alweer datwijzigen probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 15:06:15
Quote Anchor link
Ik heb het onderstaand script dat ik gebruik om berichten te wijzigen, Nu heb ik dat script in een andere database staan waar het wel werkt zonder problemen ik heb er een kopie van gemaakt en de invoer velden en zo aangepast aan de data waar ik het voor nodig heb maar ik krijg steeds deze fout melding:
Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerken_text.php on line 65
Ik snap niet waarom het fout gaat, ik heb in de zelfde map nog een paar soort gelijke scripts waar alleen de naam en de dergelijken anders zijn en die werken wel goed.
Ik zal een tweede script er bij zetten dat wel werkt.

speler_bewerken.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST['afbeelding']) ||
        empty($_POST['voornaam']) ||
        empty($_POST['achternaam']) ||
        empty($_POST['gebdatum']) ||
        empty($_POST['straat']) ||
        empty($_POST['huisnr']) ||
        empty($_POST['postcode']) ||
        empty($_POST['plaats']) ||
        empty($_POST['telefoon']) ||        
        empty($_POST['email']) ||
    empty($_POST['club']) ||
        empty($_POST['caramboles']) ||
        empty($_POST['moyenne']) ||        
        empty($_POST['hoogste']))                                
    {

        echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO spelers (id,  
                                           afbeelding,
                                           voornaam,
                                           achternaam,
                                           gebdatum,
                                           straat,
                                           huisnr,
                                           postcode,
                                           plaats,
                                           telefoon,
                       emial,
                       club,
                                   caramboles,
                       moyenne,
                       hoogste)
                     VALUES ('',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['afbeelding'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['voornaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['achternaam'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['gebdatum'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['straat'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['huisnr'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['postcobe'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['plaats'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['telefoon'])."',
                                                     '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['email'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['club'])."',
                                                  '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['caramboles'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['moyenne'])."',
                                         '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['hoogste'])."'
                             )"
);
}
}
else
{
$query = mysqli_query($con,"SELECT id,
                                      afbeelding,
                                      voornaam,
                                      achternaam,
                                      gebdatum,
                                      straat,
                                      huisnr,
                                      postcode,
                                      plaats,
                                      telefoon,
                                      email,
                                      club,
                                      caramboles,
                                      moyenne,
                                      hoogste FROM spelers WHERE id='"
mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){    
    

?>

<table align="center" width="400px" border="1" cellspacing="0" cellpadding="2">
<form method="POST" action="editen_speler.php?actie=&amp;id=<?=(int)$_GET['id'];?>" name="form">
        <tr>
          <td align="left" width="130px"><?php echo $uitslag->afbeelding; ?></td>
          <td align="left" valign="bottom" width="170px"> <input type="text" name="afbeelding" size="30" maxlength="150" value="<?php echo htmlentities($uitslag->afbeelding);?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Voornaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="voornaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->voornaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Achternaam: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="achternaam" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->achternaam); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>  
          <td align="left">Geboorte datum: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="gebdatum" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->gebdatum); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Straat: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="straat" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->straat); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Huisnummer: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="huisnr" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->huisnr); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Postcode: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="postcode" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->postcode); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Plaats: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="plaats" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->plaats); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Telefoon: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="telefoon" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->telefoon); ?>"></td>
        </tr>    
        <tr>
          <td align="left">Emailadres: </td><td align="left"> <input type="text" name="email" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->email); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Vereniging: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="club" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->club); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Caramboles: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="caramboles" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->caramboles); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Moyenne: </td>
          <td align="left"> <input type="text" name="moyenne" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->moyenne); ?>"></td>
        </tr>
        <tr>
          <td align="left">Hoogste serie: </td><td align="left"> <input type="text" name="hoogste" size="30" maxlength="30" value="<?php echo htmlentities($uitslag->hoogste); ?>"></td>
        </tr>        
        <tr>
          <td colspan="2">&nbsp;</td>
        </tr>        
          <td colspan="2" align="left">
          <input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;
          <input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
        </tr>
      </form>
    </table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}

?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


en dit is uitslag_bewerken.php
en zo heb ik er nog eenpaar die ongeveer het zelfde zijn en die allemaal wel goed werken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include("../includes/header.php");
include("../includes/config.php");
include("../includes/verwerk.php");
?>

<div id="content">
<center>
<?php
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
    if (empty($_POST[thuis]) ||
        empty($_POST['uit']) ||
        empty($_POST['makenthuis']) ||
        empty($_POST['makenuit']) ||
        empty($_POST['doelthuis']) ||
        empty($_POST['doeluit']) ||
        empty($_POST['beurtenthuis']) ||
        empty($_POST['beurtenuit']) ||
        empty($_POST['puntenthuis']) ||
        empty($_POST['puntenuit']))                                
    {

    echo '<H1>Error!!!!!</h1><h3>Je hebt een of meerdere velden ingevuld!</h3>';
    }

    else
    {

mysqli_query($con,"INSERT INTO wedstrijden (id,  
                                      thuis,
                                      uit,
                                      makenthuis,
                                      makenuit,
                                      doelthuis,
                                      doeluit,
                                      beurtenthuis,
                                      beurtenuit,
                                      puntenthuis,
                                      puntenuit)
                                      VALUES ('',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['thuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['uit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['makenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doelthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['doeluit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['beurtenuit'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenthuis'])."',
                                                 '"
.mysqli_real_escape_string($con,$_POST['puntenuit'])."')
                                               "
);
    }
}

else
{
$query = mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
echo "<form method=\"POST\" action=\"editen_uitslag.php?actie=&id=".$_GET['id']."\" name=\"form\">";
?>

<table width="600px" border="0" cellspacing="2" cellpadding="2">
   <tr>
      <th align="left" valign="top">Wedstrijd datum</th><th align="left" valign="top">Spelernaam</th><th colspan="2">Caramboles</th><th>Beurten</th><th>Punten</th>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left" valign="top"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->datumtijd; ?>" name="datumtijd"><?php echo $uitslag->datumtijd; ?></td><td></td><td>maken</td><td>gemaakt</td><td></td><td></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Thuis</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->thuis; ?>" name="thuis"><?php echo $uitslag->thuis; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doelthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doelthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenthuis; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenthuis" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenthuis; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td align="left"><b>Uit</b></td>
      <td align="left"><input type="hidden" value="<?php echo $uitslag->uit; ?>" name="uit"><?php echo $uitslag->uit; ?></td>
      <td><input type="text" name="makenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->makenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="doeluit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->doeluit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="beurtenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->beurtenuit; ?>"></td>
      <td><input type="text" name="puntenuit" size="1" maxlength="3" value="<?php echo $uitslag->puntenuit; ?>"></td>
    </tr>
    <tr>  
      <td colspan="5" align="center"><input type="submit" value="Updaten" name="submit">&nbsp;&nbsp;<input type="reset" name="Reset" value="Resetten"></td>
     </tr>
  </form>
</table>
<?php
}
mysqli_close($con);
}


?>

</div>
</div>
<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>


PS.
ik snap alleen niet dat hier het eerste script uit elkaar word getrokken en het tweede volledig word geplaatst
Gewijzigd op 05/02/2015 15:32:36 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 11:00:52
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 15:32:19
Quote Anchor link
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?
 
Henk de Vriep

Henk de Vriep

05/02/2015 15:42:05
Quote Anchor link
Je hebt een fout in een $_GET['id'],$_POST['id'], $_REQUEST['id'] of een array waar een index de naam id heeft. De variabele die onjuist is staat op line 65. Die variabele is niet gedefinieerd. Alleen zien wij niet de juiste line 65. In je voorbeeld staat hier alleen het afsluiten van een tr tag.

Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2015 15:48:00
Quote Anchor link
Henk de Vriep op 05/02/2015 15:42:05:
Je moet denk ik even de bestanden op pastebin zetten of iets dergelijks zodat we kunnen zien wat er daadwerkelijk op line 65 gebeurd.

Liever zien we de relevante code op het forum hier. Pastebins willen wel eens verlopen, en dan is het hele topic in één klap waardeloos.

Plaats gewoon +/- 20 regels rondom de lijn met het probleem, of minder.
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 16:07:57
Quote Anchor link
Ik zie de source van speler_bewerken_text.php nog niet.
Belangrijk is waarschijnlijk dat deze met speler_bewerken_text.php?id=123 wordt aangeroepen (123 is hier een voorbeeld). Want dan werkt de get['id'] wel.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

05/02/2015 16:17:32
Quote Anchor link
Toen ik het script plaatse stond in eerste instantie stond de php code in het eerste script wel tussen code tags in de html niet nu is dat wel zo wie dat veranderd heeft weet ik niet maar nu staat het goed, en is waar het om gaat hier nu regel 79. Maar eigenlijk is regel 65 tot en met regel 79 is 1 regel.

Jan de Laet
Quote:
Beetje lastig lezen zo. Welke is speler_bewerken_text.php?

dat is de zelfde als speler_bewerken.php alleen heb ik die in gebruik zonder header en footer in een index.

PS.
alleen snap ik niet dat het tweede script wel werkt en het eerste niet want behalve de data die er in word verwerkt en in welke tabel het komt te staan zie ik geen. verschil
Gewijzigd op 05/02/2015 16:29:02 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

05/02/2015 17:00:20
Quote Anchor link
Als je speler_bewerken_text.php include in de index, zul je die index met de id moeten aanroepen, bijv index.php?id=123

Anders gaat get['id'] niet werken.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 11:03:32
Quote Anchor link
ik heb een wedstrijden_bewerken.php wel in de index staan, Dus als ik de index open krijg ik direct de wedstrijden te zien met bij iedere wedstrijd deze 2 linken.
zoals hier onder
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$query
= mysqli_query($con,"select id, thuis, uit, makenthuis, makenuit, doelthuis, doeluit, beurtenthuis, beurtenuit, puntenthuis, puntenuit, datumtijd FROM wedstrijden WHERE id='".mysqli_real_escape_string($con, $_GET['id'])."'");
while($uitslag = mysqli_fetch_object($query)){
?>


<a href="uitslag_bewerken.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">bewerk</a>
<a href="wedstrijd_verwijderen.php?id=<?php echo $uitslag['id'];?>">verwijder</a>

En als ik op bewerk of verwijder klik kan ik dat gewoon wijzigen of verwijderen zonder problemen. nou ja dat is niet helemaal waar want wijzigen moet ik 2 keer doen om een resultaat te boeken, wat ik al eens eerder had maar dat op de een of andere manier was opgelost, maar nu weer terug is, maar het werkt.

Maar die spelers_bewerken.php die staat niet in de index zelf alleen een link er naar toe wel.
Ik snap het niet meer want het heeft wel altijd gewerkt voor dat ik de Map members had toe gevoegd aan de Map biljart en ik geprobeerd had om de berichten_wijzigen uit de members in de admin van biljart mee te nemen.maar die heb ik nu weer terug gezet om uit te proberen of dat iets uitmaakt. Maar dat maakt geen verschil, want het probleem blijft, alleen kon ik naar het terug zetten vam de Map niet meer inloggen en ook niet meer registrenen, dus heb ik dat ook opnieuw moeten maken. En dat werkt nu weer.
Gewijzigd op 07/02/2015 11:04:00 door Niek Kasius
 
Jan de Laet

Jan de Laet

07/02/2015 11:25:35
Quote Anchor link
laat eens zien hoe die link naar spelers_bewerken.php eruit ziet.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

07/02/2015 22:57:25
Quote Anchor link
gewoon zoals hier onder op regel 14
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
include "../includes/admin_header.php";

echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['adminname'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="left" valign="top" width="45%">&nbsp;  
<u><a href="?spelerinstand">speler in stand</a></u>&nbsp;

<u><a href="?spelerinspelers">speler in spelers</a></u>&nbsp;

<u><a href="speler_bewerken.php">spelers bewerken</a></u>&nbsp;

<u><a href="?wedstrijdtoevoegen">wedstrijd toevoegen</a></u>&nbsp;


<td align="center"><b>MEMBER ADMIN</b><br />(bewerken)<br /><a href="../index.php"><u>bekijk stand</u></a></td>
<td align="right" valign="top" width="45%">Hallo<b>&nbsp; '
.$_SESSION['adminname'].'</b> &nbsp;
<a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;


if(isset($_GET['spelerinstand'])){
   include('speler_instand.php');
}
elseif(isset($_GET['spelerinspelers'])){
   include('speler_inspelers.php');  
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');  
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreer'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>
Gewijzigd op 07/02/2015 22:58:18 door Niek Kasius
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

08/02/2015 10:21:41
Quote Anchor link
Is dit het bestand spelers_bewerken_text.php? Want daar zit volgens je openingspost de fout.
Op regel 14 staat geen id. De bestandsnaam op regel 14 is anders dan die van de fout melding.
Gewijzigd op 08/02/2015 10:22:19 door Obelix Idefix
 
Niek Kasius

Niek Kasius

08/02/2015 19:02:29
Quote Anchor link
Obelix en Idefix
Als het laatste script bedoeld dan is mijn antwoord Nee.
Dat is de index van de admin.
spelers_bewerken.php staat helemaal bovenaan in mijn vraag met daar onder uitslag_bewerken.php als voorbeeld dat gewoon werkt en in principe het zelfde is qua werking.

Even voor de duidelijkheid.

Ik heb een index zoals hier boven, en daarin word op regel 37 admin_text.php geinclude, ik heb dat zo maar genoemd maar de inhoud is uitslag_bewerken.php zonder header en footer omdat die al in de index staat.
Dus als ik de admin open zie ik dat meteen staan en kan ik daarin bewerken of verwijderen en dat werk gewoon goed,
Maar omdat spelers_bewerken niet werkt had ik dat dus regel 14 en regel 37 veranderd van speler_bewerken naar uitslag_bewerken en van admin_text naar spelers_bewerken.
En als ik op uitslag bewerken klik dat werkt dat gewoon maar omdat spelers_bewerken nu direct in beeld komt krijg ik nog steeds die id fout.
Dus dat snap ik niet want het gaat alleen maar om WHERE id='"mysqli_real_escape_string($con,$_GET['id'])."'");
En dat is in bijde het zelfde. En alleen in spelers_bewerken krijg ik die fout melding: Notice: Undefined index: id in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 65 en daar door nu ook Warning: mysqli_fetch_object() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in C:\wamp\www\biljart\admin\speler_bewerk.php on line 66. maar dat komt door dat id.

Toevoeging op 09/02/2015 01:53:24:

Probleem is opgelost!!!!
Ik heb uitslag bewerken gekopieerd ende data aan gepast naar spelers, en nu werkt het wel goed.
Ik had die uitslag bewerken als eens veranderd in de admin_text.php omdat ik dat eerste gedeelte van regel 11 tot en met regel 26 helemaal niet nodig heb on te wijzigen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.