Advent kalender

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 13:08:00
Quote Anchor link
Ik heb weer wat leuks bedacht en wie wet heeft iemand de oplossing voor mij.
Hier is de website waar alles zou moeten gebeuren: http://www.beardieforum.com/kerst/

Hier heb ik, als je wat naar beneden scrollt, een advent kalender.
De kalender zou moeten starten op 1 december en dan is de bedoeling dat alleen het vakje van december nummer 1 open gaat voor een link naar een andere pagina om 's avonds om 12 uur weer dicht te gaan en dan nummer 2 open etc. etc. de kalender loopt tot en met de 24e.

Ik heb geen idee om zoiets aan te pakken maar alles staat al wel gereed voor wat betreft de lay-out.
Natuurlijk kan ik elke dag een harde link aanbrengen maar in mijn gedachte zou dit toch vanzelf kunnen gaan.
De paginas maak ik dan wel van te voren en upload ze.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:36:12
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?
 
Marco

Marco

19/11/2008 13:12:00
Quote Anchor link
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:09:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 13:12:
Wil je nou een link op zo'n vakje? Dus op de 1 vanaf 00:00 uur tot 24:00 uur? Of snap ik je niet goed?

Inderdaad dat het linkje dan actief is of aanklik baar.
En daarna nummer 2 aanklikbaar etc. etc.

PS bedankt voor het meedenken!!!
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 14:19:00
Quote Anchor link
Marco schreef op 19.11.2008 13:12:
Zijn de nummers in de kalender verschillende afbeeldingen, die je onafhankelijk kun laden?

Ja zijn allemaal verschillende afbeeldingen.
Hoe dan?

Niet Bumpen::
Twee of meer keer achter elkaar in een topic posten heet bumpen. Bumpen is pas na 24 uur toegestaan en kan een reden zijn voor de admins en moderators om een topic te sluiten. Gebruik indien nodig de Afbeelding knop om je tekst aan te passen.

SanThe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Lissy Pixel
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 14:44:00
Quote Anchor link
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?
 
Crispijn -

Crispijn -

19/11/2008 15:26:00
Quote Anchor link
dat is toch niet zo ingewikkeld?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for ( $i= 0; $i<= 31; $i+= 1) {
     if($i == date('j')){
          echo '<a href="plaatje'.$i.'.jpg">'.$i.'</a>'.PHP_EOL;
     }
else{
          echo $i.PHP_EOL;
     }
}

?>


Niet getest maar het moet je de juiste kant opbrengen lijkt mij zo
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 16:12:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 14:44:
En hoe zet je nu zo'n cijferplaatje neer en hoe gaat die link er in er uitzien?


De harde code zou worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="dagen/dag1.php" target="_blank"><img src="1.gif" alt="bf"></a>
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 16:52:00
Quote Anchor link
Zoiets?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<img src="' . $i . '.gif" alt="bf">';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:15:00
Quote Anchor link
Dit heb ik voor zover gedaan en ik heb bewust de 2e opzet laten staan voor het volgende namelijk je kan hierin zien dat ik rijen van 6 heb.

Kunnen we dit ook realiseren of vraag ik dan wat absurd?
Hier nog een keer de link:
http://www.beardieforum.com/kerst/

Verder het kan ik dus nu alle pagina's maken en dan uploaden in 1 map en alles gaat vanzelf of niet?
Of kunnen we dit nog testen dus dat we zeg maar de maand november nu doen in plaats van december.
Omdat 1 december er nog niet is zie je nog geen link en dan kan je nog niet testen.
Ik maak dan van dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(date('Ymj') == '200812' . $i)
maak ik
if(date('Ymj') == '200811' . $i)
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 17:20:00
Quote Anchor link
Bij mij zijn het geen rijen van 6.
Het is zo bij mij:
* * * * *
*
* * * * *
*
Enzo.

Tuurlijk kan je testen met 200811.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 17:47:00
Quote Anchor link
Ik heb het nu zo dat ik kan testen.
Ik ga nu dus 24 pagina's maken zodat vanaf 1 december alles kan draaien.

Nog een vraagje wanneer iemand bijv. op 1 december op 6 december klikt en dat is te vroeg kan je dan ook zo maken dat ze naar een pagina gaan die dan standaard elke keer de zelfde foutmelding geeft dus een een error pagina?

@ SanThe : gaat het bij jou nu ook goed voor wat betreft hoe jij het ziet?
Ik zie het zo:
*******
*******
*******
****

Bij jou wellicht zo:
*****
*****
*****
*****
****
 
Robert Deiman

Robert Deiman

19/11/2008 18:03:00
Quote Anchor link
@Lissy

Waarom niet zoals het nu is, je kan er niet op klikken, want het is geen linkje.. Maar het is maar een kleine aanpassing hoor.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

for($i=1; $i<25; $i++)
{

    if(date('Ymj') == '200812' . $i)
    {

        echo '<a href="dagen/dag' . $i . '.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }

    else
    {
        echo '<a href="error.php" target="_blank"><img src="' . $i . '.gif" alt="bf"></a>';
    }
}


?>
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 18:38:00
Quote Anchor link
@ Robert : DANK JE WEL voor deze oplossing het werkt voor mij nu prima!!!
@ Allemaal : Geweldig fijn dat alles voor me werkt!!!
Ik kan nu aan het bouwen van de paginas gaan beginnen. TOP!!!
 
- SanThe -

- SanThe -

19/11/2008 19:39:00
Quote Anchor link
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.
 
Lissy Pixel

Lissy Pixel

19/11/2008 20:29:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 19.11.2008 19:39:
@Lissy: Mijn scherm is zeker te klein. ;-)

Ik heb het nu zo:
****
****
****
****
Enz.


Ja dat geloof ik dan ook :|
In ieder geval DANK JE WL voor je hulp!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.