Subdomein Redirect [Opgelost]

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:06:00
Quote Anchor link
Ik wil graag een subdomein omleiden naar gewoon een pagina op mijn website, maar het is maar een subdomein dus heb ik geen dynamische scripten nodig. Ik wil het in htaccess doen maar hoe? Ben er al een week mee bezig en nog lukt het niet, kan iemand helpen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Yorick17
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 10:02:47
 
Hipska BE

Hipska BE

04/05/2009 10:17:00
Quote Anchor link
wat heb je dan nu al?
 
Crispijn -

Crispijn -

04/05/2009 10:19:00
Quote Anchor link
Dit kan je toch gewoon doen met een index.php met een header naar de juiste locatie?
 
Daniel H

Daniel H

04/05/2009 10:19:00
Quote Anchor link
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www\.iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:20:00
Quote Anchor link
Wat ik doe is een subdomain aanmaken in DA, dan de aangemaakte map verwijderen en in de plaats daarvoor een symlink. Dit werkt goed. Als je wilt kijken of er gebruik gemaakt wordt van het subdomain, kun je altijd nog iets matchen tegen $_SERVER['SERVER_NAME'].

@Bovenstaander:
Daniel schreef op 04.05.2009 10:19:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^(www\.)?iets\.domein\.nl
RewriteRule ^$ /iets.php


Dat is iets korter.

@TS: als je zo'n manier gebruikt, onthoudt dan wel dat je het subdomain eerst nog aan moet maken in je DSN. Een wildcard domain is het makkelijkste vind ik, hoef je tenminste niet iedere keer te wachten tot de DNS is ververst.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:29:00
Quote Anchor link
Als ik geen subdomein aanmaak dan gebeurd er niets (met het bovenstaande script dan) en als ik dat wel doe krijg ik gewoon de forbidden page te zien van het subdomein.
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:32:00
Quote Anchor link
Heb je DA? Dan kun je toch heel simpel een subdomain aanmaken, helemaal niets met de DNS doen..
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 10:45:00
Quote Anchor link
Ik kan alleen maar dns records toevogen en verder niets
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 10:53:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 10:45:
Ik kan alleen maar dns records toevogen en verder niets


Dan voeg je een wildcard domain toe. In je webroot maak je dan een symlink aan met de naam van het subdomain en die verwijs je naar waar je het subdomain naar toe wilt hebben.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:00:00
Quote Anchor link
Oke en hoe ziet dat er in code uit?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:02:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 11:00:
Oke en hoe ziet dat er in code uit?


Das geen code. Google maar op "linux symlink maken"
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:04:00
Quote Anchor link
Moet dat in het htaccess bestand?
 

04/05/2009 11:13:00
Quote Anchor link
Eerst googlen, dan hier vragen...
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:21:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 04.05.2009 11:13:
Eerst googlen, dan hier vragen...


yorick17 schreef op 04.05.2009 11:04:
Moet dat in het htaccess bestand?


Linux != Apache != Htacces

Voor mijn manier hoef je geen htaccess te gebruiken, het gaat gewoon buiten apache om zelfs.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:24:00
Quote Anchor link
oke maar weet niet of dat wel kan bij mij hostprovider, ze zijn nogal streng
 

04/05/2009 11:28:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 04.05.2009 11:21:
Linux != Apache != Htacces.

Als is .htaccess op apache (ja, ook op sun en zeus, maar die ondersteunen alleen een paar delen) en draait apache vaak op linux.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 11:32:00
Quote Anchor link
hier kom ik echt niet uit kan het ook niet gewoon met php header? en dan op een of andere manier dat de url nog steeds op het subdomein staat?
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

04/05/2009 11:53:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 04.05.2009 11:28:
Tommy schreef op 04.05.2009 11:21:
Linux != Apache != Htacces.

Als is .htaccess op apache (ja, ook op sun en zeus, maar die ondersteunen alleen een paar delen) en draait apache vaak op linux.


Sorry my bad. Ik bedoelde dus dat htaccess niets met linux te maken heeft.
 

04/05/2009 12:36:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 04.05.2009 11:32:
hier kom ik echt niet uit kan het ook niet gewoon met php header? en dan op een of andere manier dat de url nog steeds op het subdomein staat?


Ja, maar dan heb je alsnog een aangepaste DNS record nodig. Vraag dit na bij je hoster als je dit zelf niet kan/mag/wilt doen.
 
Yorick17

yorick17

04/05/2009 13:29:00
Quote Anchor link
oke ga ik vragen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.