Blog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript developer (ReactJS, NodeJS, T

Functie Het team bestaat momenteel uit ruim 15 collega’s, waarvan ruim de helft in het ontwikkelteam werkzaam is. Er zijn gave plannen om het platform ook te gaan toepassen op bijv. vliegvelden, maar ook internationale groei zit in het verschiet en daarom zijn ze op zoek naar versterking. Als Fullstack JavaScript developer werk je nauw samen met 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creeren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Traineeship Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij start via ons bij deze opdrachtgever als Trainee Java ontwikkelaar, tijdens het traineeship ga je in 1 jaar van de basis naar professioneel Java ontwikkelaar. Je start samen met een groep trainees, volgt de aangeboden cursussen en gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers. Na een aantal maanden volgt de volgende opdracht. Door de groei in jouw rol kom je op steeds complexere opdrachten terecht. Veel afwisseling dus. Collega’s met ervaring helpen je bij deze groei en samen met jouw coach ga je een persoonlijke leerplan opzetten om jou

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »
Joren vh

joren vh

29/01/2008 21:43:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb niet echt een probleem maar ik vraag mij gewoon al een hele tijd iets af.

Stel ik wil een blog gaan maken. Dan heb je een pagina waar je je post post. ( admin ). Maar hoe zorg je voor dat iedere post een reactie systeem heeft. ik snap de manier van werken echt niet !

Iemand die mij wat uitleg kan verschaffen ?

Dank,
Joren
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:36:48
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

29/01/2008 22:16:00
Quote Anchor link
Je moet het id van de post verbinden aan de tabel met de reacties

Bijv.

SELECT * FROM reacties WHERE post_id = $id

reacties is een tabel met bijv. id, naam, bericht en post_id.
Je moet er dan voor zorgen dat als iemand bij een post een reactie plaatst dat het id van de post op de plek van post_id word ingevuld.

en met het id van de blog en post_id kun je dat met elkaar verbinden.
 
Joren vh

joren vh

30/01/2008 13:21:00
Quote Anchor link
THX voor je uitleg ik snap het zo een beetje ;-)

Joren
 
Will

Will

30/01/2008 16:28:00
Quote Anchor link
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:30:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 16:31:00
Quote Anchor link
Quote:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
Mee eens, maar het gebruik van een database lijkt me wel verstandiger voor een blog aangezien er een grote hoeveelheid data mee gemoeid is.

@ joren,

Zoek hier op de site anders eens op nieuwssystemen, bekijk ze eens en probeer te begrijpen wat er allemaal gebeurt.

Voor vragen kan je natuurlijk altijd een topic openen.
 
Will

Will

30/01/2008 16:33:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:36:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.
 
Will

Will

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
pgFrank schreef op 30.01.2008 16:36:
Will schreef op 30.01.2008 16:33:
Henk schreef op 30.01.2008 16:30:
Will schreef op 30.01.2008 16:28:
Je moet ook helemaal geen databank gebruiken.. Je kan dat evenzeer doen zonder..
hahaha, wou jij het met tekst bestanden gaan doen ofzo?
Das handig


Zo hard moet jij daar niet mee lachen, bekijk dit eens:
http://www.simplephpblog.com/
Wat wil je daarmee zeggen? Een textfile als database gebruiken, dat is toch de giller van de maand?

Zet maar eens een miljoen regels in je textfile en ga daar maar eens een bepaald stukje tekst in opzoeken. Tot morgen!

Met een database is dit allemaal veel eenvoudiger te realiseren en het is ook nog eens vele, vele malen sneller.


Ehh.. Ik weet niet als je de moeite hebt gedaan om op de link te klikken, maar het werkt toch blijkbaar?!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:38:00
Quote Anchor link
@Will: Ik zeg ook niet dat het niet kan maar waarom zou je zo moeilijk doen als het makkelijk kan.
 
Will

Will

30/01/2008 16:41:00
Quote Anchor link
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
 
Frank -

Frank -

30/01/2008 16:42:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:38:
Ehh.. Het werkt toch blijkbaar?
Vast wel. Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, denk aan de bekende voettocht of het vliegtuig. Wat zou sneller zijn? Zo mag je dit ook zien, een oplossing met tekstbestanden en een oplossing met een database: Langzaam en moeizaam of snel en comfortabel. Net waar je zin in hebt.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/01/2008 16:43:00
Quote Anchor link
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect
 
Will

Will

30/01/2008 16:44:00
Quote Anchor link
No offence, maar als als template is die simple php blog ideaal..

Je unzipped de files gewoon naar je webserver en je bent klaar.. Zonder enige kennis van php en/of sql te hebben. En hij is volledig customizable.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Will

Will

30/01/2008 16:46:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.01.2008 16:43:
Will schreef op 30.01.2008 16:41:
Moeilijk zou ik het nu ook niet noemen.. Het is maar wat je verkiest. Ik zeg gewoon dat het perfect mogelijk is..
Hoezo perfect? Alles behalve perfect


Smijt me niet dood met argumenten hoor..
Ik snap trouwens niet wat je wil bewijzen, het bewijs dat het perfect en goed werkt staat gewoon online.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Will
 
Erik Rijk

Erik Rijk

30/01/2008 17:03:00
Quote Anchor link
Dit wordt een oneindige discussie, laten we ons nu met z'n allen richten op het probleem.
 
Joren vh

joren vh

04/02/2008 08:44:00
Quote Anchor link
Bedankt voor al de reactie. Ik ga zoals hier boven gezegd eens wat nieuws systemen door spitten. Ik was niet echt van plan om nu al een blog te gaan maken, maar ik vroeg me dus gewoon af hoe dat gedaan werd. Bij deze weet ik dus ook.

Dank voor jullie reactie.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.