Admin features/panel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
V K

V K

26/10/2010 09:51:41
Quote Anchor link
Hallo

Voor een opdracht moet ik met PHP en MySql een admin pagina maken.
Op deze pagina moet de admin gegevens van andere gebruikers kunnen veranderen.

Bijvoorbeeld: De admin kan de gebruikersrol user veranderen in moderator in de webpagina ipv het te veranderen in de database.

Ik heb echt geen idee waar ik zou moeten beginnen en ook geen tutorials over gevonden. Ik hoop dat ik snel word geholpen.

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 23:59:53
 
- Mark -

- Mark -

26/10/2010 09:54:55
Quote Anchor link
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 09:55:22
Quote Anchor link
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?
Gewijzigd op 26/10/2010 09:59:26 door Jacco Engel
 
Moe BE

Moe BE

26/10/2010 09:59:11
Quote Anchor link
Mark Coenen op 26/10/2010 09:54:55:
Hebben we het hier over een school opdracht of over een opdracht voor een klant?

Ik gok dat je basis PHP/MySQL kennis hebt?


Ik gok van niet, want het gaat over basis.

Heb je al gekeken in de scripts en tutorial library? Want daar zou je toch voldoende informatie moeten kunnen vinden.
 
V K

V K

26/10/2010 10:10:08
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reacties.

Jacco Engel op 26/10/2010 09:55:22:
ik zou beginnen bij danwel <html> danwel < ?php

Verder begin je met het aanmaken van een DB , bij voorkeur genormaliseerd.

Dan ga je met mysql(i)_connect aan de slag.
Dan selecteer * uit tabel
Gevolgd door <a href=?id=2>Piet hein</a>
en eindigen met update tabel set waarde=post[nieuw] waar id = get[id]

Dat in grote lijnen

PS: bestaan de ignore tags niet meer :P?


Hier zal ik iets mee doen :)
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

26/10/2010 11:33:30
Quote Anchor link
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.
 
Pim -

Pim -

26/10/2010 12:19:09
Quote Anchor link
Dat is een vaardigheid die je moet leren. Niemand kan in zijn eerste project vooraf goed uitdenken wat benodigd is, dat merk je schrijvend wel.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

26/10/2010 12:47:22
Quote Anchor link
Nico Kaag op 26/10/2010 11:33:30:
@Jacca,
Daar begin je niet mee,
Dat is slechts het einde.
Je begint met het bedenken wat het allemaal moet kunnen.
Dan ga je bedenken wat je daarvoor allemaal nodig hebt.
Zoals bijvoorbeeld gegevens die je op wilt slaan.
Dan ga je beginnen moet het uitwerken van deze gegevens, tot een plan wat je eerst nodig hebt, voordat je het ander kan gaan maken.
En dan pas ga je code kloppen.


Very true, maar mn post was ook half sarcastisch, verder waarom heb je in vredes naam mn naam verkeerd geschreven :P
 
V K

V K

26/10/2010 15:22:27
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
include("connect_db.php");

$result = mysql_query("SELECT * FROM userinloggegevens");

while($row = mysql_fetch_array($result))
  {

  echo $row['persoons_id'] . " | " . $row['email'] . " | " . $row['gebruikersrol'] . " |  <br />";
  echo "<br />";
  }



?>


Dit heb ik net even snel gedaan, hij laat nu alle gebruikers zien in het tabel userinloggegevens.
Kan iemand me nu even uitleggen hoe ik de gebruikersrol kan veranderen van bijvoorbeeld user naar moderator met de Mysql UPDATE statement?
 
Jel le

Jel le

26/10/2010 15:24:02
 
Thomas de Roo

Thomas de Roo

26/10/2010 15:24:13
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)
 
V K

V K

27/10/2010 08:57:18
Quote Anchor link
Thomas de Roo op 26/10/2010 15:24:13:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
UPDATE tabel SET veld = "waarde" AND veld2 = "waarde" WHERE eventuele voorwaarden


;)


Bedankt zal ik proberen :)

Toevoeging op 27/10/2010 09:56:22:

Het werkt bedankt voor jullie hulp!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.