array_key_exists() faalt.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SQL Database Ontwikkelaar

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je houdt je bezig met het ontwerp en de ontwikkeling van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. De begeleiding van projecten van A tot Z, je zult aansluiten bij meetings met

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/09/2017 13:21:07
Quote Anchor link
Dag allemaal,
ik heb de volgende stelling:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
private $beslist_headCategoryFilter = array('Vervoer_Autostoelen + Acc.' => array('Baby & peuter','Autostoeltjes'),
                                'Vervoer_Auto Accessoires' => array('Baby & peuter','Autostoelaccessoires'),
                                'Buitenshuis_Bescherming' => array('Sport & Outdoor','Lichaambeschermers'),
                                'Buitenshuis_Speelgoed' => array('Speelgoed'),
                                'Buitenshuis_Tassen & Rugzakken' => array('Mode accessoires','Tassen','Rugzakken'),
                                'Buitenshuis_Zonnebrillen' => array('Mode accessoires','Zonnebrillen'),
                                'Buitenshuis_Zwembad + Acc.' => array('Sport & Outdoor','Zwemvesten'),
                                'Buitenshuis_Zonnebrillen' => array('Mode accessoires','Zonnebrillen'),
                                'Woonkamer/Keuken_Flessenwarmers + Bekers' => array('Woonaccessoires','Servies','Mokken'),
                                'Woonkamer/Keuken_Kinderstoelen' => array('Meubels','Stoelen','Kinderstoelen'),
                                'Woonkamer/Keuken_Speelgoed' => array('Speelgoed'),
                                'Badkamer/Toilet_Plaspotjes' => array('Baby & Peuter','Toilettrainers'),
                                'Badkamer/Toilet_Toilettassen' => array('Mode accessoires','Tassen','Toilettassen'),
                                'Slaapkamer_Bedden' => array('Meubels','Bedden'),
                                'Slaapkamer_Fopspeen' => array('Baby & Peuter','Spenen','Fopspenen'),
                                'Slaapkamer_Klamboe' => array('Woonaccessoires','Beddengoed','Klamboes'),
                                'Slaapkamer_Nachtlampjes' => array('Woonaccessoires','Binnenverlichting','Nachtlampjes'),
                                'Slaapkamer_Projector' => array('Woonaccessoires','Binnenverlichting','Nachtlampjes'),
                                'Slaapkamer_Speelgoed' => array('Speelgoed')
    );

//...
$tCat = $aData['headcat'] . '_' . $aData['subcat'];
if(array_key_exists($tCat,$this->beslist_headCategoryFilter)) {
//..process
} else {
echo '<h1>cant find ||' . $tCat . '||</h1>';
                echo '<pre>';
                print_r($this->beslist_headCategoryFilter);
                echo '</pre>';
                die();
}


Nou is de melding die ik krijg:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
cant find ||Buitenshuis_Tassen & Rugzakken||

Array
(
    [Vervoer_Autostoelen + Acc.] => Array
        (
            [0] => Baby & peuter
            [1] => Autostoeltjes
        )

    [Vervoer_Auto Accessoires] => Array
        (
            [0] => Baby & peuter
            [1] => Autostoelaccessoires
        )

    [Buitenshuis_Bescherming] => Array
        (
            [0] => Sport & Outdoor
            [1] => Lichaambeschermers
        )

    [Buitenshuis_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

    [Buitenshuis_Tassen & Rugzakken] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Tassen
            [2] => Rugzakken
        )

    [Buitenshuis_Zonnebrillen] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Zonnebrillen
        )

    [Buitenshuis_Zwembad + Acc.] => Array
        (
            [0] => Sport & Outdoor
            [1] => Zwemvesten
        )

    [Woonkamer/Keuken_Flessenwarmers + Bekers] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Servies
            [2] => Mokken
        )

    [Woonkamer/Keuken_Kinderstoelen] => Array
        (
            [0] => Meubels
            [1] => Stoelen
            [2] => Kinderstoelen
        )

    [Woonkamer/Keuken_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

    [Badkamer/Toilet_Plaspotjes] => Array
        (
            [0] => Baby & Peuter
            [1] => Toilettrainers
        )

    [Badkamer/Toilet_Toilettassen] => Array
        (
            [0] => Mode accessoires
            [1] => Tassen
            [2] => Toilettassen
        )

    [Slaapkamer_Bedden] => Array
        (
            [0] => Meubels
            [1] => Bedden
        )

    [Slaapkamer_Fopspeen] => Array
        (
            [0] => Baby & Peuter
            [1] => Spenen
            [2] => Fopspenen
        )

    [Slaapkamer_Klamboe] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Beddengoed
            [2] => Klamboes
        )

    [Slaapkamer_Nachtlampjes] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Binnenverlichting
            [2] => Nachtlampjes
        )

    [Slaapkamer_Projector] => Array
        (
            [0] => Woonaccessoires
            [1] => Binnenverlichting
            [2] => Nachtlampjes
        )

    [Slaapkamer_Speelgoed] => Array
        (
            [0] => Speelgoed
        )

)


Maar deze staat wel zeker in de array..
Hoe komt het dat dit faalt, en hoe kan ik dit oplossen?

Ik heb al geprobeerd om alle spaties te strippen, ook in de array, maar de melding blijft.
Gewijzigd op 19/09/2017 13:56:52 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:39:45
 
- SanThe -

- SanThe -

19/09/2017 13:39:53
Quote Anchor link
Dennis WhoCares op 19/09/2017 13:21:07:
=> 'Buitenshuis_Tassen & Rugzakken' <=

Nou is de melding die ik krijg:
cant find Buitenshuis_Tassen&Rugzakken

Maar deze staat wel zeker in de array..


Zijn niet hetzelfde, let op de spaties.
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

19/09/2017 13:57:38
Quote Anchor link
Hi -SanThe-,

dat klopt, mijn excuses, was bezig geweest met het strippen van spaties enz, vandaar dat m'n topic onjuist is.
Heb het aangepast, en een print_r van de array erbij gezet in de 'output'.

Laat maar gaan, ik weet niet wat ik nou precies anders heb gedaan, maar het werkt nu wel ...
Gewijzigd op 19/09/2017 14:07:40 door Dennis WhoCares
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.