$_POST werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:06:17
Quote Anchor link
In mijn cms zit een 'themestyler'. Op het moment ben ik bezig met het maken van het save systeem. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet! Ik snap er helemaal niks van, kan iemand mij helpen?

Het stukje dat niet werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
echo "
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        BASIC  DIALOGS
    -->    
    <div id=\"basicdialog\" title=\""
.$language['basicsettingsdialog']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td>"
.$language['itemsearch']."</td>
    <td>
    <select name='searchbox' id='searchboxchange'>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemsearch']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonheader']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemonmenu']."</option>
    <option style='text-align:center;'>"
.$language['itemoff']."</option>
    </select>
    </td>
    <td>
    <a id='opensearchdialog' class='ui-state-default ui-corner-all' href='#' style='text-decoration:none;margin-left:20px;'>"
.$language['advancedsettings']."</a>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    
    <!--            %%%%%%%%%%%%%%%%%
    |        Search  DIALOGS
    -->    
    
    <div id=\"searchboxdialog\" title=\""
.$language['item_searchbox']."\">
    <table style='width:100%;'>
    <tr>
    <td style='text-align:center;'>
    <div id=\"searchbox-margin-top\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-bottom\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginbottomamount\" name='marginbottomsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_bottom']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-left\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginleftamount\" name='marginleftsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_left']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <div id=\"searchbox-margin-right\" style='min-height:40px;max-height:40px;float:center;margin:0 auto;'></div>
    <p style=\"float:center;margin:0 auto;margin-top:0px;'\">
    <input type=\"text\" id=\"searchbox-marginrightamount\" name='marginrightsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;'  value='"
.$theme_var['item_searchbox_margin_right']."' onchange='changewebsite()' />
    </td>
    <td>
    <table><tr>
    <td>"
.$language['webwidth']."</td><td><input type='text' name='searchboxwidth' id='searchboxwidth' value='".$theme_var['item_searchbox_size_width']."' size='4'></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['headerheight']."</td><td><input type='text' name='searchboxheight' id='searchboxheight' value='".$theme_var['item_searchbox_size_height']."' size='4'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    <td align='right' style='padding-left:20px;'>
    <table style='width:100%;'><tr>
    <td>"
.$language['background']."</td>
    <td><input type='text' name='backgroundsearchbox' maxlength='6' size='3' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_background_color']."' /></td><td></td>
    </tr><tr>
    <td>"
.$language['bordersearchbox']."</td>
    <td><input type='text' maxlength='6' size='3' name='borderbackgroundsearchbox' class='borderbackgroundsearchbox' id='colorpickerField1' value='"
.$theme_var['item_searchbox_border_color']."' /></td><td><input type='text' size='1' name='bordercolorsearchbox' value='".$theme_var['item_searchbox_border_size']."'></td>
    </tr>
    </table>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </div>
"
;
?>


En de controle lijst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php    //--------------------------------------------------------------------------------------//
    //    Setting up documents                                                                //
    //--------------------------------------------------------------------------------------//

    $searchbox                         = $_POST['searchbox'];  //Position of searchbox
    $searchbox_margin_top             = $_POST['margintopsearchbox'];
    $searchbox_margin_bottom         = $_POST['marginbottomsearchbox'];
    $searchbox_margin_left             = $_POST['marginleftsearchbox'];
    $searchbox_margin_right         = $_POST['marginrightsearchbox'];
    $sesrchbox_width                 = $_POST['searchboxwidth'];
    $searchbox_height                = $_POST['searchboxheight'];
    $searchbox_background            = $_POST['backgroundsearchbox'];
    $searchbox_border_background    = $_POST['borderbackgroundsearchbox'];
    
    $basic_site_width_number        = $_POST['themewidth'];
    $basic_site_width_type            = $_POST['sitepxproc'];
    $basic_site_background_image    = $_POST['background'];
    $basic_site_background_color    = $_POST['sitebackgroundcolor'];
    $basic_site_margin_top            = $_POST['thememargin'];
    
    $header_height_min                = $_POST['headerheight'];
    $header_padding_top                = $_POST['paddingtop'];
    $header_padding_bottom            = $_POST['paddingbottom'];
    $header_padding_left            = $_POST['paddingleft'];
    $header_padding_right            = $_POST['paddingright'];
    $header_margin_top                = $_POST['margintop'];
    $header_margin_bottom            = $_POST['marginbottom'];
    $header_margin_left                = $_POST['marginleft'];
    $header_margin_right            = $_POST['marginright'];
    $header_background_image        = $_POST['headerimage'];
    
    $footer_height_min                = $_POST['footerheight'];
    $footer_padding_top                = $_POST['footerpaddingtop'];
    $footer_padding_bottom            = $_POST['footerpaddingbottom'];
    $footer_padding_left            = $_POST['footerpaddingleft'];
    $footer_padding_right            = $_POST['footerpaddingright'];
    $footer_margin_top                = $_POST['footermargintop'];
    $footer_margin_bottom            = $_POST['footermarginbottom'];
    $footer_margin_left                = $_POST['footermarginleft'];
    $footer_margin_right            = $_POST['footermarginright'];
    $footer_background_image        = $_POST['footerimage'];
    $footer_background_color        = $_POST['footercolor'];
?>



Kan iemand mij helpen?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:11:03 door Phpnuke r
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 16:12:25
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:15:28
Quote Anchor link
1. waar zijn je controles en validatie van $_POST
2. maak geen overbodige variabelen aan, het heeft geen zin om tig variabelen met dezelfde waarde te hebben waarvan je de herkomst dan niet meer weet te achterhalen

Oh,
1. stel duidelijke vragen
2. post daarbij alleen relevante code (op z'n hoogst zijn dat 20 a 30 regels code)
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:22:57
Quote Anchor link
1.:

De tweede stuk code was slechts om te controlleren of alle $_POST values daadwerkelijk verstuurt waren. Alles wat te maken heeft met searchbox helaas niet. Onderaan deze post de errors

2. Just for checking

3. Ik heb een lijst met alle $_POST variables aangemaakt om te kijken of alles werkt. Nu werken alle inputs die te maken hebben met searchbox niet!

4. Sorry, maar als ik stukken weglaat geef ik niet genoeg informatie, dit is letterlijk de script wat gewoon bam poef niet werkt en ik kan niet vinden wat er fout is.



Hieronder de errors (met nadruk op de naam, alleen de searchboxes werken niet en de rest wel)

Quote:
Notice: Undefined index: searchboxx in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 19

Notice: Undefined index: searchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 20

Notice: Undefined index: margintopsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 21

Notice: Undefined index: marginbottomsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 22

Notice: Undefined index: marginleftsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 23

Notice: Undefined index: marginrightsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 24

Notice: Undefined index: searchboxwidth in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 25

Notice: Undefined index: searchboxheight in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 26

Notice: Undefined index: backgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 27

Notice: Undefined index: borderbackgroundsearchbox in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 28

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62

Notice: Undefined variable: settings in C:\wamp\www\doveral\sources\admin\savetheme.php on line 62
Gewijzigd op 28/04/2011 21:24:19 door phpnuke r
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:27:47
Quote Anchor link
Waar zit dit:

<form action="" method="post" >

</form>
 
Jason  van der Zeeuw

Jason van der Zeeuw

28/04/2011 21:31:02
Quote Anchor link
inderdaad, ik zie ook geen formulier,
ik vind het vreemd dat de rest wél werkt?
Gewijzigd op 28/04/2011 21:31:33 door Jason van der Zeeuw
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

28/04/2011 21:33:17
Quote Anchor link
Ik zie wel selectboxen en input velden maar geen form tags
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:37:14
Quote Anchor link
Alle undefined index zijn onbekend
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt

En is het dan niet handiger om naar een var_dump / print_r te kijken van $_POST dan je zo uit te sloven al die $_POST zo te definieren.
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:40:55
Quote Anchor link
<form> element is er wel maar ik heb de rest weggelaten omdat het een vrij grote script is. Vandaar dat de rest ook wel werkt...

Quote:
1. name zit niet in het form
2. name wel aanwezig maar type is nu eenmaal zo dat het wel dan niet mee verstuurd wordt


<input type=\"text\" id=\"searchbox-margintopamount\" name='margintopsearchbox' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;margin-top:10px;' value='".$theme_var['item_searchbox_margin_top']."' onchange='changewebsite()' />

Is bijvoorbeeld een input di niet werkt. De output ervan is(broncode):

<input type="text" id="footermargintopamount" name='footermargintop' style='width:23px;float:center;margin:0 auto;' value='0' onchange='changewebsite()' />

Klopt maar ik wil zoiezo alle $_POST values even op een rijde hebben staan in de scripts...
Gewijzigd op 28/04/2011 21:43:49 door phpnuke r
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

28/04/2011 21:46:54
Quote Anchor link
Nog een opmerking: wat een smerige manier van html-en!

Kom nu eens met relevante informatie, je komt nu weer met voorbeelden aankakken welke niet te controleren zijn
 
Phpnuke r

phpnuke r

28/04/2011 21:54:46
Quote Anchor link
ik heb ooit besloten om html met één tab te doen om html met php te onderscheiden. Dat komt omdat ik de functie van \n nog niet kende. Ik heb er nog nooit problemen mee gehad... Dit vind ik zelfs makkelijker omdat er veel files zijn en om dan op de 'juiste' manier te coderen is echt alleen maar moeilijker. Eerst controlleren of de hoogte wel goed is etc.

Naja ik denk dat ik voor optie 2 ga, het is gewoon onvindbaar.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.