[ajax?]Broncode doorsturen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »
Niek s

niek s

11/03/2007 16:22:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben nu weer bezig gegaan aan pygo, maar nu heb ik weeeeeeeeeeeeeeer een probleem.
Wat ik wil doen, is, ieder website die wordt bezocht (ieder tabblad dus eigenlijk) moet in een sessie var komen te staan.

$_SESSION['tabs'][<id>] hier staat eenurl in
$_SESSION['data'][<id>] hier staat de html source in.

Wat ik nu wil maken, dat iedere keer als iemand in het iframe op een link klikt, de html source van die pagina waar ze dan zojuist op gelikt hadden, wordt doorgestuurd naar handler.pygo, zodat de $_SESSION['data'][<id>] vervangen kan worden.

Ik denk dat ik iets met een refresh van het iframe moet doen, maar het lukt niet.
Iemand die het wel lukt?

Gr,
Niek
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek s
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:41:02
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:27:00
Quote Anchor link
Mijn idee van hoe je het het beste zou kunnen doen, in volgorde!
1. Gebruiker tikt URL in
2.1 Pygo haalt de broncode van die pagina op (file_get_contents bijv.)
2.2 Pygo vervangt alle links met 'http://handler.pygo.be/?url=urlencode($oude-url)'
2.3 (optioneel) Pygo slaat de pagina ergens even lokaal op
2.3 Pygo serveert de pagina aan de gebruiker

Tabbladen zou ik via Javascript doen. Dat is niet alleen veel minder ingewikkeld, maar ook nog eens vele malen sneller, en jij hoeft niet alle pagina's in een sessie op te slaan (die daardoor ook enorm log worden)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:29:00
Quote Anchor link
Ik zal even de handler posten, dan zie je misschien dat dat niet gaat werken :(

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
session_start();
include 'lang.pygo';
if(isset($_GET['act'])) {
    $url = $_SESSION['tabs'][$_GET['act']];
    if(substr($url,0,8) == "https://") {
        echo $_LANG['nohttps'];
    }
else {
        if(substr($url,0,7) != "http://") {
            $url = "http://".$url;
        }

        if(!empty($url) && $url != "http://1") {
            $data = @file_get_contents($url);
            if(!$data) {
                echo "<img align=\"left\" src=\"images/warning.png\" alt=\"\" />".$_LANG['wrongpage'];
            }
elseif((isset($_SESSION['data'][$_GET['act']])) && (!empty($_SESSION['data'][$_GET['act']]))) {
                echo $_SESSION['data'][$_GET['act']];
            }
else {
                if(substr($url,-1) != "/") { $url = $url.'/'; }
                $check = str_replace("<head>",'<head><base href="'.$url.'" target="_self">',$data);
                $check = str_replace("target=\"_new\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_blank\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("target=\"_parent\"","target=\"_self\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"/","src=\"",$check);
                $check = str_replace("src=\"","src=\"".$url."",$check);
                echo $check;
                $_SESSION['data'][$_GET['act']] = $check;
            }
        }
    }
}

?>
 
Niek s

niek s

11/03/2007 18:56:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 11.03.2007 18:29:
Even achteraf: het idee van Pygo was toch dat je als het ware 'annoniem' op internet kon zitten, oftewel, dat jouw browser eigenlijk alleen praat met pygo, en pygo met de rest van internet?


ja, klopt.
 
Niek s

niek s

12/03/2007 16:42:00
Quote Anchor link
Hmm. Ik kom er echt niet uit. Is er niemand anders die weet hoe ik dit moet oplossen? Wat ik nu heb staat in de broncode (JS, dus kunnen jullie zien) van mijn pygo.
http://www.pygo.be/update
En dan staat er in handler.pygo eens tukje die dan een file_get_contents() over die url geeft, die dan met ?pp=<url> binnenkomt.
Echter, als de url verranderd, dan geeft om de 200 miliseconden mijn firebug 1 error erbij. Hoe kan dit? En beter. Hoe los ik dit op?? Of is er een andere manier om dit te doen?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 17:48:00
Quote Anchor link
geen problemen hiero
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:14:00
Quote Anchor link
Maar het werkt ook niet, wel?
 
PHP Newbie

PHP Newbie

12/03/2007 19:18:00
Quote Anchor link
Ik kan nieuwe tabs openen, alleen wordt iedere pagina die ik open in de eerste tab geopend
 
Niek s

niek s

12/03/2007 19:28:00
Quote Anchor link
Dus het werkt niet ;)
 
Niek s

niek s

14/03/2007 15:23:00
Quote Anchor link
Is er niemand met een oplossing? :(
 
Niek s

niek s

17/03/2007 17:56:00
Quote Anchor link
*BUMP* :(
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.