Review: Cattery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 15:55:00
Quote Anchor link
Hallo!
Ik heb afgelopen tijd een layout gemaakt voor een cattery.
uiteraard er nog wel tekst enc. inkomen maar dat komt met zijn tijd.

nu wou ik even jullie mening weten, puur voor mezelf te verbeteren op punten. De eigenaares vond hem al geweldig en wou dat het zo bleef. Maar toch kon ik het even niet laten om even jullie mening te vragen.
De site: http://www.catterymontecatini.nl
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 10:01:25
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
:) netjes :) en professioneel
 
Arwin  vdv

Arwin vdv

12/04/2007 16:00:00
Quote Anchor link
Mijn eerte indruk: ziet er goed uit.

Alleen de woorden: Poezen en Katers =D
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 16:02:00
Quote Anchor link
lol ;) een site voor niet-dubbelzinnige mensen dus ;)
 
Vdleije .

vdleije .

12/04/2007 16:05:00
Quote Anchor link
Waarom nou zo lullig doen man :D

--
Ik vind de layout strak en overzichtelijk, maar ik heb 1 opmerking:

- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht. (Het effect staat mij niet zo aan).

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Verder: Goed dat je het met DIV'S hebt gemaakt.

Jeffrey
 
Raymond ---

Raymond ---

12/04/2007 16:47:00
Quote Anchor link
Moie site, alleen waarom zijn de lettertype's precies andersom in het logo bovenaan en onderaan?
 
Aaa Trump

aaa Trump

12/04/2007 16:53:00
Quote Anchor link
Netjes!

Alleen vindt ik de "rand" om het geheel maar niks, en meschien iets minder gradient in het menu?

Zeker de header is erg leuk gedaan!

@arwin

xD
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Ok leuk dat jullie het mooi vinden.. en ook bedankt voor de tips.. dit neem ik zeker mej met het volgende project en miss wel dees al.. :D
 
Cedric

Cedric

12/04/2007 17:36:00
Quote Anchor link
Ik vind enkel het uitklapmenuutje niet zo mooi, maar ik weet niet ofdat dat te verbeteren valt.
 
- -

- -

12/04/2007 17:41:00
Quote Anchor link
als ik over poesjes, karters, fotoboek en gasteboek heen ga krijg ik error. en in ff krijg ik geen uitklapmenu.
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 17:48:00
Quote Anchor link
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

12/04/2007 17:54:00
Quote Anchor link
Als je een leuke opensource menu systeem wilt gebruiken die zowel in IE als in FF en diverse andere browser werkt dan neem je dezelfde die joomla ook gebruikt.

http://jscook.yuanheng.org/JSCookMenu/

vdleije schreef op 12.04.2007 16:05:
- Ik vind de foto's die in de header voor komen overbelicht.

[ Niet echt een mispunt, maar kijk wat je er mee kan! ]

Jeffrey


Ik ben het hier deels mee eens, maar ik ervaar het niet als overbelicht maar eerder dat er een bepaalde vervaging is en te monotoom in de kleuren scala. Je zou moeten proberen de essentie van een dier vast te leggen dus probeer zijn uitstraling goed vast te leggen.

Laat de ogen spreken en een goed contrast verschil tussen dier en achtegrond.

Maar met wat photoshoppen kun je nog ver komen!.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Danny Roelofs
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:12:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 17:48:
Klopt in ff krijg je geen uitklapmenu nej.. dit was niet zo mooi in firefox

Maar je krijgt ook niks anders, hoe ga je dit oplossen!?
Anders ban je al zeker 35% internetgebruikers uit!
Deze werkt btw in alle browsers:
http://phphulp.nl/php/scripts/5/753/
 
Niek s

niek s

12/04/2007 18:18:00
Quote Anchor link
eerste indruk: Moooi mooi mooi

tweede indruk, Toen ik wat langer aan het kijken was: De header versprong! Huh? je hebt een "random header" Dit spreekt me echt niet zo aan. Dan wordt het denk ik te "druk".
 
Niek Ha

Niek Ha

12/04/2007 18:32:00
Quote Anchor link
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..
 
Paul K

Paul K

12/04/2007 18:45:00
Quote Anchor link
Voor de gebruiker om er nog een mod_rewrite over heen te gooien :P
Voor zoekmachines enzo ook

Options +FollowSymLinks

RewriteEngine On
RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-f
# kijken wat er achter ?p= staat en dat wijzigen
RewriteRule ^([A-Za-z0-9-]+)/?$ index.php?pageid=$1 [L]
 
Dizzy

Dizzy

12/04/2007 18:50:00
Quote Anchor link
niek90 schreef op 12.04.2007 18:32:
@ Paul
Dit ga ik oplossen door op het "hoofdlinkje" een soort van keuzepagina aan te maken.. daar had ik al aangedacht..

@niek (leuk een naamgenoot xd)
De header die verspringt heb ik eigenlijk al veel leuke reacties van gehad, en te druk vind zelf dan best wel mee vallen. Juist voor het te drukke heb ik de header fotos een beetje wazig gemaakt.. er hebben er al gezegd dat er teveel wazig is gemaakt waar ik voortaan wel op moet letten dan..

me too :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dizzy
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.