rewrite url

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 18:18:42
Quote Anchor link
Beste phpers

Ik wil de url rewriten!
maar het lukt nog niet echt :)

link:
index.php?pagina=ticket&bekijk=1

.htaccess
RewriteEngine on
RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ /index.php?pagina=ticket&bekijk=$1

Wat doe ik verkeerd?
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 12:15:29
 

29/11/2010 19:02:55
Quote Anchor link
link is de oude link.
pagina/ticket/01/ zou worden /index.php?pagina=ticket&bekijk=01.
Let wel op dat je twee cijfers moet.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:24:29
Quote Anchor link
Als ik dit in de browser typ:

index.php?pagina=ticket&bekijk=07

dan gebeurt er niets....
 

29/11/2010 21:34:07
Quote Anchor link
Je doet de verkeerde kant op.
Zie mijn voorbeeld. Die kant op gaan de urls.
Van links naar rechts.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 21:42:56
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met "Je doet de verkeerde kant op".

bedoel je dat ik dit in de browser moet typen:
pagina/ticket/07/
 

29/11/2010 21:54:05
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:02:19
Quote Anchor link
ok ik zie nu mijn pagina zonder CSS...
Hoe fix ik dat?
 

29/11/2010 22:10:02
Quote Anchor link
/ voor de path zetten.
De volgende regels boven je rewrite rule zetten:
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:13:16
Quote Anchor link
Ik heb nu het volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
RewriteEngine on

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Maar hij geeft nog steeds geen CSS weer.
 

29/11/2010 22:15:20
Quote Anchor link
/ voor de path van de css, images en js
/path/naar/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:21:46
Quote Anchor link
css/style.css

Maar ik snap eerlijk gezegd weer niet echt wat je bedoelt...
Krijg nu een Internal Server Error :o

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1
 

29/11/2010 22:35:54
Quote Anchor link
Je moet daar dus nog een / voor zetten
/css/style.css
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:42:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
RewriteEngine on

/css/style.css
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f

RewriteRule ^pagina/ticket/([0-9][0-9])/$ index.php?pagina=ticket&bekijk=$1


Krijg weer de melding Internal Server Error
 

29/11/2010 22:44:23
Quote Anchor link
Je moet die ook niet in je .htaccess zetten, in je html.
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 22:57:31
Quote Anchor link
Bedoel je dit:

<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/style.css" />
?
 

29/11/2010 22:59:18
Quote Anchor link
ja
 
Mitchel V

Mitchel V

29/11/2010 23:04:35
Quote Anchor link
ok, dat heb ik gedaan.
maar nog steeds wordt er geen css ingeladen...
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 13:44:48
Quote Anchor link
Ik ben er mee verdergegaan, maar ik kom er niet uit.
De css wil maar niet werken.

.htaccess
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
RewriteEngine On
RewriteBase /

# Bestaande bestanden of mappen uitsluiten
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [NC,OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d [NC]

RewriteRule ^(.*?)$ $1 [L]
# Alles naar n parameter
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=$1 [L,QSA]


index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />
  <
link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />
?>


wat doe ik verkeerd?
De style.css en colour.css staan in de zelfde map als index.php
 
Daniel H

Daniel H

12/12/2010 15:19:11
Quote Anchor link
Je moet wel html codes echo'en..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/style.css" />';
  echo'<link rel="stylesheet" type="text/css" href="/colour.css" />';
?>
Gewijzigd op 12/12/2010 15:20:00 door Daniel H
 
Mitchel V

Mitchel V

12/12/2010 18:17:28
Quote Anchor link
php tag heb ik gedaan voor kleurtjes :P

en ik heb nog een vraag:
ik heb index.php?p=nieuws&nieuwsid=1
dus in url /nieuws
maar ik wil een nieuws id mee geven
/nieuws/1
ik gebruikt de volgende regel:
RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]

maar hij leest de ID niet...
wat doe ik fout??

Toevoeging op 12/12/2010 23:18:40:


Kan iemand mij helpen?

ik moet deze url in een rewriterule stoppen:

index.php?nieuws&nieuwsid=1
heb het volgende geprobeerd:

RewriteRule ^(.*?)$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$i [L,QSA]
en
RewriteRule ^nieuws/(.*)/(.*)/$ index.php?p=nieuws&nieuwsid=$1 [L]

Toevoeging op 13/12/2010 16:48:51:

Iemand? :(
Gewijzigd op 12/12/2010 23:19:25 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

13/12/2010 18:22:13
Quote Anchor link
Jaaa eindelijk bump!
Ik kom er niet uit met de &

ik heb BV:
www.website.nl/index.php?nieuws&nieuwsid=1
dat moet worden
www.website.nl/nieuws/1

Hoe doe ik dat?
Ik krijg het niet voor elkaar (zie vorige reply)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.