Bootstrap dropdown click action

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Python Developer

Dit ga je doen Als Python Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van Stuurprogramma's in Python zodat er verbindingen kunnen worden gelegd tussen besturingssystemen en (AV) hardware; Het testen en debuggen van Stuurprorgamma's; Het communiceren met noodzakelijke partijen in gevallen waar extra technische details nodig zijn om een Stuurprogramma te ontwikkelen of problemen op te lossen; Het maken van de nodige technische documentatie (in het Engels); Het participeren in een Scrum/Agile omgeving. Hier ga je werken Deze internationale organisatie is wereldwijd een succesvol producent en leverancier van professionele AV hard- en software. Klanten gebruiken de producten o.a. voor het

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

07/11/2018 20:41:03
Quote Anchor link
Hi allemaal,

Ik ben met een dynamische tabel bezig waar vooraf al data in kan staan, en via jquery data toevoeg en verwijder.
Nou voorzie ik elke regel van een bootstrap dropdown menu met een keuze om te verwijderen.
Omdat ik lui ben gebruik ik jquery om het regelnummer en de 'key' te vinden om te verwijderen of aan te passen.
Hiervoor heb ik een click event toegevoegd aan de dropdown knop:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).on('click', 'button.dropdown-toggle', function(event) {
    var mContainer = $(this).closest('.data-card');
    
    var findIn = '#' + $(mContainer).attr('id') + ' .row';
    tRow = $(findIn).index($(this).closest('.row'));
    
    console.log(tRow);
});


Nou zit ik met het volgende, deze functie werkt maar 1 keer...
Zelfs als ik in dezelfde functie hierin toevoeg als $(this).click(function() { ... });

Heeft iemand hier ervaring mee ? :D

Toevoeging op 07/11/2018 21:25:02:

Ik vind het zelf toevoegen van de dropdown show, en de hide, en hide als er buiten het menu geklikt wordt en/of op een link in de dropdown en alle classes en aria's terugplaatsen veel te veel werk en veel te veel gerommel in de m'n code.
Gewijzigd op 07/11/2018 21:10:55 door Dennis WhoCares
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:58:35
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

07/11/2018 22:00:57
Quote Anchor link
Wat je mogelijk nodig hebt is een delegated event handler. Dit is in wezen een indirect gekoppelde event handler die uitgaat van een container waarin dynamisch toegevoegde elementen zitten.

Dus als je zoiets hebt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
$().ready(function() {
    $('#container').on('click', 'a.class', function(e) {
        // do stuff
    });
});

Zou dat moeten werken.
Gewijzigd op 07/11/2018 22:50:37 door Thomas van den Heuvel
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

08/11/2018 07:08:44
Quote Anchor link
Hi Thomas,

dit heb ik inderdaad ook geprobeerd met simpelweg 'body' als de "container", maar ook dit mocht niet baten, het is alsof de click event unbind() wordt

Wel als ik event.stopPropagation() toepas, maar dan werkt de dropdown niet meer ;-)
Dan moet ik handmatig de dropdown's container, dropdownmenu en knop classes en aria's bijwerken. En ook als ik ergens anders op klik dan de dropdown knop zelf alles weer terug plaatsen -_-

Ik hoopte dat iemand hier dit probleem ook heeft, wellicht is het een bootstrap4 dingetje...
Ik zal de click event wel een beetje aanpassen naar de linkjes in de dropdown zelf. Wel irritant, maar heb maar 3 acties: copy/clone,delete,edit dus dat scheelt dan wel
Gewijzigd op 08/11/2018 07:11:52 door Dennis WhoCares
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/11/2018 10:25:01
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp doet Bootstrap zelf niets met events, het is aan de gebruiker om deze zelf toe te voegen. Als dit zo is, zou er dus ook niets in de weg moeten staan.

Mogelijk is het volgende aan de hand:
Quote:
You might not be setting your anchor's id correctly, or you might be binding before the elements exist - I highly recommend using jQuery's on in this case.

Zoals hier beschreven wordt.

In het meest ideale geval komt het toch neer op het nalopen van je selectors etcetera. Misschien kun je iets met e.currentTarget zoals in het eerdere gelinkte topic wordt aangehaald. Ook zou je stap voor stap na kunnen gaan wat wel en niet lukt door wat berichten in je console te dumpen met console.log() en e.e.a. na te lopen met de inspector van je browser om dingen uit te sluiten.

EDIT: ik neem ook aan dat je fouten in JavaScript of de HTML-structuur hebt uitgesloten. Mogelijk gaat er iets op een andere plaats stuk waardoor het niet werkt.
Gewijzigd op 08/11/2018 11:13:13 door Thomas van den Heuvel
 
Dennis WhoCares

Dennis WhoCares

09/11/2018 14:08:02
Quote Anchor link
Hi Thomas,

de selectors zijn correct, maar mijn eigen functie triggered maar 1 keer. Daarna niet meer alsof bootstrap zelf 'eventuele' andere functies unbind.
De popup blijft wel werken.

Maar ik heb het al opgelost door de index lookups toe te voegen aan elke .copy, .edit en .delete link binnenin de popup.

Thanks!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.