mouseover stop slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Applicatie ontw

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: We verwachten van je, dat je: Brede ervaring hebt als JAVA-ontwikkelaar; Ervaring hebt met Agile/Scrum-werken en je thuis voelt in een Agile omgeving; Een aandeel levert aan het scrumproces en in de SAFe-releasetrain; Zelfstandig werkt in een scrumteam en intensief de samenwerking op zoekt met je directe collega’s en je omgeving; Ervaring meebrengt met het schattten en inplannen van taken tot en met het testen en demonstreren van de opgeleverde functionaliteit; Collega’s in je

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 08:55:21
Quote Anchor link
Ik heb een navigatie met knoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
var initList = setInterval(function() {
                currentSlide += 1;
                currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                juisteslide = currentSlide + 1;
                var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
            }, 5000);
            
            $('.kc-item').mouseover(function() {
                clearInterval(initList);
            }).mouseout(function() {
                initList = setInterval(function() {
                    currentSlide += 1;
                    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                    juisteslide = currentSlide + 1;
                    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
                }, 5000);
            })


Om de 5 seconden triggert hij de click en gaat naar de volgende slide.
Als ik een mouseover die, dan blijft hij de click triggeren.

Als ik de $(".kc-nav-wrap div").off("click"); gebruik bij mouseover, dan kan stop de slider wel , maar kan deze niet meer terugzetten.

Weet iemand hoe dit op te lossen is?

MVG

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 15:54:32
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 09:13:28
Quote Anchor link
Ik zie sowieso al een paar gekke dingen, maar zonder de HTML erbij wordt het wel erg lastig om je hier tips over te geven.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 10:54:29
Quote Anchor link
Hier de html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<div class="kc-wrap" style="perspective: 1e+10px;">
   <div class="kc-horizon" style="position: absolute; top: 50%; width: 800px; perspective: 1500px; transform-style: preserve-3d; perspective-origin: 50% 0px; left: 180px; transform: scaleX(1.4355) scaleY(1.4355); visibility: visible;"><div class="kc-item" data-cc-item-key="8" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(6.83761px) rotateY(-20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg" alt="WIJN 29-03 TM 05-09" fid="351" title="WIJN" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="1" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(143.536px) rotateY(-10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg" alt="508 SW 25-01 TM 05-09" fid="415" title="508 SW" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item kc-front-item" data-cc-item-key="2" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 500; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(0px) translateX(311px) rotateY(0deg) rotateX(0deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg" alt="Rifter 25-01 TM 05-09" fid="414" title="Rifter" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="3" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(478.464px) rotateY(10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg" alt="508 Berline 25-01 TM 05-09" fid="410" title="508 Berline" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="4" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(615.162px) rotateY(20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg" alt="Menu 13-01 TM 05-09" fid="356" title="Menu" linkurl="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="812" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="5" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(695.982px) rotateY(30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg" alt="Foodmaster Menu 17-03 TM 05-09" fid="354" title="Foodmaster Menu" linkurl="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="712" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="6" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: -51; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-550px) translateX(706.075px) rotateY(41.25deg) rotateX(-18.3333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg" alt="BBQ \u0026 Terras 29-03 TM 05-09" fid="353" title="BBQ \u0026 Terras" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="7" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(-73.9821px) rotateY(-30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg" alt="Non Food 29-03 TM 05-09" fid="352" title="Non Food" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div></div><div class="kc-nav-wrap" style="right: 15px; bottom: 15px;"><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="0"></div><div class="kc-nav-button active" data-kc-but-num="1"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="2"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="3"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="4"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="5"></div>
        </div>
Gewijzigd op 20/05/2023 11:11:04 door Daniel van Seggelen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 17:20:16
Quote Anchor link
Ok. Ik heb je JavaScript iets aangepast, zodat de timer weer begint te lopen op het mouseout event. Ik heb de naamgeving van je variabelen niet aangepast, maar raad je aan om dat wel te doen. Bijvoorbeeld "initList" is een beetje raar. De functie setInterval in JavaScript geeft een timer id terug, dus iets als "timerIdList" zou beter zijn. Anyhow, hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
let currentSlide = 0;

const handleList = () => {
    currentSlide += 1;
    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
    juisteslide = currentSlide + 1;
    console.debug('initList', currentSlide, juisteslide);
    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
    console.debug($list);
    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
};

var initList = setInterval(handleList, 5000);

$('.kc-item').mouseover(function() {
    console.debug('mouseover');
    clearInterval(initList);
}).mouseout(function() {
    console.debug('mouseout');
    initList = setInterval(handleList, 5000);
})
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2023 12:28:19
Quote Anchor link
Welnee joh, ben je gek, niks te danken hoor ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/05/2023 14:22:26
Quote Anchor link
Goed bezig Koehoorn! ;-)

(Helaas heeft niet iedereen het fatsoen om nog even iets te laten horen nadat 'de buit' binnen is.)
 
Pauline Lacorde

Pauline Lacorde

18/07/2023 10:00:25
Quote Anchor link
Zur Ergänzung ;)

Het lijkt erop dat je de setinterval functie wilt stoppen wanneer de muis over het element zweeft, en hervat als de muis niet langer over het element zweeft. Dit wordt meestal gedaan door de clearInterval functie te gebruiken wanneer de muis over het element zweeft, en setInterval opnieuw te instellen wanneer de muis eruit zweeft.

Het ziet er naar uit dat je code al vrijwel het juiste doet - maar het kan zijn dat er iets misgaat met de scope van de initList variabele, of met de logica van de muisevenementen.

In plaats van de setInterval functie te herhalen in je mouseout functie, kun je misschien een aparte functie maken die de interval instelt, en deze aanroepen wanneer nodig.

function startSlideShow() {
return setInterval(function() {
currentSlide += 1;
currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
juisteslide = currentSlide + 1;
var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
$('#text-description').text($list.attr('alt'));
$(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
}, 5000);
}

var initList = startSlideShow();

$('.kc-item').hover(function() {
// stop slideshow on mouse over
clearInterval(initList);
}, function() {
// start slideshow on mouse out
initList = startSlideShow();
});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2023 10:57:35
Quote Anchor link
Code door Google Translate halen is niet slim. CurrentSlide v.s. juisteslide.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/07/2023 03:47:38
Quote Anchor link
uhmm, niets is door google translate gehaald hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2023 06:26:36
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.