Fullscreen

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features ontwikkelen; Werken met technieken als C#, Angular 12 en Javascript,; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een team van 7 professionals ben je als Full Stack .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Wil je van meerwaarde

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »
Ad Fundum

Ad Fundum

23/06/2023 16:16:19
Anchor link
In mijn projectje maak ik gebruik van screenfull.js voor cross-browser fullscreen functionaliteit.
Inmiddels gebruikt geen enkele klant nog een oude browser.
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?
Gewijzigd op 23/06/2023 16:17:40 door Ad Fundum
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:05:19
 
Jan R

Jan R

24/06/2023 18:09:37
Anchor link
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/06/2023 23:55:30
Anchor link
Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
Nog nooit gebruikt maar zou de vraag niet moeten zijn: heeft dit een meerwaarde?

Dat kan het zeker hebben, afhankelijk van het soort website.

Jan R op 24/06/2023 18:09:37:
De gebruiker kan zelf ook op F11 duwen en bij een video heb je ook een vierkaantje om volscherm te gaan.

Dat kan, maar een knop kan het makkelijker maken. Dan hoef je niet uit te wijken naar je toetsenbord. En ... waar zit die F11 op je mobiel?

Ad Fundum op 23/06/2023 16:16:19:
En volgens https://caniuse.com/fullscreen ondersteunt iedere browser gewoon de JS fullscreen API.
Nou zit ik er over te denken om de library te vervangen voor een paar simpele JS statements van de standaard API.

Wat is jullie ervaring, gebruiken jullie voor een fullscreen knop op je site of PWA ook een aparte library?
Of heb je die tegenwoordig niet meer nodig als je volgens de specificaties werkt?

Ik zou het gewoon even testen. Als je het kunt oplossen zonder library, dan is het prima toch?
 
Ad Fundum

Ad Fundum

25/06/2023 14:35:08
Anchor link
De meerwaarde van de fullscreen API is dat veel mensen niet weten van de F11 toets, en dat de F11 toets ook niet direct aanwezig is op mobiele browsers. Een andere meerwaarde is dat je met de fullscreen API niet alleen het hele scherm, maar ook slechts een stukje (bijvoorbeeld alleen een bepaalde div) fullscreen kunt maken waar dan de rest van de website bij wegvalt. (Denk aan het knopje bij YouTube om alleen de video fullscreen te maken)

Zelf testen kan altijd, ik geloof dat het tegenwoordig mogelijk is om Edge te installeren op Debian. Ik dacht alleen sneller klaar te zijn op PHPHulp. Zodra ik getest heb meld ik het terug.
Gewijzigd op 25/06/2023 14:35:46 door Ad Fundum
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2023 19:58:17
Anchor link
OSX Ventura, Chrome 114, getest en werkt:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
<!DOCTYPE html>
<html>

<head>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <title>Fullscreen Test</title>
    <style type="text/css">
    body {
        display: flex;
        align-items: center;
        justify-content: center;
        font: 14px Verdana;
        height: 100vh;
    }

    .container {
        max-width: 640px;
        padding: 20px;
        border: 1px solid hsla(0, 100%, 0%, 0.5);
        border-radius: 10px;
    }
    </style>
</head>

<body>

    <div class="container">
        <h1>Fullscreen Test</h1>
        <p>
            Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod
            tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam,
            quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo
            consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse
            cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non
            proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
        </p>
        <button id="fullscreen">Go fullscreen</button>
    </div>
    <script>
    document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
        let btn_fullscreen = document.getElementById('fullscreen');

        function toggleFullScreen() {
            if (!document.fullscreenElement) {
                document.documentElement.requestFullscreen();
            } else if (document.exitFullscreen) {
                document.exitFullscreen();
            }
        }

        btn_fullscreen.addEventListener('click', e => {
            toggleFullScreen();
        });
    });
    </script>
</body>

</html>


Edit:
en werkt ook op Safari 16.5, maar Chrome geeft standaard een message "Press [esc] to exit Fullscreen". Safari doet dat niet, dus ik zou gewoon de buttontekst togglen of zoiets.
Gewijzigd op 25/06/2023 20:01:05 door Jan Koehoorn
 
Ad Fundum

Ad Fundum

26/06/2023 16:07:38
Anchor link
Het werkt ook op Windows 10, met de laatste versies van Edge en Firefox.
Dat scheelt dan weer een paar honder regels JS!
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/12/2023 09:52:48
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.