bedrag obv tijd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »
Jan Velden

Jan Velden

05/01/2024 11:31:11
Quote Anchor link
Beste,

Ik heb een probleem met het volgende.
door wat google heb ik van onderstaande script iets geknutseld.
nu zou ik eigenlijk een bedrag willen krijgen aantal uren afgerond op 15min x bedrag

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
$datetime_1 = $row["tijd1"];
                  $datetime_2 = $row["tijd2"];
            
              
                
                    $from_time = strtotime($datetime_1);
                    $to_time = strtotime($datetime_2);
                    //$diff_minutes = round(abs($from_time - $to_time) / 60,2) ." min";
                    echo ' Totale tijd ' ;
                    $hours = round (abs($to_time - $from_time) / 3600,2);
                    
                    
                  
                  
                    echo number_format((float)$hours ,2, ','. '');
                    echo ' uur';
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 05:30:04
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/01/2024 12:37:11
Quote Anchor link
Zoiets wordt het dan.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$datetime_1
= "12:00";
$datetime_2 = "12:40";
$from_time = strtotime($datetime_1);
$to_time = strtotime($datetime_2);

$hours = round(abs($to_time - $from_time) / 3600, 2); // Aantal uren berekenen

// Aantal uren afronden naar het dichtstbijzijnde kwartier

$rounded_hours = round($hours * 4) / 4; // Afronden op 15 minuten
$bedrag_per_uur = 10; // Aanpassen naar jouw uurtarief

// Bereken het bedrag op basis van het afgeronde aantal uren en het bedrag per uur

$bedrag = $rounded_hours * $bedrag_per_uur;

echo 'Totale tijd: ' . number_format($rounded_hours, 2, ',', '') . ' uur (' . $hours . ' uur)';
echo '<br>';
echo 'Bedrag: €' . number_format($bedrag, 2, ',', '.') ;
?>
Gewijzigd op 05/01/2024 12:37:48 door - Ariën -
 
Jan Velden

Jan Velden

05/01/2024 12:39:18
Quote Anchor link
Dag Ariën,

We gaan het proberen, alvast bedankt.
 
Jan Velden

Jan Velden

08/01/2024 17:02:12
Quote Anchor link
bovenstaande werkt goed.

Nu heb ik het volgende

Graag zou ik de km ook willen uitrekenen dat lukt alleen krijg ik eem . ipv , en heb niet altijd 2 decimalen.

als ik deze heb wil ik als ze appart weer gegeven hebben en daarna ook bij elkaar op geteld

en hoe kan ik dit het beste in de database opslaan?

Toevoeging op 09/01/2024 07:05:52:

ik was de code vergeten toe te voegen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<div class="col">
                    
                <b> Aantal KM:</b>  
                    <br>
                    <?php echo $row["aantal_KM"];?>
                    <br><br>
                     <?php echo $row["aantal_KM"] * $KM;?>
                   <!-- <?php $KM = $row["aantal_KM"] ?>;
                    <?php echo number_format((float)$KM, 2, ',', ' . '); ?> // Outputs -> 105.00?>
-->
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
 
Ad Fundum

Ad Fundum

09/01/2024 10:15:21
Quote Anchor link
Als je echt exacte getallen nodig hebt, bijvoorbeeld met financiële berekeningen moet je floating point zoveel mogelijk zien te vermijden of in ieder geval begrijpen hoe het werkt en wat de limitaties zijn:
- https://www.php.net/manual/en/language.types.float.php
- https://floating-point-gui.de/
- https://docs.python.org/3/tutorial/floatingpoint.html
In de weergave rond je wel af via number_format() maar intern zijn floating point getallen niet precies.

(waarschuwing: de volgende alinea bevat een korte rant)
Vanwege de weak typing zet PHP automatisch integers om naar floating point ook als je dat niet verwacht. Maar gelukkig kan je daar dan unit tests voor schrijven. Die tests dien je ook minimaal elke 2 a 3 te herzien wanneer er weer nieuwe backward incompatibility changes worden geïntroduceerd met een nieuwe PHP-versie. En de belofte blijft dat PHP daarmee allemaal steeds beter wordt.

In ieder geval zou ik alle exacte berekeningen in de database laten doen ("in-database processing"), daar staan meestal toch alle getallen al, en om die nou eerst naar PHP te halen voor een berekening om ze vervolgens weer op te slaan kost onnodig veel I/O. In de database is veel sneller. Sla getallen op als DECIMAL.

Wil je toch in PHP rekenen met exacte getallen, gebruik dan een extentie, bijvoorbeeld BCMath. Het kan alleen zijn dat je daarvoor de PHP-configuratie op de server moet wijzigen.
- https://www.sitepoint.com/arbitrary-precision-big-numbers-php
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.