Breedte van tabel aanpassen aan inhoud

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/09/2010 15:50:03
Quote Anchor link
Beste allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik hier actief ben geweest. Allereerst even mijn complimenten voor de nieuwe lay-out en functies van de site, top!

Ik ben bezig met het maken van een webwinkel een daarbij liep ik tegen het volgende probleempje aan waar ik maar niet uit kom:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<table width="100%">
            <tr><td><?php new contentBoxHeading_ProdNew($info_box_contents);?></td>
            <td>--------------------------------------------------------</td>
            </tr>
            </table>


Het is de bedoeling dat de streep ----------------------- direct aansluit op de uitkomst van
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php new contentBoxHeading_ProdNew($info_box_contents);?>
.

Kortom, als er moet bijvoorbeeld staan:

Welkom op de website ----------------------------------

&

Klantenservice ----------------------------------------

Je ziet het: 'welkom op de website' is in tekens langer dan 'klantenservice' maar bij beiden sluit de streep direct aan.

Iemand een idee hoe ik zoiets kan maken?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:18:11
 
- SanThe -

- SanThe -

04/09/2010 15:55:33
Quote Anchor link
Joeri de Groot op 04/09/2010 15:50:03:
Het is de bedoeling dat de streep ----------------------- direct aansluit ...

... maar bij beiden sluit de streep direct aan.


Was dat niet juist de vraag?
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

04/09/2010 16:07:09
Quote Anchor link
ja dat klopt ;)

Ik heb het nu gewoon in de startpost getyped zoals het er dus uit moet gaan zien. De bedoeling is dus dat het er ook zo uit gaat zien, maar dan automatisch in mijn site
 
- SanThe -

- SanThe -

04/09/2010 16:14:38
Quote Anchor link
Komt er altijd maar 1 rij in de tabel? Zo ja, waarom maak je er dan niet 1 cel van in plaats van 2? Misschien heb je wat aan str_pad().
 
Joeri de Groot

Joeri de Groot

12/09/2010 16:06:59
Quote Anchor link
Ik heb het even geprobeerd SanThe, maar helaas is het niet gelukt met str_pad.

Ik heb even een afbeelding gemaakt om het allemaal te verduidelijken. Ik heb aangegeven hoe het er nu uit ziet als je het script uit de startpost gebruikt en hoe het eruit zou moeten zien.

Link: http://img696.imageshack.us/img696/9391/previewa.png

Hoop dat iemand een goede tip of voorbeeld voor me heeft!
 
Mark L

Mark L

12/09/2010 16:19:41
Quote Anchor link
Het doet me denken aan een fieldset met een border: 1px dotted black. Met een legend:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<style type="text/css">
fieldset { border: 1px dotted black; }
legend { color: #E36C0A; }
</style>
<fieldset>
    <legend>Welkom bij</legend>
</fieldset>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.