Audioplayer

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »
G P

G P

15/04/2023 02:35:55
Anchor link
Hallo,

ik ben even bezig geweest om het geheugen nog eens te gebruiken, niet altijd even gemakkelijk.
Hierbij laat ik jullie mijn nieuwe Audio Player eens bewonderen.

Wat kan je verwachten ?

1. Een overzicht van het liedje dat op het moment aan het spelen is.
2. Het overzicht verbergen / tonen

3. Zoeken naar een positie van het liedje
4. Terug gaan naar het vorige liedje
5. Afspelen / pauze van het liedje
6. Het liedje stoppen
7. Naar het volgend liedje

8. Automatisch afspelen aan / uit
9. Willekeurig afspelen aan / uit

10. Mute (stilte) aan / uit
11. Het volume regelen

12. (Nieuw in deze versie) Een afspeellijst
13. De afspeellijst verbergen / tonen

Bijzonderheden:
14. Volledig toegankelijk met de tab-toets
15. Ook streamings kunnen in de playlist

De broncode:
Klik op toon broncode in je browser, het is puur html

De css-file:
CSS bekijken

Javascript:
Javascript bezichtigen

En dan nu ook even de link: Audio Player 3.6

Wat wil ik verwachten ?

1. Eerlijkheid
2. Ideeën
3. Bugs / fouten

Wat nog belangrijk is...
Ik heb het zelf al getest met Google Chrome op PC
Laptop / Mobieltje / Tablet en andere browsers heb ik nog niet getest. Dus als jullie dat even doen en een ander resultaat moest te zien krijgen dan bedoeld, laat het mij dan zeker weten.

Ik hoop dat jullie toch wel tevreden gaan zijn met het resultaat.
G.P. (Günther Peeters alias Elvium)
Gewijzigd op 16/04/2023 04:05:52 door G P
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 21:33:23
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 10:00:14
Anchor link
Het is een vrij uitgebreid script, dus ik beperk me tot een paar algemene opmerkingen:

1. Al je vars bovenin het script zijn nu global. Het is netter om de scope niet groter dan nodig te maken, bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
    // your entire script here
});

let ook op het verschil tussen "var" en "let". Om allerlei redenen heeft "let" meestal de voorkeur (moet je even op googlen)

2. Je gebruikt document.getElementByID en document.getElementsByTagname nogal eens dubbel voor dezelfde elementen. Het is efficiënter om dat bovenin je script in variabelen te stoppen (meestal met const), zodat je het maar 1 keer hoeft te doen. Mijn gewoonte (maar dat is persoonlijke voorkeur) is om const variabelen met hoofdletters te schrijven, zodat ik weet van welk type ze zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
const INPUT_EMAIL = document.querySelector('.email');
const HREFS_CANCEL = document.querySelectorAll('.cancel');


3. In je HTML koppel je de JavaScript functions rechtstreeks aan de elementen, bijvoorbeeld zo:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<button class="blackGradient" id="audioMute" onclick="javascript:muteSong();" title="Mute" type="button" value="Mute">?</button>

Het is netter om dat met addEventListener te doen, dan maak je het mogelijk om meerdere eventListeners per HTML element te hebben. (Bijvoorbeeld als je dit live zou zetten en je wilt dingen kunnen monitoren met Google Tag Manager)
 
G P

G P

15/04/2023 10:50:44
Anchor link
Bedankt Jan, in JavaScript ben ik een echte n00b. Maar ik zal mij eens meer verdiepen in JS en zeker iets gaan doen met jouw tips.

1. De getElementByID gebruik ik om de standaard zaken uit te lezen / schrijven. (De knoppen / volume slider)
2. De getElementsByTagname om de hele playlist uit te lezen omdat ik niet op voorhand weet hoeveel liedjes er in de playlist zullen staan.
Maar ik zal zeker eens jouw tip gaan gebruiken, het lijkt mij toch veel simpeler zoals je het zegt.
Met de addEventListener en querySelectorAll zal ik eens experimenteren mits ik van JS maar 0.001% kennis van heb. Ik ben al blij dat ik zover geraakt ben.
Eerst nog uitpluizen hoe ik die "positie" van het liedje kan uitwerken.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 11:00:36
Anchor link
Wat bedoel je precies met de positie? Dat je die slider bovenin kunt verslepen en dat de song dan verder speelt vanaf die nieuwe positie?
 
Jan R

Jan R

15/04/2023 11:07:41
Anchor link
Nog een paar opmerkingen
Verouderd doctype
mp3 kunnen gedownload worden via de src code. De files zijn beschermd. baf/brein
Code eens een keer door de validator sturen. https://validator.w3.org

Jan
Gewijzigd op 15/04/2023 11:18:00 door Jan R
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/04/2023 12:00:30
Anchor link
Mijn advies: Gebruik rechtenvrije muziek voor het voorbeeld.
 
G P

G P

15/04/2023 16:28:38
Anchor link
@Jan Koehoorn: Dat is inderdaad wat ik bedoel
@Jan R: doctype is aangepast, hierbij is ook de style en de plaatsing van de elements aangepast. Ik heb het door de validator gehaald. Enige probleem zijn de icons in de knoppen (Icomoon, niet zo'n groot probleem)
@Ariën: De muziek is aangepast, zijn allen rechtvrij en staan ook op de website zelf en niet meer gelinkt naar een andere. Behalve de streaming natuurlijk :)

Bedankt allen voor jullie ideeën.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

15/04/2023 21:45:02
Anchor link
G P op 15/04/2023 16:28:38:
@Jan Koehoorn: Dat is inderdaad wat ik bedoel


Ok. Je kunt een audiobestand starten vanaf een bepaalde positie door de property currentTime van het audio element in te stellen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<!DOCTYPE html>
<html>
    <head>
        <title>PHPHulp</title>
    </head>
    <body>
        <button class="play-25">25%</button>
        <button class="play-50">50%</button>
        <button class="play-75">75%</button>

        <script>
            document.addEventListener('DOMContentLoaded', () => {
                const EL_AUDIO = new Audio('jouw-audio-file.mp3');
                const BTN_25 = document.querySelector('.play-25');
                const BTN_50 = document.querySelector('.play-50');
                const BTN_75 = document.querySelector('.play-75');

                BTN_25.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = EL_AUDIO.duration / 4;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                BTN_50.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = EL_AUDIO.duration / 2;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                BTN_75.addEventListener('click', () => {
                    EL_AUDIO.pause();
                    EL_AUDIO.currentTime = ( EL_AUDIO.duration / 4 ) * 3;
                    EL_AUDIO.play();
                });
                EL_AUDIO.addEventListener('loadeddata', () => {
                    console.log('audio element loaded');
                });
            });
        </script>
    </body>
</html>
 
G P

G P

16/04/2023 01:08:55
Anchor link
Hartelijk bedankt !!
Je geeft al meteen een mooi voorbeeld voor het gebruik van een addEventListener !
Super van jou :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

16/04/2023 08:23:15
Anchor link
Graag gedaan :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/10/2023 06:17:41
Anchor link
.
 
 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.