Beginnend php-er

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Full-stack developer

Als Full-stack developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Samen met je SCRUM team werk je aan zowel de front- als de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en echt het verschil te kunnen maken. Ons ontwikkelteam bestaat uit ruim 40 ontwikkelaars, testers, scrum

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

IoT Developer

Ben jij innovatief, heb jij passie voor energie en ben je data gedreven? Bouw dan mee aan IoT binnen Bredenoord. Samen met een gedreven team werk jij aan mooie technische en innovatieve oplossingen. Wat houdt de functie van IoT Developer in? Binnen Bredenoord zijn wij momenteel volop in ontwikkeling met ons IoT platform. Als uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een IoT Developer. Je zal in projectverband meehelpen met het implementeren van IoT vraagstukken binnen Bredenoord. Als IoT Developer op onze R&D-afdeling word je verantwoordelijk voor het verder inrichten en beheren van ons nieuwe IoT platform. Dat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »
Pietje akkers

pietje akkers

12/11/2011 23:43:06
Quote Anchor link
Ik ben een beginnend php-er en heb wat vragen gesteld aan anders php-ers.
Ze zeggen dat als je andere scripts de-bugt, dat je er dan veel van leert. Is dit waar, zo ja, heeft iemand een idee waar ik bugged scripts kan vinden die ik kan debuggen.

Als dat misschien niet echt de beste manier is, wat is het dan wel?
Ik heb al veel kennis van php, en heb al verschillende dingen gedaan. Heb al veel tutorials doorgelezen en begrijp ik goed. Nu ben ik zelf wat gaan maken, zoals kleine scripts met loops, if-else statements, session(klein). Eigenlijk de basis van php en MySql. Nu ik de basis heb, wat is de volgende stap? Kan iemand me die vertellen hoe ik nu het beste verder kan gaan?

mvg
piet
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 19:42:28
 
Mitchel V

Mitchel V

13/11/2011 00:37:02
Quote Anchor link
Het is heel belangrijk dat je het basis pakket van PHP kent, zodat je weet welke functies er zijn en wat ze doen en wanneer je deze het best kan gebruiken, want omdat iets werkt betekend het niet dat het netjes gecodeerd is =)

Ga eens beginnen met PHP net door lezen en daarna wat leuks voor je zelf maken, mocht je ergens tegen aan lopen... post dan wat op het forum en er zullen genoeg mensen zijn die je graag zullen helpen!

succes!
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:16:07
Quote Anchor link
Ja maar ik kan wel php.net gaan doorlezen. Maar dat is zo gigantisch groot, en als ik niet weet waar ik moet gaan zoeken, is het beetje nutteloos. Dat is hetzelfde als naar de bieb gaan, en dan alle boeken langs gaan ipv daar in database te zoeken. Ik heb voldoende kennis en ervaring om netjes en goed te coderen. (Op basis niveau dan). Wat is nu dus nodig heb is wat uitdaging, misschien wat opdrachten en hopelijk misschien wat dingen om mijn kennis te vergroten. Dat zoek ik dus.
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2011 01:20:17
Quote Anchor link
Ik heb toen ik pas begon te programmeren veel simpele spelletjes gemaakt. Mijn eerste was zeeslag.
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:22:50
Quote Anchor link
Ik denk zelf dat ik daar nog niet helemaal aan toe ben, misschien iets simpelers? Ik heb wel een simpel spel al gemaakt: raad het getal. Daar ligt mijn niveau nu een beetje op te hangen. En dat soort niveau opdrachten zoek ik. Sorry dat ik misschien zo lastig ben.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 01:47:38
Quote Anchor link
Er zijn genoeg 'bugged' scripts onder 't kop PHP scripts
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 01:50:42
Quote Anchor link
Heb je gelezen op welk niveau ik lig, en heb je de scripts gezien in de libary? Sorry hoor, maar ik denk dat me dat niet gaat lukken;) daarom zoek ik nog extra opdrachten op MIJN niveau, waar ik van kan leren.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 01:54:49
Quote Anchor link
Pietje akkers op 13/11/2011 01:50:42:
Heb je gelezen op welk niveau ik lig, en heb je de scripts gezien in de libary? Sorry hoor, maar ik denk dat me dat niet gaat lukken;) daarom zoek ik nog extra opdrachten op MIJN niveau, waar ik van kan leren.


Oke, hmm, probeer om bestanden te schrijven.
Als dat je lukt, probeer deze bestanden via een html formulier aan te maken.
Als dat ook gelukt is, om deze bestanden handig op je scherm te laten weergeven.

Wanneer je klaar bent, of mocht het zo zijn dat je problemen bent tegen gekomen. Dan kun je of mij een PM sturen of gewoon de Forum gebruiken. Wij zullen je script dan controleren en een soort van score geven.
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 12:22:21
Quote Anchor link
Ik vond een gastenboek niet vervelend om mee te beginnen vroegah :). Relatief simpel maar erg leerzaam.
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

13/11/2011 12:48:51
Quote Anchor link
Jacco Engel op 13/11/2011 12:22:21:
Ik vond een gastenboek niet vervelend om mee te beginnen vroegah :). Relatief simpel maar erg leerzaam.


Precies!
Ik gaf hem eigenlijk indirect ook de componenten daarvoor.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

13/11/2011 13:31:52
Quote Anchor link
gastenboek is inderdaad een goede leer methode, daar naast een inlog ook.

Als je die uit je hoofd kunt maken, dan heb je de basis voor veel dingen al
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 13:33:31
Quote Anchor link
Ja, de inlog en gastenboek ken ik al inderdaad uit mijn hoofd. Gastenboek is gewoon kwestie van de berichten in de database doen en uitlezen. Inlog heb ik al een aantal gemaakt. Daarom weet ik ook niet wat ik nu het beste kan gaan doen
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 13:37:50
Quote Anchor link
Probeer eens een forum zou ik zeggen :)
 
Pietje akkers

pietje akkers

13/11/2011 13:40:50
Quote Anchor link
Waar moet ik dan aan denken. Soort gastenboek denk toch?
 
Jacco Engel

Jacco Engel

13/11/2011 20:26:20
Quote Anchor link
Zoiets ja :)
 
Mitchel V

Mitchel V

14/11/2011 09:55:03
Quote Anchor link
ga anders even PHPBB debuggen ;)
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2011 09:58:48
Quote Anchor link
Niet aanstellen, gewoon beginnen :p lekker een diepe sprong maken en inderdaad een bestaande applicatie ofzo doorspitten of iets zelf bouwen en je lekker in het diepe gooien dan ga je hardste!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.