Boeken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP / Laravel developer zal je in een klein team terecht komen. Wij zijn op zoek naar een echte specialist, iemand die de balans weet te vinden tussen techniek en perfectie. In de aankomende jaren wilt dit bedrijf flink groeien en daarom zijn ze op zoek naar jou! Wat ga je doen? Je draagt bij aan het ontwikkelen en onderhouden van bestaande webapplicaties die boordevol functionaliteit zitten. Deze applicaties worden gebruikt door de organisatie zelf en ook door de klanten. Inmiddels wordt er gewerkt met Laravel 8 en zijn er diverse koppelingen naar externe leveranciers. Verder zal

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:07:00
Quote Anchor link
He beste, ...

Dit klinkt mischien raar aan je oren maar het is mischien wel een goed idee.

Wat dachten jullie ervan jullie hebben al een jaren bestaan achter de rug, met vele vragen die veel hem zeer goed zijn beantwoord.
Mischien is dan een goed idee om dit uit te werken in een Boek
Zo heb je voor phphulp.nl extra inkomsten en is dit gelijker tijd goede reclame.

(ik zou wel een behoefte hebben aan dat boek)

graag jullie mening hier over en wat jullie zeggen, ja leuk zo'n boek of nee van mij hoeft het niet (mischien is dit anders iets voor een poll).

met vriendelijke groet Sander van Wijnbergen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Desertme(sander)
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 04:05:04
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 11:09:00
Quote Anchor link
Vind het een geod idee :). Alleen wie moeten er aan gaan werken is de vraag en nnog belangrijkere vraag WIE wil er aan gaan werken
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:12:00
Quote Anchor link
eitje, ik heb toch tijd zat ;)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:13:00
Quote Anchor link
ik denk dat er vele van ons wel genoeg vrije tijd hebben en mischien daar een mee een kleine bijdrage willen leveren door het aan leveren van teksten,
maar dit zijn dingen die later komen het is de beslissing van phphulp.nl wat ze willen.

(ik ben in feb. klaar met me DTP opleiding dan ik waarschijnlijk even een tijd vrij en kan ik wel kijken wat ik kan doen :) maar alleen zal het zeker lang duren)

Edit:

hier dat bedoel ik wes heb je al die wil helpen ik help wel ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:16:00
Quote Anchor link
was sarcastisch bedoelt, ik heb nooit tijd :) moet jij weten
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:17:00
Quote Anchor link
haha en in het weekend werk je ook :P zeker ;)
weet ik ook wel:}

maaru dit id van een Boek was geen sarcasme

Edit:

zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:27:00
Quote Anchor link
desertme(sander) schreef op 01.10.2007 11:17:
zouden jullie dit Boek b.v. ook kopen ?
Ik niet, het staat allemaal online... ;)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:31:00
Quote Anchor link
Slecht argument, alles in andere boeken staat ook online, al helemaal alles over PHP en MySQL
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 11:33:00
Quote Anchor link
En dan mag jij in mijn boekenkast ook komen zoeken naar boeken over PHP of MySQL. :)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
Nu nog een goeie titel voor het boek ;-)
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:36:00
Quote Anchor link
maar wat vinden de admins en/of mods hiervan daarom heb ik hem hier gepost en niet bij de koffie hoek

Edit:


was ik net iets te snel

maar :

PHPhulp

laat je duidelijk maken aan de omslag van het boek wat er in staat ik heb al leuke ideeën hehe
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door desertme(sander)
 
- wes  -

- wes -

01/10/2007 11:39:00
Quote Anchor link
'PHP by phphulp, flameproof, approved by wes'

lijkt me goed
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 11:50:00
Quote Anchor link
maar zijn er vrijwilligers die willen helpen Het groote Boek

en wat vinden de admins?
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

01/10/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Boek: "Het leven als mod op PHPhulp" approved by Jan Koehoorn.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:18:00
Quote Anchor link
Dagboek van het hulpje

"Lief dagboek,

Vandaag wéér zoiets. Eén of ander, niet nader bij naam te noemen, figuur kwam met de vraag waarom hij een wit scherm had. Ongelooflijk! Ik heb al tijden een mooie zoekfunctie, maar ze weigeren het gewoon...

Misschien moet ik er maar eens een boek over schrijven."
 
Desertme(sander)

desertme(sander)

01/10/2007 12:26:00
Quote Anchor link
ik bedoel dus over de serieus gestelde vragen 100 meest gestelde vragen en basis php scripting ofzo.
en met de 100 meest gestelde vragen bedoel ik dan bv de fouten die tegen kan komen en hoe vele van deze op te lossen zijn enz.
Je weet best wat ik versta onder zo'n boek Elwin :( hehe ;)
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

01/10/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Maar dat staat toch eigenlijk ook al in de talloze tutorials die overal op internet staan?

Misschien zou je dan beter een boek schrijven hoe mensen beter kunnen zoeken op het internet waardoor zo'n topic ook niet nodig is.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

01/10/2007 12:33:00
Quote Anchor link
Tja en we hebben ook de FAQ hier.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

01/10/2007 12:56:00
Quote Anchor link
Tjah, en een PHP functieboek hoeft ook niet. Misschien wel leuk om iets te maken waarbij mensen de juiste terminologie leren kennen, als ze iets gedaan willen hebben.
(bijv -> Knippen van woorden , Explode() enzovoort ;)

@Elwin
Klopt. Maar wat me wel opvalt is dat de meeste boeken (ben eigenlijk nooit anders tegengekomen) zonder error_reporting aan mensen hun ding laten doen en dat er ook eigenlijk nooit aandacht wordt besteed aan de veiligheid tot misschien aan het eind van het boek, waar het even kort wordt genoemd.

Wat ik persoonlijk een verademing zou vinden is dat er een boek is/ komt waar ze wel met error_reporting aan, een cursus geven en ook meteen met de fouthandeling of het voorkomen van fouten bezig gaan.
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

01/10/2007 12:58:00
Quote Anchor link
En er zijn boeken en cursussen over googlen te vinden :P
ik denk dat dat het belangrijkste is voor de meeste mensen :P
 
Jacco Engel

Jacco Engel

01/10/2007 13:02:00
Quote Anchor link
"Het groote phphulp.nl termen boek"

bijv :
"Post even code" -> post een stukje releveanteo code waarvan je het vermoeden hebt dat daar de fout in zit. Mocht het hier niet in zitten komt er vast een vriendelijke poster dieje verteld dat je eerst fouten moet leren opsporen voordat je ze kunt oplossen :P
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.