phpdev

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 11:26:00
Quote Anchor link
Yow mannekes, :-P
ik heb phpdev en ik heb een probleempje! :-(
Ik heb dus al PHP en MYSQL geïnstalleerd staan, maar het probleem is:
als ik in PHP de -if, -else & -elseif statements gebruik, dat ze dan niet werken! :-S
Bijvoorbeeld:
een inlog-systeem met:
if($actie == "Inloggen") {
// controleren of password en username juist zijn...
} else {
// form
}
dan zie ik het form en als ik me probeer in te loggen, dan krijg ik weer het form te zien :-S
Zou iemand weten hoe dat komt??

Alvast Bedankt :-)
 
PHP hulp

PHP hulp

31/05/2024 14:53:13
 
Bram Z

Bram Z

14/04/2004 11:43:00
Quote Anchor link
mss heb je ergens een schrijfout en heb je php errors afgezet ..
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 12:00:00
Quote Anchor link
Quote:
mss heb je ergens een schrijfout en heb je php errors afgezet ..


nope, jammer genoeg niet. :-(
Ik zit nu al van 's morgens vroeg het probleem te proberen op te lossen.
 

14/04/2004 12:21:00
Quote Anchor link
controleer of $actie ook daadwerkelijk Inloggen is en kijk naar hoofdletters e.d. en of je hem niet ergens anders definieerd met bijv. $aktie
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 13:21:00
Quote Anchor link
Of geef heel je script ff :)
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 14:36:00
Quote Anchor link
Quote:
Of geef heel je script ff :)


ok, maar het is nog maar simpel!
en wie weet zitten er nog fouten in de andere dingen ook. :-(

thx
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 14:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?
if(empty($leerphpusername) || empty($leerphppassword)) {

echo "<p align='center' valign='middle'>
<form action='eigenwebsite.php' method='POST'>
Username:\t<input type='text' name='username'><br>
Password:\t<input type='password' name='password'><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Inloggen'>
</form>
</p>"
;

}
elseif($_POST["actie"] == "Inloggen") {

mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("leerphp_db");

$query = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE username='".$_POST["username"]."' && password='".$_POST["password"]."'") or die (mysql_error());
$rows = mysql_num_rows($query);

if($rows == 0) {

echo "Verkeerde username en/of password!";

}
else {

setcookie('leerphpusername','".$_POST["username"]."',time()+3600);
setcookie('leerphppassword','".$_POST["password"]."',time()+3600);

echo "U bent suc6vol ingelogd!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Doorgaan</a>"
;

}

}
else {

if(!file_exists("$leerphpusername.html")) {

echo "U hebt GEEN eigen website gemaakt!<br>
U kunt hieronder uw website maken! (Kennis: HTML)<br>
<br>
De URL: http://192.168.0.2/public/$leerphpusername.html<br>
<br>
<form action='eigenwebsite.php'>
<textarea name='tekst'></textarea><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Maak!'>
</form>"
;

}
elseif($actie == "Maak!") {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "w");
$write = fwrite($fd, $tekst);
fclose($fd);

echo "Website suc6vol gemaakt!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Ga terug</a>"
;

}
elseif($actie == "Wijzig!") {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "w");
$write = fwrite($fd, $tekst);
fclose($fd);

echo "Website suc6vol gewijzigd!<br>
<br>
<a href='eigenwebsite.php'>Ga terug</a>"
;

}
else {

$fd = fopen("$leerphpusername.html", "r");
$read = fread($fd, filesize("$leerphpusername.html"));
$fclose($fd);

echo "U hebt WEL een eigen website gemaakt!<br>
U kunt hieronder uw website wijzigen! (Kennis: HTML)<br>
<br>
De URL: http://192.168.0.2/public/$leerphpusername.html<br>
<br>
<form action='eigenwebsite.php'>
<textarea name='tekst'>$read</textarea><br>
<br>
<input type='submit' name='actie' value='Wijzig!'>
</form>"
;

}

}

?>


dit is em! :-D
tis nog een prutske hoor! der MOET nog meer opkomen! :-P
 
Mitch X

Mitch X

14/04/2004 15:13:00
Quote Anchor link
Je moet je knopjes wel verschillende namen geven hoor :)
Die value is wat erop staat... (d8 ik)
 
PHP Freak

PHP Freak

14/04/2004 19:13:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet je knopjes wel verschillende namen geven hoor :)
Die value is wat erop staat... (d8 ik)


nope, dat staat nu op m'n eigen servertje op m'n computer, maar als ik dat op m'n website zelf (op het web) zet, dan werkt het wel :-S
 
PHP Freak

PHP Freak

18/04/2004 19:41:00
Quote Anchor link
Waarom reageert niemand niet meer???
K zit nu heel de tijd vast met dat probleem. :-(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.