beveiligd downloaden?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer Consultancy

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Back-end developer

Dit ga je doen Development d.m.v. XQuery, JSON/XML en REST API's; Ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform; Koppelingen maken met de NoSQL database; Testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten; Samenwerking met andere front- en back-end ontwikkelaars. Hier ga je werken Voor een vooruitstrevende organisatie binnen de zorg in Den Haag zijn wij opzoek naar een Back-end Developer die ervaring heeft met o.a.XQuery en Vue.JS of daarin graag zou willen ontwikkelen. Je zal ontwikkelen aan een tof en complex zorgplatform en koppelingen maken met de NoSQL database. Ook het testen en documenteren van de ontwikkelde functionaliteiten behoort tot jouw

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

.NET developer WO niveau voor predictive software

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf uit Den Bosch is om precies te zijn 15 medewerkers groot en ze ontwikkelen (predicitve) planning software. Dit doen zij voor allerlei mooie en bekende organisaties (bierbrouwerijen, gemeentes, oliemaatschappijen en diverse multinationals). Wegens meer en grotere vraag vanuit de klanten komen er nu posities vrij voor onder andere een .NET developer. Het bedrijf is goed met openbaar vervoer te bereiken. Functieomschrijving Je komt hier te werken in een team van 3 .NET developers en bent betrokken bij het gehele ontwikkelproces. Dus van idee naar ontwerp en van ontwikkeling tot testen en implementatie. Bij voorkeur ben je niet

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Emile

emile

16/11/2007 11:20:00
Quote Anchor link
hallo allemaal,

Ik heb een vraag..

Ik heb een site gemaakt met een inlog gedeelte.
Daarop staan bestanden.

Nu kunnen de mensen netjes inloggen en dat werkt goed.
Ze kunnen de bestanden ook downloaden.

Zonder in te loggen kunnen ze de bestanden ook downloaden...
dan moet je direct naar het bestand browsen zoals http://host/bestand.jpg
maar dit wil ik eigenlijk beveiligen...

zodat men eerst moet ingelogd zijn wil men dit mogen..

weet iemand een oplossen?
bedankt maar weer
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 06:15:40
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 11:32:00
Quote Anchor link
Je kan ze toch gewoon pushen? Maak een download.php waarbij je met een $_GET de bestandsnaam meegeeft, check vervolgens of ze ingelogd zijn en push het bestand omhoog. Die bestanden zelf staan dan in een map die onbereikbaar is :).
 
- SanThe -

- SanThe -

16/11/2007 11:33:00
Quote Anchor link
Dat kan met .htaccess
 
Emile

emile

16/11/2007 11:44:00
Quote Anchor link
ja je kan pushen...
maar hoe maak ik die dan wel bereikbaar voor ingelogde mensen ??

en hoe werkt dat dan met een .htaccess bestand ???
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 11:52:00
Quote Anchor link
What the hell is pushen?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 11:53:00
Quote Anchor link
emile schreef op 16.11.2007 11:44:
ja je kan pushen...
maar hoe maak ik die dan wel bereikbaar voor ingelogde mensen ??

en hoe werkt dat dan met een .htaccess bestand ???


Door eerst te kijken of ze ingelogd zijn _voordat_ je met de juiste headers gaan pushen. En de map met bestanden zet je op een onbereikbare plek (buiten je htdocs/wwwroot) of je gooit er een .htaccess in met een 'deny from all'
 
Emile

emile

16/11/2007 11:57:00
Quote Anchor link
Quote:
Door eerst te kijken of ze ingelogd zijn _voordat_ je met de juiste headers gaan pushen. En de map met bestanden zet je op een onbereikbare plek (buiten je htdocs/wwwroot) of je gooit er een .htaccess in met een 'deny from all'


oke... maar hoe ziet zo'n link er dan uit ?? waar de mensen op moeten klikken... ?? is er ergens een voorbeeld script ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door emile
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

16/11/2007 12:01:00
Quote Anchor link
?download.php?bestand=voorbeeldbestand.zip
 
Frank -

Frank -

16/11/2007 12:04:00
Quote Anchor link
Jij bepaalt hoe de link eruit ziet, wij kunnen hooguit voorbeelden geven. Maar daar zijn vele miljoenen varianten van te bedenken!

www.domein.nl/download/bestandsnaam/
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:08:00
Quote Anchor link
download.website.nl/download/downloads/download.php?bestand=bla.dgk

Die kan ook.
 
Emile

emile

16/11/2007 12:10:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 16.11.2007 12:04:
Jij bepaalt hoe de link eruit ziet, wij kunnen hooguit voorbeelden geven. Maar daar zijn vele miljoenen varianten van te bedenken!

www.domein.nl/download/bestandsnaam/



Dit snap ik wel...
maar hoe link je die dan naar een omgeving waar niet iedereen bij kan ??

www.domein.nl/map waar niemand bij kan ??
waar zet ik die map op me server dan neer.... ??
snap het ff nie denk ik
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

16/11/2007 12:10:00
Quote Anchor link
.htaccess Plaatsen in de downloads map
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
order deny, allow
deny from all
allow from localhost


PHP Klein gedeelte, inlog e.d. zelf maken
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// Soort aangeven
header('Content-type: application/pdf');

// Naam toekennen en zorgen dat het downloadvenster getoond wordt.
header('Content-Disposition: attachment; filename="downloaded.pdf"');

// Het bestand lezen
readfile('downloadmapmethtaccesserin/original.pdf');
?>


http://www.iana.org/assignments/media-types/
Daar kan je de content-types vinden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Willem Jan Z
 
Emile

emile

16/11/2007 12:15:00
Quote Anchor link
zal wel aan mij liggen.. maar wordt hier niet veel wijzer van ..


het enige wat het moet doen is een link genereren in een beveiligde omgevind (login vereist).

wanneer er op die link geklikt wordt dan mag men het bestand downloaden..

maar dus niet als men niet ingelogd is...

met dat pushen kan het wel... wat boven in geschreven...
maar dan kan een ieder die niet is ingelogd toch het bestand binnen halen...
niet via die push methode ... maar de exacte lokatie van het bestand...
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:17:00
Quote Anchor link
@willem

Phoe, moet je dan voor elke type bestand een andere header mee gaan geven?

Ik zat aan zoiet's te denken:

je maakt een passwordt protected map in htacces, en je maakt een php script die gewoon inlog?
 
Emile

emile

16/11/2007 12:21:00
Quote Anchor link
@ robin...

dat is dus wat ik zoek !!!
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:26:00
Quote Anchor link
Zal effe wat uitzoeken dan.

Edit:

http://www.phphulp.nl/php/scripts/8/856/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door aaa Trump
 
Emile

emile

16/11/2007 12:42:00
Quote Anchor link
dat script is wel aardig... maar hoe krijg ik het dan in mijn source...

en volgens mij is dit script alleen voor php pagina's ... en niet voor bijvoorbeeld pdf bestanden...

in een pdf bestand zet ik geen php data boven in de source ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door emile
 
Aaa Trump

aaa Trump

16/11/2007 12:50:00
Quote Anchor link
HU?

Wil je dit in pdf gaan maken?

Wacht effe nouw snap ik het hellemaal niet meer.
 
Emile

emile

16/11/2007 12:54:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

16/11/2007 12:55:00
Quote Anchor link
Quote:
met dat pushen kan het wel... wat boven in geschreven...
maar dan kan een ieder die niet is ingelogd toch het bestand binnen halen...
niet via die push methode ... maar de exacte lokatie van het bestand...
Dat is de enige manier waarop je dit probleem kunt aanpakken.

1) Te downloaden bestanden zet je in een map waar niemand bij kan komen. Beveiligen met .htaccess dus. De directe link naar een bestand werkt niet meer!
2) Een PHP bestand dat bekijkt welk bestand er gedownload moet worden. De juiste headers genereert en het bestand uit de map ophaalt (php heeft immers wel als enige toegang tot die map).
 
Emile

emile

16/11/2007 13:01:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit....

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$downloadfile
= "projects/europa.jpg";


header('Content-Description: File Transfer');
header('Content-Type: application/force-download');
header('Content-Disposition: attachment; filename="'.$downloadfile.'"');
header('Content-Length: '.filesize($downloadfile));
readfile($downloadfile);



?>


ik krijg dan een opslaan scherm te zien...
maar geeft niet europa.jpg... maar test zonder extensie..

dus hij plakt niet de juiste extensie eraan?
weet iemand wat ik fout doe
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.