Uploader functioneert niet.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »
B B

B B

27/09/2010 20:31:24
Quote Anchor link
Hallo,
Ik probeer een uploader te maken met PHP, zodat ik makkelijk files op mijn host kan dumpen.
Echter, de uploader werkt niet.
Kunnen jullie zien wat er mis is?
Ik heb 2 pagina's, 1 met de form, en 1 die het bestand uploadt.
De 2 bestanden én de map waarin wordt geupload zijn allebei 777 gechmod.
Dit zijn de pagina's:

(NOTE: Ik heb het wachtwoord script en het upload script enzo allemaal ergens van internet geplukt, ik ben niet zo goed met PHP.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="nl">
<title>File Uploader</title>

<meta http-equiv="Robots" name="Robots" content="noindex, nofollow" /> <!-- Functie die ervoor zorgt dat de pagina wordt geopend als de bezoeker het juiste wachtwoord geeft -->
<script language="Javacript" type="text/javascript">

<!--Hide from non-JavaScript Browsers
function correct()
{

document.write("<html><head><title>File Uploader</title></head><body bgcolor='#ffffff'><center><p><font face='Century Gothic'>File Uploader<br>Klik op bladeren om het bestand te zoeken,<br>en klik daarna op uploaden om je bestand te uploaden.<br><br><br></font></p><form action='uploadbestand.php' method='post'><input type='hidden' name='MAX_FILE_SIZE' value='2048000'><input name='userfile' type='file'><br><br><input type='submit' value='Uploaden'></form></center></body></html>");


document.close();

}
<!-- Error function when visitors gets the password wrong -->

function error() {

document.write("<html><head><title>Password incorrect!</title></head> <body bgcolor='#FFFFFF'><p><center><b><font face='Century Gothic'>Helaas, je hebt een fout wachtwoord ingevuld. <br>Als je het wachtwoord wil hebben, kun je dat altijd bij mij opvragen.<br><br><br><br>Bas.</font></b></center></p></body></html>");

document.close();

}

//Stop hiding-->

</script>
</head>

<body>
<p><center><b><font face="Century Gothic">Voer het wachtwoord in om verder te gaan naar de file uploader- en browser.<br>Indien er geen inlogschermpje komt, is de functie niet compatibel met jouw browser.</font></b></center></p>
<!-- Wachtwoord functie -->

<script language="JavaScript" type="text/javascript">

<!--Hide from non-JavaScript Browsers

  var password = prompt("Uw wachtwoord a.u.b.:","");

  //EERSTE PASSWORD
  switch(password){
  case"password" : window.location="javascript:correct()"
  break ;


  //TWEEDE PASSWORD
  case"password" : window.location="javascript:correct()"
  break ;

  //DERDE PASSWORD
  case"password" : window.location="javascript:correct()"
  break ;

  //FOUTMELDING BIJ VERKEERD WACHTWOORD
  default : window.location="javascript:error()"
  break ;

  }

//Stop hiding-->


</script>
</body>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>

<head>
<title>Uploaden...</title>
</head>

<body>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><?  
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$uploadname = $_FILES['userfile']['name'];

if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name']))
{
  
    echo "Het bestand is succesvol upgeload: $uploadname";
}
  
?>

<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->

<br><br>
Indien niet wordt aangegeven dat de upload is gelukt, is het mislukt.
</body>

</html>
Gewijzigd op 27/09/2010 20:32:40 door B B
 
PHP hulp

PHP hulp

28/05/2024 16:48:14
 
Jasper DS

Jasper DS

27/09/2010 20:41:30
Quote Anchor link
gebruik gewoon filezilla?!
 
B B

B B

27/09/2010 20:43:30
Quote Anchor link
Dat was niet mijn vraag...
Ik gebruik deze voor als ik bijvoorbeeld op school ben, en ik moet snel een file opslaan, dan heb ik daar toch geen filezilla?
daarvoor heb ik deze nodig :)


Dus, weet iemand wat er fout is?
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2010 20:53:04
Quote Anchor link
Het bestand kun je vinden in de temp map. Je zal het moeten verplaatsen naar waar jij het wilt hebben.
 
B B

B B

27/09/2010 20:54:54
Quote Anchor link
Hoe doe ik dat?
(sorry, ik weet echt niks van PHP)
 
Niels K

Niels K

27/09/2010 20:56:14
 
B B

B B

27/09/2010 21:06:28
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<html>

<head>
<title>Uploaden...</title>
</head>

<body>
<!--webbot bot="HTMLMarkup" startspan --><?  
global $_FILES;

$filename = $_FILES['userfile']['name'];  

$uploadname = $_FILES['userfile']['name'];

if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['name']))
{
  
    move_uploaded_file($name, "dump/$name");
    echo "Het bestand is succesvol upgeload: $uploadname";
}
  
?>

<!--webbot bot="HTMLMarkup" endspan -->

<br><br>
Indien niet wordt aangegeven dat de upload is gelukt, is het mislukt.
</body>

</html>


Ik heb nu dit.
Maar de echo 'Het bestand is succesvol geupload' verschijnt nog steeds niet, en ook wordt de file nog steeds niet geupload...
 
Niels K

Niels K

27/09/2010 21:11:31
Quote Anchor link
Je bouwt het helemaal verkeerd op: Lees dit eens: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/overig/uploadsysteem/705/
 
B B

B B

27/09/2010 21:27:59
Quote Anchor link
Na een aantal aanpassingen uit de tutorial is het me gelukt!
dank iedereen ;)
Gewijzigd op 27/09/2010 21:33:35 door B B
 
Radio Dancemania

Radio Dancemania

27/09/2010 21:33:30
Quote Anchor link
heb je de map gechmod?
 
B B

B B

27/09/2010 21:33:56
Quote Anchor link
Het is al gelukt.
Had de directory waarnaar hij gemoved werd fout.
 
- Ricardo -

- Ricardo -

27/09/2010 22:27:14
Quote Anchor link
Ik zou toch nog even naar je inlogsysteem kijken, want als ik 2 seconden naar de bron van je site zou kijken zou ik 'm gekraakt hebben en je wachtwoord weten. Die staan namelijk letterlijk in je broncode, en volgens mij als ik JavaScript uit zou schakelen zou ik ook al binnen zijn.
 
Niek s

niek s

27/09/2010 23:11:13
Quote Anchor link
Lol @ js password :D
 
B B

B B

05/10/2010 20:17:00
Quote Anchor link
Weet ik maar dat is niet erg, het is alleen om bots te stoppen ;p
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.