Veiling advertentie

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Tot jouw takenpakket behoort onder andere: Webapplicaties ontwerpen, bouwen, testen en implementeren in .NET/C#.; Ontwikkelen, implementeren en beheren van maatwerkapplicaties; Onderhouden en beheren van standaardpakketten; Onderzoeken en beoordelen van nieuwe technieken. Hier ga je werken Als .NET ontwikkelaar kom je te werken bij een grote semioverheidsinstelling in Nijmegen. De organisatie staat garant voor het leveren van onderwijs en les- en onderzoeksmateriaal voor duizenden betrokkenen. De organisatie wil bijdragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Binnen de teams hangt een open en collegiale cultuur met veel aandacht voor een prettige en sociale werksfeer.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Minc

Minc

29/10/2009 14:37:00
Quote Anchor link
Ik ben bezig met het maken van een nieuwe site (dreamveaver cs3). Ik heb al lang een domeinnaam (mincomedia.com) en hosting. Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen. De betaling wil ik regelen via targetpay. Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen. Zou iemand me willen helpen met een script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
PHP hulp

PHP hulp

23/05/2024 10:54:21
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 14:40:00
Quote Anchor link
Helpen willen we altijd. Als het het maken van het script betreft, dan zou ik graag willen weten wat er tegenover staat? :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:42:00
Quote Anchor link
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:45:00
Quote Anchor link
en de eeuwige roem

Gelieve Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Leen M

Leen M

29/10/2009 14:47:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:42:
niks, als het om geld gaat.

Wel een paar weken adverteren op mijn site

En hoeveel mensen gaan die advertentie wekelijks zien? Welke groep mensen komt er op jouw site? Dat zijn twee dingen die je er toch wel bij moet vermelden als je zo'n aanbod doet. En ik acht de kans klein dat iemand hiervoor een compleet script gaat maken.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Leen M
 
Minc

Minc

29/10/2009 14:52:00
Quote Anchor link
ik ben hobbyfotograaf (sony alpha 350), en zet de foto's op mijn site. Die kunnen mensen voor een kleine bijdrage downloaden. Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?
 
Minc

Minc

29/10/2009 15:52:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 15:42:
Minc schreef op 29.10.2009 14:52:
Het aantal unieke bezoekers zal dus waarschijnlijk redelijk hoor liggen.

En waarom denk je dat?
En zijn genoeg sites met foto's die nauwelijks bezocht worden.

Maak jij foto's van een bijzonder onderwerp dat vrijwel niemand fotografeert?


van hunzelf. Bijv. van activiteiten op school. normaal betalen ze 70 cent (en ze kopen gemiddeld 10 foto's) per foto, terwijl ze voor 1 of 2 euro alle foto's kunnen downloaden. En de school heeft héél veel leerlingen (trevianum). Ik zit daar ook bij de kroew.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:02:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:08:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:02:
Minc schreef op 29.10.2009 14:37:
Maar nu wil ik een soort veiling maken waar mensen kunnen bieden voor een plek op de homepagina. De hoogste bieder van de week mag een week zijn banner plaatsen.

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder
- Hoeveel er geboden is
- (voor) Wanneer er geboden is

Quote:
De betaling wil ik regelen via targetpay.

Zie daarvoor de API specificatie op www.targetpay.com.

Quote:
Ik wil het liefste zonder account, maar met vertificatiecode (waarschijnlijk verkeerd gespeld) en een balk waar hij zijn e-mail kan ingeven. Dit adres had ik dan graag naar mijn e-mail gestuurd gekregen.

Ok, 'gegevens van de bieder' is nu gespecificeerd als e-mailadres.
Via, bijvoorbeeld, de PHP mail() functie kun je zowel de bieder zijn/haar verificatiecode sturen als jezelf een mailtje sturen met de gewenste gegevens.

Quote:
Zou iemand me willen helpen met een script?

Bij dezen :)


hartelijk dank!!!

Dus welke gegevens wil je bewaren?
- Gegevens van de bieder (nee, alleen e-mail)
- Hoeveel er geboden is (ja, lijkt mij handig)
- (voor) Wanneer er geboden is (nee, gewoon iedere keer volgende week)

PS. je mag een paar weken adverteren trouwens :-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Als je dit zelf op papier had gezet, had je dit toch ook wel kunnen achterhalen? :)
 
Mitch X

Mitch X

29/10/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

29/10/2009 16:24:00
Quote Anchor link
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...
 
Koen

koen

29/10/2009 16:28:00
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:32:00
Quote Anchor link
Mitch schreef op 29.10.2009 16:20:
Offtopic:
Bij een reactie op m'n hele post hoef je hem echt niet helemaal te quoten.
Dat maakt het topic zo lang :P


Ok, nu je weet wat je wilt bewaren kun je gaan beginnen!

Je hebt nu een databasetabelletje nodig met 'n veld voor 'n e-mailadres, het bod, de tijd dat er geboden is (zo weet je of er nog op tijd geboden is), een verificatiecode en op welke veilig er geboden is.

Daarnaast heb je een tweede tabel nodig om de veiligen in op te slaan.
Die veilig heeft minimaal een uniek ID en een einddatum. Je kunt daarbij nog een begindatum, een beschrijvende tekst en dat soort meuk toevoegen, maar dat moet je zelf maar even bekijken.

Dan heb je nog een aantal formuliertjes nodig zodat er gegevens naar je site gezonden kunnen worden. Voor de veiling is dat een e-mailadres en een bod.


Ik denk dat je hiermee voldoende info hebt om lekker te gaan knutselen :)


maar zou het bijv. mogelijk zijn dat alles automatisch gaat, en mensen automatisch hun afbeelding's url kunnen ingeven?
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:34:00
Quote Anchor link
Jezpur schreef op 29.10.2009 16:24:
Klaarblijkelijk hebben wij het hier over een profiteur om het maar een naam te geven. Kom op... een paar weken adverteren terwijl jij er geld aan verdient? Dat gaat toch nergens over...

Een normaal mens had bedacht dat wanneer iemand mee helpt met een site, en met die site wordt geld verdient, dat die helper dan ook graag daar zijn aandeel van krijgt. Een paar weken adverteren is niets, zeker niet met een site als die van jou. Je hebt relatief amper bezoekers...


EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.

Gelieve Niet Bumpen: Herhaling:
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Minc
 

29/10/2009 16:37:00
Quote Anchor link
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:38:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 29.10.2009 16:37:
Niet bumpen Minc... (De regels écht doorgelezen?)


ik kick toch niet :-)

ps. ja, allemaal
 
Koen

koen

29/10/2009 16:40:00
Quote Anchor link
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)
 
Minc

Minc

29/10/2009 16:42:00
Quote Anchor link
koen schreef op 29.10.2009 16:40:
bumpen is binnen 24 uur op je eigen bericht reageren, wat jij dus 6 a 7 minuten geleden deed.
dit is niet toegestaan hier (A)


okeey
 
Giel

Giel

29/10/2009 16:45:00
Quote Anchor link
Minc schreef op 29.10.2009 16:34:

EEY, DAT IS EEN GOED IDEE!

degene die me een werkend script kan en wil bieden krijgt 50% van de winst van de advertenties voor 1 jaar.


Dat doet waarschijnlijk ook niemand, jij doet er niets aan, en je krijgt toch de helft.. :-)
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.