array hulp: 2 jaartallen in een value

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thomas Jansen

Thomas Jansen

19/10/2022 11:39:13
Quote Anchor link
Voor een kennis moet ik enkele aanpassingen doen aan een verouderde website, die ik dus niet zelf heb ontwikkeld. Meeste kom ik wel uit, maar loop vast op iets wat waarschijnlijk simpel is, maar mij nog niet lukt.


Onderstaand stukje code toont het komende programma met lezingen met items uit 2022. Ik wil aanpassen dat ook de items uit 2023 getoond worden. Dus als de value 2022 of 2023 is, wordt het getoond.

// args
$args = array(
'posts_per_page' => 999,
'post_type' => 'lezing',
'orderby' => 'meta_value',
'order' => 'ASC',
'meta_key' => 'datum',
'meta_query' => array(
array(
'key' => 'jaar',
'value' => '2022',
),

Ik dacht als ik iets als 'value' => '2022', '2023', ) aanpas, het zou werken, maar mijn beperkte PHP kennis komt hierin duidelijk tekort. Met bovenstaande code kan ik prima alleen de items uit 2023 of 2022 laten zien door het jaartal aan te passen, maar wil dus graag beide laten zien.

Hoe kan ik dit op de gewenste manier aanpassen?
alvast bedankt voor de reacties
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:00:06
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/10/2022 12:02:09
Quote Anchor link
Ik heb hier nooit mee gewerkt. Even online in de documentatie gekeken.

Probeer het eens zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php

'meta_query' => array(
array(
'key' => 'jaar',
'value' => array('2022','2023'),
'compare' => 'IN'
)

?>
 
Thomas Jansen

Thomas Jansen

19/10/2022 12:09:55
Quote Anchor link
Super, dat werkt!

Heel erg bedankt voor de vlotte hulp!
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

19/10/2022 12:37:06
Quote Anchor link
Graag gedaan ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.