Datagrid Class

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 17:31:49
Quote Anchor link
Ik heb een Datagrid class gemaakt wilt iemand mij zeggen of dit een goede denkwijze(OOP) is.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
<?php

    class Datagrid
    {
        private $kollomen;
        
        public $data;
    
        public function __construct() {
            $this->kollomen = array();
            $this->data = array();
        }

        
        public function addColumn(Kolom $object) {
            
            $this->kollomen[$object->key] = $object;
        }

        
        public function fetch() {
            ob_start();
            
            echo "<table>";
            /*
            ***FETCH HEADERS
            */

            echo "<tr>";
                foreach($this->kollomen as $key => $value)
                {

                    echo "<td>" . $this->kollomen[$key]->title . "</td>";
                }

            /*
            ***FETCH DATA
            */
                
            echo "</tr>";
                for($i = 0; $i < count($this->data); $i++)
                {

                    echo "<tr>";
                    foreach($this->kollomen as $key => $value)
                    {

                        echo "<td>" . $this->data[$i][$key] . "</td>";
                    }

                    echo "<tr>";
                }

            
            echo "</table>";    
            
            $contents = ob_get_contents();;
                
            ob_end_clean();
            
            return $contents;
        }
    
    }

    
    class Kolom
    {
        public $width;
        
        public $title;
        
        public $key;
        
    }


include("Database.class.php");
    
    
Database::Connect("localhost","root","","mvc");
$records = Database::GetRecords("SELECT * FROM content");

$datagrid = new Datagrid();
$datagrid->data = $records;

    $kolom1 = new Kolom();
    $kolom1->title = "Titel";
    $kolom1->width = 20;
    $kolom1->key = 'title';
    
    $kolom2 = new Kolom();
    $kolom2->title = "Content";
    $kolom2->width = 20;
    $kolom2->key = 'content';


$datagrid->addColumn($kolom1);
$datagrid->addColumn($kolom2);
echo $datagrid->fetch();

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 13:42:18
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 18:51:27
Quote Anchor link
Is een leuk begin, in iedergeval redelijk goede denkwijze. Ik zou alleen geen output buffering gebruiken maar alles in een variabele stoppen.

Verder heb je ook projecten in Ext.js of JQuery Grid wat javascript is.

Ik zelf heb ook een (open source) project als deze misschien leuk om daar eens naar te kijken: http://code.google.com/p/dynagrid/ of zelfs mee te helpen!

Toevoeging op 06/07/2011 18:51:28:

Is een leuk begin, in iedergeval redelijk goede denkwijze. Ik zou alleen geen output buffering gebruiken maar alles in een variabele stoppen.

Verder heb je ook projecten in Ext.js of JQuery Grid wat javascript is.

Ik zelf heb ook een (open source) project als deze misschien leuk om daar eens naar te kijken: http://code.google.com/p/dynagrid/ of zelfs mee te helpen!
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 19:02:37
Quote Anchor link
Dankjewel voor de comment! :D

Toevoeging op 06/07/2011 19:45:06:

Coel jouw Grid is het heel erg uitgebreid :P Ik heb nu toevegoegd dat je een index kolumn kan toevoegen, checkboxen wel of niet en een link kan toevoegen
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 21:07:22
Quote Anchor link
Waarom niet krachten bundelen ;-) infolookkees = mijn skype!
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

06/07/2011 21:14:49
Quote Anchor link
Ik heb een andere post gezien van jouw van htmlElementen het is wel een goed idee om DOMdocument de tags te maken. Ik heb eerder nog nooit gehoord van DOMdocument maar dat is wel mega handig voor html en XML! Ik ben 1 dag op dit forum al zoveel geleerd !:D
 
Kees Schepers

kees Schepers

06/07/2011 21:42:18
Quote Anchor link
Ja klopt domDocument zou een aardige oplossing zijn. Deze code van DynaGrid op Google Project is op sommige stukken al 4/5 jaar oud. Destijds liep ik tegen aardig wat beperkingen aan met de PHP DOM laag. Daarom dus een eigen implementatie gebouwd, maar het zou kunnen dat met de huidige versie van PHP het een stuk beter te doen is!

Echter wil ik denk ik met DynaGrid een andere weg in slaan. Een goede communicatie middel maken tussen data en de uiteindelijk grid in html/css/javascript waarbij voor dat laatste al iets bestaand wordt gebruikt.
 
Dennis Sluijk

Dennis Sluijk

07/07/2011 17:49:09
Quote Anchor link
Hmpf kom erachter dat DOMdocument niet xhtml terug geeft

Toevoeging op 07/07/2011 22:58:39:

al opgelost XD kleine functie gemaakt met str_replace XD
 
Pim -

Pim -

12/07/2011 02:30:50
Quote Anchor link
Nooit zelf XML op gaan maken. Daar hebben we DOM voor :|
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.