bestand linken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »
Ruud

ruud

20/10/2007 21:23:00
Quote Anchor link
heb een vraagje betreft het linken van een bestand. Ik probeer even kort uit te leggen hoe het in elkaar zit. Mijn foto pagina (foto1.php) staat in een map. In die map staat nog een map met de naam 'foto'. In de map foto staat een bestand met de naam 'homefoto.php'. Het volgende stukje script staat in het 'foto1.php' bestand:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

            define( 'PAD4', 'pagina/foto' );


              if( @!$_GET['foto'] )
                $_GET['foto'] = 'homefoto';

            if( !file_exists( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' ) )
                echo'Deze pagina bestaat niet!';
            else
                include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );




?>


Dan wordt op de pagina 'foto1.php' het bestand 'homefoto.php' weergegeven die uit de map 'foto' wordt gehaald. In de map 'foto' staan nog 1 bestand, namelijk 'fotodetail.php'. Nou heb ik in mijn 'homefoto.php' de volgende link staan (die verwijst naar 'fotodetail.php'):

<a href="?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >

Maar als ik dan naar mijn foto pagina ga (foto1.php) dan krijg ik dus 'homefoto.php' te zien en dan wil ik op de link klikken die zichtbaar wordt. Maar dan krijg ik de desbetreffende pagina niet geopend.

Waar ligt dit aan? Hoe kan ik het wel openen?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 10:08:23
 
- -

- -

20/10/2007 21:30:00
Quote Anchor link
Heb je een voorbeeld online staan?
 
Ruud

ruud

20/10/2007 21:37:00
Quote Anchor link
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Als je dan op de foto klikt, dan krijg je de melding "Deze pagina bestaat niet! ".
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 21:45:00
Quote Anchor link
Kijk eens goed naar de link, en hetgeen dat jij probeert te includen.

De link:
index.php?p=foto1&foto=fotodetail.php?ean=0000000000001

Jouw include:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
include( PAD4 . '/'.$_GET['foto'].'.php' );
?>


Kortom:
Er wordt dus geprobeerd om de pagina 'fotodetail.php?ean=0000000000001.php' te includen...
 
Ruud

ruud

20/10/2007 22:02:00
Quote Anchor link
maar hoe krijg ik het dan wel werkend?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 22:31:00
Quote Anchor link
Je zou de link bijvoorbeeld zo kunnen maken:

index.php?p=foto1&foto=fotodetail&ean=0000000000001
 
Ruud

ruud

20/10/2007 23:09:00
Quote Anchor link
ok bedankt! Ja het werkt nou.

Nou heb ik nog een vraagje. Ik heb mijn fotoalbum script, maar nou komen die onder elkaar te staan (de foto's). Ik wil eigenlijk 3 naast elkaar en dan 10 onder elkaar en dat ie daarna overgaat naar pagina 2. Hoe maak je zoiets?

Hier het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
<?php
// Arrays voor de catalogus insluiten:
require_once('catalogus.inc.php');
// De array $producten sorteren in de oplopende volgorde:
array_multisort($producten, SORT_ASC);

// Begin van de webpagina en de tabel:
echo "<h1></h1>\n";
echo '<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="10" width="100%">';
echo "\n";

// Alle producten één voor één weergeven:
foreach ($producten as $ean => $naam) {
            echo '<tr><td valign="top">';
            // Bestandsnaam in de vorm van "id.gif", bijvoorbeeld "11111.gif":
            $afbeelding = $ean . ".gif";
            // Afbeelding alleen weergeven als het bestand $afbeelding bestaat:
            if (file_exists($afbeelding)) {
                 echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '">';
                 echo '<img alt="' . $naam . '" border=0 src="' . $afbeelding . '">';
                 echo '</a>';
            }
else {
                 echo '&nbsp;';
            }

            echo '</td>';
            echo '<td valign="top"><p>';
            echo '<a href="?p=foto1&foto=fotodetail&ean=' . $ean . '" title="' . $naam .'" >';
            echo '<IMG src="http://www.aviation-pics.com/foto/' . $naam . '" width="200" border="0">';
            echo '</a><br>';
            echo $omschrijvingenkort[$ean];
            echo '<br><strong>' .
str_replace(".", ",", $prijzen[$ean]);
            
            echo "</p></td></tr>\n";
}


// Einde van de tabel en de webpagina:
echo "</table>\n";
?>


Foto pagina:
http://www.aviation-pics.com/index.php?p=foto1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ruud
 
Joren de Wit

Joren de Wit

20/10/2007 23:20:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
echo '<table>';
echo '<tr>';

$n = 1;
foreach($producten as $ean => $naam)
{

    echo '<td>Fotogegevens</td>';
    if($n % 3 == 0)
    {

        echo '</tr><tr>';
    }

    $n++;
}


echo '</tr>';
echo '</table>';
?>

Met dit basisopzetje moet je wel een eind kunnen komen. Het is een kwestie van een teller mee laten lopen en controleren hoeveel foto's er geweest zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Joren de Wit
 
Ruud

ruud

21/10/2007 12:32:00
Quote Anchor link
Hoe pas je dit toe op het script wat ik heb? Ik heb al een aantal dingen geprobeerd, maar kom er niet uit. Zou iemand kunne helpen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

21/10/2007 13:03:00
Quote Anchor link
Wat heb je geprobeerd dan?

Kijk eens goed naar mij voorbeeldje en koppel dat eens terug naar jouw script. De opbouw is bijna hetzelfde dus dat moet het probleem niet zijn...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.