Notepad++

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 12:47:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ben notepad++ aan het gebruiken, Alleen nu krijg ik de kleuren niet echt perfect als ik PHP Code schrijf.

Bovenin heb ik al bij syntaxis PHP gekozen.

< ?PHP ? > doet hij nog wel goed. (dus rood)

Alleen de rest wordt gewoon grijs, Weet iemand hier een oplossing voor om de kleuren net zo te krijgen zoals op deze site, of zoals in andere editors?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 16:05:21
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Crimson Editor
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Thank you
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 13:52:00
Quote Anchor link
Ik ben zelf fan van notepad++ , en bij mij highlight hij prima. (alhoewel hij wel andere highlight standaard heeft dan vele websites het hebben.....).

http://img25.imageshack.us/img25/2629/captureogc.png

Mocht je ook deze highlight niet hebben, zit je waarschijnlijk vverkeerd met een dubbele quote.

OPMERKING, de code snippet is gewoon even van php.net geplukt, m'n andere code was beetje te lame om te laten zien :P
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Hmmmm, De kleuren code van notepad++ zijn niet echt wat ik gewend ben.
SanThe zei crimson Editor alleen die heeft ook niet echt ideale kleuren codes, Is er geen add-on voor notepad++ dat je dezelfde kleuren code krijgt zoals in Dreamweaver of zoals hier op de site?
 
Crispijn -

Crispijn -

07/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
Opzich maken de kleuren toch niet uit of ben je daar erg aan gehecht? :)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
W W

W W

07/05/2009 14:07:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.05.2009 14:00:
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.


Zelfde geld voor notepad++
Daarom werkt het waarschijnlijk niet.
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Net even crimson getest, en vind notepad++ toch een beetje mooier en fijner uitgewerkt ;) (alleen de icoontjes uit crimson komen uit 1820 XD ), maar dat is slechts een mening.

Persoonlijk ben ik helemaal gewend geraakt aan notepad++ , en nog geen betere gevonden, maar ik ben al wel sinds 4 dagen op zoek naar een plug-in voor betere highlighting (hij highlight wel, maar niet volgens de standaard op de meeste websites). Dus mocht iemand die nog tegenkomen, is m'n scriptleven php volmaakt.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

07/05/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een echte IDE hiervoor gebruiker (Zend studio voor mij). Zelfs nadat je licentie is verlopen werkt hij met de meest nodige functies (aangezien die gebaseerd is op eclipse en eclipse OS is)

Heb je meteen een net overzicht van je mapstructuur. FTP mogelijkheden. Mooie highlighting, inspringen, auto-aanvullen van functies/classes, foutdetectie (vooral parse errors;)), smart inserts, en misschien wel het handigst. Je hele project outline gewoon linksonder in je scherm. weet je meteen welke functie je hebt en wat die functies van je verwachten,
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

07/05/2009 14:59:00
Quote Anchor link
in het menu bij languages voor php kiezen kan ook wel eens helpen. :D
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 15:32:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 14:38:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)


Hmm, dat was redelijk retarded van mezelf. Maar heel fijn om te zien dat het zo even aangepast kan worden. Maar zit nu even te googelen naar php highlight, maar is lastig om de standaard te vinden. (weet dat er geen standaard is, maar er word op heel veel sites zelfde style gebruikt (bijv. echo tekst wordt rood))
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 15:39:00
Quote Anchor link
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 15:39:
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.

Of gewoon de kleurtjes van highlight_file().
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties mensen heb het op de volgende manier gedaan:

Quote:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

07/05/2009 18:08:00
Quote Anchor link
en als je een heel licht en klein programma wil, probeer dan een notepad2.exe.

Eens zien wat Crimson allemaal kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.