afbeelding laad niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 19:31:00
Quote Anchor link
http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

Dit script gebruik ik letterlijk. Alleen het aanroepen van het plaatje werkt niet. Zeg maar op captcha.php krijg ik een error plaatje te zien en op afbeelding.php werkt de afbeelding wel. Weet iemand waaraan dat zou kunnen liggen. Het gewoon aanroepen van alleen het plaatje dmv.

<img src="afbeelding.php" height="45px" width="108px" />

levert ook een error plaatje op.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:46:49
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:02:00
Quote Anchor link
Is er een GD library geinstaleerd? Kun je checken door:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
phpinfo();
?>


en dan te zoeken naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
gd

GD Support  enabled  
GD Version  bundled (2.0.28 compatible)  


:)
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 20:07:00
Quote Anchor link
gd staat aan. plaatje werkt ook wel als je afbeelding.php opent. maar niet als je hem aanroept in een img tag.

GD Support enabled
GD Version bundled (2.0.28 compatible)
FreeType Support enabled
FreeType Linkage with freetype
GIF Read Support enabled
GIF Create Support enabled
JPG Support enabled
PNG Support enabled
WBMP Support enabled
XBM Support enabled
 
Remy Brokke

Remy Brokke

04/04/2007 20:22:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$fonts
= array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
?>


Hier worden font's aan het script toegevoegd. Je kunt de font's uit het script halen of je upload een eigen font naar je server die je dan weer in de font array invult.
 
PHP Newbie

PHP Newbie

04/04/2007 22:00:00
Quote Anchor link
Maar je zegt dat het script wel werkt als je gewoon afbeelding.php aanroept.

Heb je niet een verkeerde link naar het php script gemaakt. probeer anders is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
    echo '------------------------------';

    include 'afbeelding.php';

    echo '-----------------------------';
?>


Als het goed is krijg je dan een headers already sent error. Maar staan daar nog errors onder?
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Die zijn er, daar kan ik wel mee aan de slag.

------------------------------
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 3

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\wamp\www\njord\900.php:2) in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 4

Fatal error: Call to undefined function imagecreate() in C:\wamp\www\njord\afbeelding.php on line 33
 
- -

- -

04/04/2007 22:06:00
Quote Anchor link
Geef de link naar je scrippie eens
 
Guido van C

Guido van C

04/04/2007 22:13:00
Quote Anchor link
Sorry, maar de server geeft geen fouten weer. Dit heb ik lokaal gedaan. Dit is de letterlijke code van

http://www.phphulp.nl/php/scripts/9/760/

die ik gebruik.

http://www.lkv-njord.nl/testmap/captcha1.php

zoals je ziet, geen tekst, maar de afbeelding word wel gemaakt:S

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
<?php
error_reporting(E_ALL); //error reporting op all
session_start(); //zorgen dat we met sessies kunnen werken
header("Content-type: image/png");

$hoofdletters = FALSE; //hoofdletters of niet TRUE voor ja, FALSE voor nee
$aantal = 6; //aantal karakters
$fonts = array('poorrichard.ttf','tccm.ttf','times.ttf'); //een array met lettertypes, deze kun je zelf vullen
$vert = 10; //aantal verticale lijnen

if($hoofdletters != FALSE) //als je wel hoofdletters wil
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range('A', 'Z'), range(1, 9), range(1, 9)); //maak een array cijfers aan met hoofdletters
}
else //geen hoofdletters?
{
    $chars = array_merge(range('a', 'z'), range(1, 9), range(1, 9)); //dan een array zonder hoofdletters
}

$verify_string = NULL; //verfy string wordt zometeen gevuld, en maken we hier dus aan met waarde NULL

for ($rand = 0; $rand < $aantal; $rand++) //een for loopje welke herhaalt voor het aantal karakters
{
    $random = rand(0, count($chars) -1); //een pak een willekeurige karakter uit de array
    $verify_string .= $chars[$random]; //en voeg deze toe aan de string verfy string
}

$afbsize = $aantal * 18; //de breedte van de afbeelding is het aantal karakters * 18
$strsize = $afbsize - 1; //en de streep lengte is de abeeldings lengte -1

$_SESSION['string'] = md5($verify_string); //de sessie met de code is een md5 van de code

$img = imagecreate($afbsize, 45);

$white = imagecolorallocate($img, 255, 255, 255); //maak even het kleurtje wit aan
$black = imagecolorallocate($img, 0, 0, 0); //en zwart
$grey = imagecolorallocate($img, 81, 81, 81); //en grijs

imagefill($img, 0, 0, $white); //geef de afbeelding een witte achtergrond
imageline($img, 0, 0, 0, 44, $black); //een zwart lijntje links
imageline($img, 0, 0, $strsize, 0, $black); //een zwart lijntje boven
imageline($img, $strsize, 0, $strsize, 45, $black); //een zwart lijntje rechts
imageline($img, 0, 44, $strsize, 44, $black); //en een zwart lijntje onder

for($i = 0; $i < $vert; $i++) //een for loopje voor verticale lijnen
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(0,255), rand(0,255), rand(0,255)); //creeer een willekeurige kleur
    
    imageline($img, rand(2, $strsize), 1, rand(2, $strsize), 44, $wil); //en een willekeurig lijntje met die willekeurige kleur
}

for ($i = 0; $i < $aantal; $i++) //en ook eentje voor de letters
{
    $wil = imagecolorallocate($img, rand(40,255), rand(40,255), rand(40,255)); //creeer wederom een willekeurige kleur

    $plaats = $i * 16 + 6; //zet de letter even op de goede plaats
    imagettftext($img,
                19,
                rand(-20,20), //willekeurige rotatie
                $plaats, //plaats horizontaal
                rand(20,40), //random plaats verticaal
                $wil, //willekeurige kleur
                $fonts[array_rand($fonts)], //willekeurig lettertype
                $verify_string[$i]); //met de letter
}

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //random kleur

imageline($img, 1, rand(2, 16), $strsize, rand(2, 16), $wil); //lijntje op het bovenste deel van de afbeelding

$wil = imagecolorallocate($img, rand(0,245), rand(0,245), rand(0,245)); //en nog een random kleur

imageline($img, 1, rand(17, 33), $strsize, rand(17, 33), $wil); //en nog een lijntje op het onderste deel

imagepng($img); //creeer afbeelding
imagedestroy($img); //verwijder afbeelding
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Guido van C
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.