background-resize vier hoeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving We are looking for a dutch native speaker In deze uitdagende functie ga je werken als onderdeel van het development team, in de functie van C#.NET Developer, Je gaat maatwerk software bouwen voor diverse klanten. Ook optimaliseer je bestaande software en bouw je API koppelingen. Je bent vooral met back-end development bezig. Je krijgt veel vrijheid in deze functie en je krijgt de kans om mee te denken in bedrijfsprocessen. Deels thuiswerken is geen enkel probleem! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Low code Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen van bestaande applicaties en het geheel van scratch af aan opzetten van nieuwe applicaties binnen een low code platform; Je beoordeelt technisch ontwerpen en maakt de vertaalslag naar de technische oplossingen binnen het platform; Je voert testwerkzaamheden uit; Je adviseert de organisatie op jouw vakgebied; Je schakelt met business analisten en de architect om tot mooie oplossingen te komen; Je lost bugs op en denkt mee over een structurele oplossing. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 15:45:47
Quote Anchor link
Ik heb een zelf gemaakte submit button waarbij ik mijn plaatje als background heb ingesteld. Alleen nu wil ik wanneer erop geklikt wordt dat de button een klein beetje kleiner wordt. Dit werkt alleen wordt het plaatje maar aan twee kanten kleiner ipv aan vier kanten.

Dus het lijkt alsof het wordt verplaatst naar links boven.

Hoe krijg ik dit plaatje dat het aan vier kanten wordt verkleind?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
.bt-start-war {
    background-image: url("../images/start_war.png");
    background-position:  0px 0px;
    background-repeat: no-repeat;
    width: 179px;
    height: 55px;
    border: 0px;
    background-color: transparent;
    cursor: pointer;
}

.bt-start-war:active {
    background-size: 95% 95%;
}
Gewijzigd op 25/09/2015 15:45:59 door Danny von Gaal
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 17:33:38
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 19:04:00
Quote Anchor link
probeer eens:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
  padding: 2px;
  /* pf */
  background-position: 5%;


Maar als je het aan mij vraagt kan je beter:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div>
 <img ... />
 <input type="button" />
</div>

gebruiken
Gewijzigd op 25/09/2015 19:59:28 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 19:58:32
Quote Anchor link
@Johan: Hiermee gebeurt er niets helaas.

Hier een fiddletje: http://jsfiddle.net/yvxqjmt0/
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:03:31
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
.bt-start-war:active {
    background-position: 5px 2px;
    background-size: 95% 90%;
}


Aangezien ik mijn reactie had aangepast het is misschien beter om een losse image tag te gebruiken en daarop padding te zetten. Dit, zodat het dynamisch is want anders moet je gaan calculeren over wat "5%" is over 179 en 55 pixels zijn.
Gewijzigd op 25/09/2015 20:04:45 door Johan K
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

25/09/2015 20:10:48
Quote Anchor link
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.
 
Johan K

Johan K

25/09/2015 20:31:16
Quote Anchor link
Danny von Gaal op 25/09/2015 20:10:48:
Ik snap niet precies wat je bedoelt.
Maar die 5% kleiner die ik nu heb is prima, alleen zoals me fiddle laat zien gebeurd dit alleen rechts en onder en niet ook boven en links.


Dat komt omdat je background image word ingekort met die 5%. Aangezien de background-position op 0,0 staat (dus links boven aan).

Je zou dus in jouw voorbeeld background position moeten aanpassen wat 5% / 2 of 2.5% is van de height en width van jouw ".bt-start-war" classe en hierop de position instellen. kan via Javascript of "hardcoded" in je css.

Maar aangezien 5% van "width: 179px;" niet op een heel getal uit komt zal dus je image ook nooit precies gecentreerd staan.

Of wat ik bedoelde inplaats van 1 element, gebruik er 2.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<div> // deze div bevat de groote van het element
 <input type="button"> // deze input bevat de image background (100% width & height)
</div>


op :active hoef je dan dus alleen maar een padding in te voeren op je input wat dus dynamisch is mocht het icoon dus ooit in de toekomst veranderen. Makkelijker dan deze hardcoded issue uit je CSS te halen & met wat andere css class namen maakt het ook meteen je CSS reuseable.
Gewijzigd op 25/09/2015 21:11:22 door Johan K
 
Eddy E

Eddy E

27/09/2015 15:29:27
Quote Anchor link
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

28/09/2015 10:05:53
Quote Anchor link
Eddy E op 27/09/2015 15:29:27:
Zet je background-position op center center... dan werkt het wel?


Perfect! Bedankt.
Weet je toevallig ook hoe ik die stomme border weg haal in Chrome? Border: 0; of none; werkt helaas niet.
Gewijzigd op 28/09/2015 10:35:23 door Danny von Gaal
 
Marthijn Buijs

Marthijn Buijs

28/09/2015 16:32:48
Quote Anchor link
Dit heet outline, dit zou het moeten weghalen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.bt-start-war:focus {
  outline: none;
}
Gewijzigd op 28/09/2015 16:33:02 door Marthijn Buijs
 
Danny von Gaal

Danny von Gaal

29/09/2015 09:10:52
Quote Anchor link
Bedankt Maarten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.