link
Uhm... ja AJAX == javascript dus een klein beetje kennis van js is wel handig maar dat valt spelenderwijs te leren hoor

kijk eens naar http://www.w3schools.com/ajax/default.ASP
 
- Raoul -

- Raoul -

21/04/2014 17:30:57
Quote Anchor link
jQuery is een javascript-library dat ajax functionaliteit 10x makkelijker maakt ;-) (Het kan nog veel meer dan ajax zoals effecten enzoverder)
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

21/04/2014 18:17:07
Quote Anchor link
@toruga, priveberichten.
http://www.phphulp.nl/prive-berichten/
 
Tortuga web

tortuga web

21/04/2014 22:15:52
Quote Anchor link
@Wouter, hardstikke bedankt. Weet natuurlijk nog niet of ik er wat aan heb, maar ga er zeker mee aan de slag.
 

21/04/2014 22:54:02
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php

include ('PAD_NAAR_HEADER');

include ($_GET['p'] . '.inc.php');

include ('PAD_NAAR_FOOTER');

?>


Ga naa je pagina door PAGINANAAM.php?p=<naam>
 
- Raoul -

- Raoul -

22/04/2014 00:13:04
Quote Anchor link
@pascal Dat is onveilig. Ik kan door je $_GET['p'] te manipuleren in andere directories geraken en zo andere bestanden includen. (door bv / en ../ mee te geven).

Dit is overigens ook niet wat tartuga wilt.
 

22/04/2014 01:56:26
Quote Anchor link
@raoul Dat is niet helemaal waar want je kunt alleen naar bestanden linken die de .inc.php exentie hebben
 
Tortuga web

tortuga web

22/04/2014 09:17:39
Quote Anchor link
@Pascal: Zoals Raoul zegt, dit is dus een verkorte én onveiligere manier van het script zoals ik het hierboven gebruik. Als je dit wilt doen, gebruik dan mijn versie en niet deze verkorte versie. En het is dus niet wat ik wil.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.