array tekstbestand converteren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:08:07
Quote Anchor link
Hallo allemaal,

Ik heb een textbestand gevuld met een groot aantal gegevens. Het bestaat uit meerdere regels zoals hieronder er 1 staat aagegeven. Ik wil deze met php weergeven om dan selecties te kunnen maken. Ik weet hoe array's werken maar ik heb geen idee hoe ik zo'n document kan omzetten. Kan iemand mij advies geven?
Thankx

Voorbeeldregel van een regel;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}
Gewijzigd op 06/12/2021 15:19:09 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 16:52:33
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 14:17:00
Quote Anchor link
Kijk eens naar: json_decode
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 14:48:53
Quote Anchor link
$response = curl_exec($curl); // Send the request, save the response
echo"<pre"> print_r(json_decode($response));echo"<pre"> // print json decoded response
curl_close($curl); // Close request

Dit geeft met hetzelfde overzicht, dus niet per regel onder elkaar, waarschijnlijk is de syntax niet correct?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

04/12/2021 15:16:26
Quote Anchor link
Het is echt een goed geformatteerde JSON-string, hoor.

Ga anders even stapje voor stapje debuggen ipv alle functies achter elkaar uitvoeren.
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

04/12/2021 15:25:10
Quote Anchor link
Ga ik doen!
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:14:37
Quote Anchor link
Diverse manieren geprobeerd zoals;
$arr=(json_decode($response));
foreach($arr as $name){
echo $name . "<br>";
}
Geeft:Recoverable fatal error: Object of class stdClass could not be converted to string in /

Mijn kennis houd hier helaas op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:18:37
Quote Anchor link
Op welke lijn krijg je die error, en bij welke code?
Ik vermoed dat je nog meer hebt?

Ik heb dit script uitgetest, en het werkt prima:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$json
= '{"status":{"timestamp":"2021-12-04T13:02:58.558Z","error_code":0,"error_message":null,"elapsed":22,"credit_count":1,"notice":null,"total_count":7934},"data":[{"id":1,"name":"Bitcoin","symbol":"BTC","slug":"bitcoin","num_market_pairs":8308,"date_added":"2013-04-28T00:00:00.000Z","tags":["mineable","pow","sha-256","store-of-value","state-channel","coinbase-ventures-portfolio","three-arrows-capital-portfolio","polychain-capital-portfolio","binance-labs-portfolio","blockchain-capital-portfolio","boostvc-portfolio","cms-holdings-portfolio","dcg-portfolio","dragonfly-capital-portfolio","electric-capital-portfolio","fabric-ventures-portfolio","framework-ventures-portfolio","galaxy-digital-portfolio","huobi-capital-portfolio","alameda-research-portfolio","a16z-portfolio","1confirmation-portfolio","winklevoss-capital-portfolio","usv-portfolio","placeholder-ventures-portfolio","pantera-capital-portfolio","multicoin-capital-portfolio","paradigm-portfolio"],"max_supply":21000000,"circulating_supply":18890987,"total_supply":18890987,"platform":null,"cmc_rank":1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z","quote":{"USD":{"price":47201.84236157637,"volume_24h":62618418378.936775,"volume_change_24h":94.4686,"percent_change_1h":1.04215459,"percent_change_24h":-17.01631179,"percent_change_7d":-13.77003006,"percent_change_30d":-23.77721437,"percent_change_60d":-5.46384951,"percent_change_90d":-5.79607754,"market_cap":891689390428.5885,"market_cap_dominance":40.5598,"fully_diluted_market_cap":991238689593.1,"last_updated":"2021-12-04T13:02:02.000Z"}}}]}';

$array = json_decode($json,true);
print_r($array);
?>


Zie ook de uitvoer ervan:
https://3v4l.org/c46Ti
Gewijzigd op 06/12/2021 15:20:25 door - Ariën -
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:40:10
Quote Anchor link
Beste Ariën,
Ik heb het exact zo over genomen.
Ik krijg geen foutmelding maar nu de hele layout in een blok. Hieronder een stukje als voorbeeld.

Array ( [status] => Array ( [timestamp] => 2021-12-06T14:36:56.386Z [error_code] => 0 [error_message] => [elapsed] => 17 [credit_count] => 1 [notice] => [total_count] => 7995 ) [data] => Array ( [0] => Array ( [id] => 1 [name] => Bitcoin [symbol] => BTC [slug] => bitcoin [num_market_pairs] => 8253 [date_added] => 2013-04-28T00:00:00.000Z
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
=> Array ( [0] => mineable [1] => pow [2] => sha-256 [3] => store-of-value [4] => state-channel [5] => coinbase-ventures-portfolio [6] => three-arrows-capital-portfolio [7] => polychain-capital-portfolio [8] => binance-labs-portfolio [9] => blockchain-capital-portfolio [10] => boostvc-
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/12/2021 15:43:14
Quote Anchor link
Dat is een presentatie van je array.
Je weet toch hoe array's werken?

Voor het gemak kan je het tussen <pre>-tags zetten, zodat je newlines hebt voor een beter spaghetti-loos overzicht.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo "<pre>".print_r($array,true)."</pre>";
?>
 
Peter Kroonenburg

Peter Kroonenburg

06/12/2021 15:58:57
Quote Anchor link
Ja, klopt. Gelukt. Op een gegeven moment ben je er zo lang mee bezig dat je door de bomen het bos niet meer ziet en vanzelfsprekende dingen niet meer ziet.
Bedankt voor de support!!
Peter
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.