bestaat $_FILES['Filedata']['type'] ?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

20/04/2008 19:11:00
Quote Anchor link
hey,

Ik ben bezig een flash uploader aan het maken maar tijdens de php code loop ik vast.

In men normaal php upload script gebruik ik $_FILES['file']['type'] om de extentie te achterhalen.
Doordat ik nu via flash wil uploaden moet ik deze informatie opvragen met $_FILES['Filedata'] ipv. $_FILES['file'].

Maar nu zie ik opeens dat hij $_FILES['Filedata']['type'] negeert. telkens als ik dit probeer te outputen geeft hij niets weer.

Nu is mijn vraag of $_FILES['Filedata']['type'] wel bestaat of moet ik dit anders aanroepen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 06:50:26
 
- SanThe -

- SanThe -

20/04/2008 19:16:00
Quote Anchor link
isset()
 
GaMer B

GaMer B

20/04/2008 19:16:00
Quote Anchor link
Die string die tussen de eerste set vierkante haakjes staat, is de naam van de input box in je formulier.
 
Niels

Niels

20/04/2008 19:20:00
Quote Anchor link
isset() ?
 

20/04/2008 19:21:00
Quote Anchor link
Hmm.... Vertrouw maar niet te veel op die type:
php.net:
$_FILES['userfile']['type']

The mime type of the file, if the browser provided this information. An example would be "image/gif". This mime type is however not checked on the PHP side and therefore don't take its value for granted.

http://nl2.php.net/features.file-upload
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.