www.lochemc1.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. Je gaat als Full stack developer aan de slag en gaat

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Medior Front-end Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Jurri

Jurri

28/02/2006 16:10:00
Quote Anchor link
Ik ben leider van dit voetbalelftal en heb daarom deze site gemaakt.

Ik wil graag weten wat jullie er van vinden.

www.lochemc1.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

27/05/2024 02:25:33
 
Kalle P

Kalle P

28/02/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Ziet er mooi uit, alleen de bg slaat nergens op vind ik. Zoals je zelf al zegt gaat het om het voetbalelftal en niet om andere clubs (ajax, PiSVee, NL, arsenal, barca, chelsea, manu, twente, az en van die kakkerlakjes). Het ziet er leuk uit, maar heeft er niks mee te maken. Download een reclamevrij gastenboek. En daarnaast heb ik zelf een hekel aan van die mailto linkjes, ik zie liever een contactscriptje.
 
Martijn Versluis

Martijn Versluis

28/02/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Ziet er wel goed uit. Pas wel op dat het geheel niet te geel wordt. Een zwaktepuntje is nog dat bijvoorbeeld bij het gastenboek zowel in venster als in het frame scrollbalken ontstaan. Misschien een tip om het gastenboek in een nieuw venster te laten laden.
 

28/02/2006 16:44:00
Quote Anchor link
het design ziet er goed uit,
ik zie niet zo ontzettend veel PHP maar dat maakt niet uit

wat ik wel raar vind is dat het volgende er staat:
Quote:
Ben je het wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]


betekent dit dat je de mensen dan alsnog hun wachtwoord gaat vertellen?
want dat zou beteken dat je de wachtwoorden neit gecodeerd opslaat...
 
B a s
Beheerder

B a s

28/02/2006 16:46:00
Quote Anchor link
tis een elftal man :)
 

28/02/2006 16:46:00
Quote Anchor link
en ja, idd dat gastenboek,
ik zie nu pas dat het een standaard gastenboek is,
ik dacht het net al aan de lay-out te zien, maar als je toch met PHP aan de kloot gaat kun je toch net zo makkelijk een gastenboek geheel naar jou wensen maken
 
Roy

Roy

28/02/2006 16:52:00
Quote Anchor link
Vind het design er leuk uit zien... Alleen de achtergrond vind ik drukjes overkomen...

Longa '30 maakt een lekker seizoentje tot nu toe mee trouwens :-)
 
Jurri

Jurri

28/02/2006 16:58:00
Quote Anchor link
Gijs:
het design ziet er goed uit,
ik zie niet zo ontzettend veel PHP maar dat maakt niet uit

wat ik wel raar vind is dat het volgende er staat:
Quote:
Ben je het wachtwoord vergeten? Stuur dan een e-mail naar: [email protected]


betekent dit dat je de mensen dan alsnog hun wachtwoord gaat vertellen?
want dat zou beteken dat je de wachtwoorden neit gecodeerd opslaat...


Ik heb van iedereen de e-mailadressen, dus stuur niet zomaar iemand het wachtwoord. En dat wordt dan wel een nieuw wachtwoord, want wachtwoorden zijn gecodeerd met md5.
 
Jurri

Jurri

28/02/2006 17:01:00
Quote Anchor link
Kalle:
Ziet er mooi uit, alleen de bg slaat nergens op vind ik. Zoals je zelf al zegt gaat het om het voetbalelftal en niet om andere clubs (ajax, PiSVee, NL, arsenal, barca, chelsea, manu, twente, az en van die kakkerlakjes). Het ziet er leuk uit, maar heeft er niks mee te maken. Download een reclamevrij gastenboek. En daarnaast heb ik zelf een hekel aan van die mailto linkjes, ik zie liever een contactscriptje.

Het zijn zoveel verschillende shirtjes, omdat iedereen tijdens de training een ander clubshirt heeft (helaas inderdaad ook kakkerlakken).
 
Jurri

Jurri

28/02/2006 17:15:00
Quote Anchor link
Gijs:
en ja, idd dat gastenboek,
ik zie nu pas dat het een standaard gastenboek is,
ik dacht het net al aan de lay-out te zien, maar als je toch met PHP aan de kloot gaat kun je toch net zo makkelijk een gastenboek geheel naar jou wensen maken

Ik heb geen idee hoe ik met een zelfgemaakt gastenboek ervoor kan zorgen dat je smilies aan berichten kan toevoegen, of teksten dik/schuin e.d. krijgt.
Gewijzigd op 28/02/2006 17:16:00 door Jurri
 

28/02/2006 17:30:00
Quote Anchor link
check preg_replace

en dan iets als
$var="";
$rpl="<b>";
$string=preg_replace($var,$rpl,$string);

dat is het basis idee van ubb codes
 
Kalle P

Kalle P

28/02/2006 17:41:00
Quote Anchor link
Jurri:
Gijs:
en ja, idd dat gastenboek,
ik zie nu pas dat het een standaard gastenboek is,
ik dacht het net al aan de lay-out te zien, maar als je toch met PHP aan de kloot gaat kun je toch net zo makkelijk een gastenboek geheel naar jou wensen maken

Ik heb geen idee hoe ik met een zelfgemaakt gastenboek ervoor kan zorgen dat je smilies aan berichten kan toevoegen, of teksten dik/schuin e.d. krijgt.


Of download gewoon een reclame vrije, die ook nog eens simpel te veranderen is. Op hotscript.com ofzo of anders hier of phpfreakz.
 

28/02/2006 20:10:00
Quote Anchor link
Wow, dat geel is wel heeeel erg geel.
Dat moet je wel even anders doen hoor.
Voor de rest ziet het er goed uit :)
 
Steff   an

Steff an

28/02/2006 20:18:00
Quote Anchor link
Elsy:
Wow, dat geel is wel heeeel erg geel.
Dat moet je wel even anders doen hoor.
Voor de rest ziet het er goed uit :)


Ik vind dat juist niet. Wat ik veel te geel vind, is die HostingDiscounter-banner hier op PHPhulp.nl.

De felheid van de kleuren kan ook afhangen van de beeldscherm instellingen en/of het gebruik van een TFT-monitor of een CRT-monitor

De layout vind ik mooi. Niet te veel toeters en bellen. Alles ik ook makkelijk en overzichtelijk.
Ga zo door....
Gewijzigd op 28/02/2006 20:20:00 door Steff an
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

28/02/2006 20:18:00
Quote Anchor link
Leuk gedaan en ik vind het geel juist heel fris :)
Laadt lekker snel en je behoudt het overzicht wanneer je van de ene pagina naar de andere gaat.

Heel veel suc6 met de site!
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

28/02/2006 20:20:00
Quote Anchor link
Ik ben het wel met Elsy eens, het mag iets matter, wat witter geel, als je begrijpt wat ik zelf amper snap...

Ps. Wat worden er veel wedstrijden afgelast joh..
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

28/02/2006 20:24:00
Quote Anchor link
en bij de c1 only pagina staat bovenaan bericht lezen en telefoonlijst enzo.. je kan er voor zorgen dat dat alleen in beeld is als je ingelogd bent.. (is maar een tip) en idd dat gastenboek is hier ook snel te vinden.
 

28/02/2006 20:58:00
Quote Anchor link
Iets mater geel idd.

Veder ziet er goed uit, ook leuk met die team foto die kleur krijgt op de foto pagina.

Veder W3C:
Je moet nog een DOCTYPE toevoegen op alle pagina's en je gebruikt id="datum" meerdere keren op een pagina. Hiervan moet je class="datum" maken en in je CSS van het hekje (#) een punt (.) maken.
 
Kalle P

Kalle P

28/02/2006 20:59:00
Quote Anchor link
Dat laatste (van id veranderen in class) vind ik echt onzin.
 
Legolas

Legolas

28/02/2006 21:10:00
Quote Anchor link
dat is wel invalid, id is een specifiek iets
 
Jurri

Jurri

28/02/2006 21:41:00
Quote Anchor link
Bedankt voor alle reacties.

@Webmakerij:
Dat DOCTYPE, is dat echt nodig. Het is op zich wel netjes, maar heeft het echt nut? Ik kwam er ook niet helemaal uit met welke ik dan moest gebruiken.

Hetzelfde voor class of id, wel netjes, maar echt nodig?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.