Punten betaling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een Front-end (Angular) developer. Het it-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn dus op zoek naar professionals die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaan, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties aan de slag gaat. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:54:19
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met een php pagina, dat na het betalen 5000 punten bijschrijft op het account.

Maar nu snap ik niet hoe dat precies werkt met de mysql.

Het is de kolom credits in de tabel users

Daar moet 5000 punten bij na betaling.

Hoe kan ik dat doen, met php?

Mvg, Marvin
Gewijzigd op 24/12/2010 20:54:33 door Marvin Radioo
 
PHP hulp

PHP hulp

02/06/2024 02:06:33
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 20:55:15
Quote Anchor link
Tutorials op www.phptuts.nl
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 20:59:24
Quote Anchor link
kan ik niet vinden op die website
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:01:22
Quote Anchor link
http://www.phptuts.nl/view/41/

Lees deze tutorial eens door ;) Dan moet je in staat zijn om het zelf te doen denk ik zo.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:03:44
Quote Anchor link
ik vraag het ook niet voor niks hier?

Als je het weet kun je het mij ook wel even uitleggen?

Dan weet ik het ook.
Gewijzigd op 24/12/2010 21:05:34 door Marvin Radioo
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:08:41
Quote Anchor link
Daarvoor sturen wij jouw een link waar je het kan leren ;)
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:09:55
Quote Anchor link
Ja maar ik zie daar nergens staan over Bijtellen enzo?
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:10:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE id = 24") ?>
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:11:09
Quote Anchor link
Dat niet, maar je kunt wel lezen hoe je bepaalde waarde in de database kan zetten.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:16:26
Quote Anchor link
Ok, ik snap het.

Dank je Jelmer :)

Alleen dat where is = (wat maakt dat uit, en is 24 het id wat er moet staan?)

Gr
 
Jelmer -

Jelmer -

24/12/2010 21:20:58
Quote Anchor link
Was gewoon een voorbeeldje. Je moet niet vergeten iets in je WHERE stukje te zetten, anders krijgen alle gebruikers 5000 extra credits.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:22:54
Quote Anchor link
Nu heb ik op mijn website, Welkom %Name% staan.

Dat geeft de naam weer van de ingelogde account.

Nu heb ik dus het zo gedaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php mysql_query("UPDATE users SET credits = credits + 5000 WHERE username = %Name%") ?>


Alleen het werkt niet.

Wat doe ik hier fout?

Gr
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2010 21:26:32
Quote Anchor link
Marvin Radioo op 24/12/2010 21:22:54:
Wat doe ik hier fout?


Je wilt geen tutorials lezen, maar direct van ons een compleet script.

Tja, nog een fijne Kerst zeg ik dan.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:28:29
Quote Anchor link
Tja, Als je niet normaal KUNT reageren, Reageer dan niet.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 21:40:02
Quote Anchor link
Als je niet normaal kan lezen, plaats dan ook geen topic ;) Er wordt hier verwacht dat je zelf ook wat inzet toont. Lukt het daarna nog niet, dan zijn we wel bereid om te helpen.
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 21:46:36
Quote Anchor link
nou ja, bij die tuts wordt het ook niet duidelijk uitgelegd.

Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:05:54
Quote Anchor link
Haha, volgens mij snap je het niet...
Wij willen je best helpen, maar PHP leren moet je zelf doen, want een heel script gaan we niet voor je maken. Dus ga eens tutorials lezen en als je ergens niet uitkomt, zijn hier zat mensen die je graag helpen.
En als je de basis van PHP een beetje doorhebt en weet hoe je de database queryt, is wat je zoekt makkelijk. Je moet dan wel bereid zijn er een beetje moeite voor te doen.
 
Dindong Veter

Dindong Veter

24/12/2010 22:07:41
Quote Anchor link
Trouwens, d.m.v welk systeem betalen je leden?
Gewijzigd op 24/12/2010 22:12:50 door Dindong Veter
 
Marvin Radioo

Marvin Radioo

24/12/2010 22:25:56
Quote Anchor link
Targetpay.

Die code zet ik er wel in, maar moet eerst dit klaarhebben.
 
Niels K

Niels K

24/12/2010 22:32:19
Quote Anchor link
weet je hoe je een gebruiker id op vraagt?

Quote:
Jelmer is volgens mij de enigste die fatsoenlijk wil helpen.

Het probleem ligt bij jouw zoals pim je duidelijk maakt niet bij ons. Nogmaals we willen best helpen, graag zelfs, als je zelf ook maar wat inzet toont ;)
 
Pim -

Pim -

24/12/2010 22:32:45
Quote Anchor link
En wat heb je nu?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.