Ajax login

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

23/01/2014 16:50:05
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik probeer mijn login pagina via ajax te laten werken.
Dit doet ie tot aan het echte inloggen goed.
Hij laadt alle errors zien die er optreden maar als alles klopt dan wordt ik niet geredirect.
De bestemmings-pagina wordt alleen in een div gestopt.

Hier de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
// prepare Options Object
var options = {
    target:     '#login_errors',
    url:        document.URL+'doLogin',
    success: function(response){
        $('#response_element').html(response);

    },
    error: function(response) {
            $('#login_errors').hide();
            $('#login_errors').html(data);
            $('#login_errors').fadeIn('slow');
    }
};
 
// pass options to ajaxForm
$('#ajaxLogin').ajaxForm(options);


Let op ik ben geen held met javascript en heb al meerdere voorbeelden bekeken maar kom er alsnog niet uit.
M.V.G,
Wouter.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 19:25:45
 
Php knipper

php knipper

23/01/2014 22:45:56
Quote Anchor link
wat is response? is dat html, json, jsonp?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

24/01/2014 13:05:19
Quote Anchor link
Ik return via een string via PHP, dus dan zou het html zijn.
 
Christian k

christian k

24/01/2014 14:52:17
Quote Anchor link
waarom gebruik je geen
xmlhttprequest();
dat werkt veel gemakkelijker
http://www.w3schools.com/ajax/ajax_xmlhttprequest_create.asp

ik doe het ookzo en het werkt prima
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/01/2014 14:53:25
Quote Anchor link
Omdat hij het jQuery-framework gebruikt voor animate's en dergelijke?
En als daar al goede afhandeling voor AJAX inzit, waar zou je dan nog stapels code extra willen gebruiken voor de normale JS-variant waarbij je nog eens rekening moet houden met andere browsers?
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

25/01/2014 05:17:49
Quote Anchor link
Bijna Aar,

Ik gebruik deze plugin: http://malsup.com/jquery/form/
Om er voor te zorgen dat als er iets fout gaat de pagina "niet wordt herladen" om de fout te laten zien.
Ik wil de gebruiker zo min mogelijk wachttijden laten ervaren bij het inloggen.
Alleen krijg ik wel de errors terug en eventueel een debug test als hij het wel doet.
Maar ik wordt niet doorgestuurd als alles klopt.

Hopelijk heb ik het duidelijk uitgelegd.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.
M.V.G,
Wouter.
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 09:41:58
Quote Anchor link
Deze werkt zonder de plugin:
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
    $("#login-form").on("submit", function(e) {
        e.preventDefault();
        message = $("#login-msg");
        message.html("U wordt ingelogd").show().addClass('ok');
        $.ajax({
                url: "<?php echo site_url('accounts/validateLogin') ?>",
                type: "POST",
                dataType: "json",
                data: $('#login-form').serialize(),
                success: function(data) {
                    if (data.success) {
                        message.html('U bent ingelogd');
                        if (typeof functionafterlogin == 'undefined') {
                            setTimeout(function() {
                                window.location.reload(true);
                            },
1500);
                        }

                        else functionafterlogin();
                    }

                    else {
                        message.html(data.error);
                    }
                }
                });
    });

Ik gebruik dit zowel voor een login via een modal als via de normale login pagina (vandaar de if else op regel 13)
Gewijzigd op 25/01/2014 09:42:27 door Ger van Steenderen
 
Php knipper

php knipper

25/01/2014 17:30:54
Quote Anchor link
is dit allemaal wel veilig, je stuurt het wachtwoord toch plain door?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 18:16:27
Quote Anchor link
Wat denk je wat er gebeurt als een formulier op de normale manier verstuurd wordt?
 
Php knipper

php knipper

25/01/2014 18:30:43
Quote Anchor link
feit
 
Wouter Van Marrum

Wouter Van Marrum

25/01/2014 20:53:11
Quote Anchor link
@ger, dankjewel voor het voorbeeld.
Ik kan het dus gewoon gebruiken zoals het is of moet ik aan de php kant de response aanpassen ?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

25/01/2014 21:07:12
Quote Anchor link
Waarschijnlijk moet je in php ook wat aanpassen, in ieder geval als je het javascript gebruikt uit het voorbeeld.
Wat ik heb in de controller:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
function validateLogin() {
    $response = array('success' => false);
    //dan de hele afhandeling van de validatie
    echo json_encode($response);
}
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.