Breezah gen. dmw preg_replace

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »
Ano Niem

Ano Niem

21/09/2004 22:43:00
Quote Anchor link
Hey,
Ik dacht voor de grap ff een breezah generator te maken. Maar het werkt niet helemaal.
k heb het volgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('/ª/','/ß/','/ç/','/Ð/','/ê/','/F/','/G/','/H/','/ï/','/J/','/K/','/£/','/M/','/ñ/','/ø/','/þ/','/Q/','/®/','/§/','/T/','/µ/','/V/','/W/','/×/','/ÿ/','/Z/');
    $text = preg_replace($arr,$rep,$text);
    return $text;
}
?>


en tjah, het werkt niet.
Het volgende had ik ook al bedacht maar schijnt ook niet te werken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($arr[$i],$rep[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>


Iemand nog andere idee-en?

Mvg Sickness
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 11:16:04
 
B a s
Beheerder

B a s

21/09/2004 22:46:00
 
SerpenT

SerpenT

21/09/2004 22:53:00
Quote Anchor link
je maakt een klein foutje,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($arr[$i],$rep[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>

moet zijn
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    for($i = 0;$i < count($arr); $i++)
    {

        $text = str_replace($rep[$i],$arr[$i],$text);
    }

    return $text;
}
?>

de functie str_replace() wil eerst iets weten waar hij naar moet zoeken en daarna pas wat je inplaats daar van moet zetten daarna in welke string hij moet zoeken. maar voor de rest wel een grappig scriptje:P

greetz serpent

edit: te laat!
Gewijzigd op 21/09/2004 22:54:00 door SerpenT
 
Dutchcamel

dutchcamel

22/09/2004 00:35:00
Quote Anchor link
Uhm... str_replace kan ook gewoon met arrays werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?
function breezer($text) {
    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    $text = str_replace($rep, $arr, $text);
    return $text;
}

?>


Is al voldoende..
 
Arend a

Arend a

22/09/2004 08:17:00
Quote Anchor link
Html entities gebruiken?

Anders moet je precies de juiste caracter coding doorgeven.
 
B a s
Beheerder

B a s

22/09/2004 09:18:00
Quote Anchor link
Dus dan wordt het:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$text
= htmlentities(str_replace($rep, $arr, $text));
?>
 
Ano Niem

Ano Niem

22/09/2004 10:20:00
Quote Anchor link
k heb em nu dus zo (het werkt):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<? function breezer($text)
{

    $rep = array('a','b','c','d','e','f','g','h','i','j','k','l','m','n','o','p','q','r','s','t','u','v','w','x','y','z');
    $arr = array('ª','ß','ç','Ð','ê','F','G','H','ï','J','K','£','M','ñ','ø','þ','Q','®','§','T','µ','V','W','×','ÿ','Z');
    $text = htmlentities(str_replace($rep,$arr,$text));
    
    return $text;
}
?>


En dat probeer ik aan te roepen dmv
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$profiel
= preg_replace("#\[breezer\](.*?)\[/breezer\]#si", breezer('\\1'), $profiel);
?>
Maar dat werkt niet :(

Iemand enig idee hoe dat op te lossen?
Als ik het test met [breezer]text[/breezer] dan haalt ie wel netjes de tags weg. Maar gaat niet de text bewerken.

@Bas: Sorry van je mooie layout ;)

Mvg Sickness
Gewijzigd op 22/09/2004 10:20:00 door Ano Niem
 
Ano Niem

Ano Niem

22/09/2004 17:56:00
Quote Anchor link
Niemand die de preg_replace() in orde kan maken?
 
Dutchcamel

dutchcamel

22/09/2004 18:04:00
Quote Anchor link
Ik weet er vrij weinig van maar zo werkt het bij mij iig:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?
function breezer($text) {
    $rep = array('a', 'b', 'c', 'd', 'e', 'f', 'g', 'h', 'i', 'j', 'k', 'l', 'm', 'n', 'o', 'p', 'q', 'r', 's', 't', 'u', 'v', 'w', 'x', 'y', 'z');
    $arr = array('ª', 'ß', 'ç', 'Ð', 'ê', 'F', 'G', 'H', 'ï', 'J', 'K', '£', 'M', 'ñ', 'ø', 'þ', 'Q', '®', '§', 'T', 'µ', 'V', 'W', '×', 'ÿ', 'Z');
    $text = htmlentities(str_replace($rep, $arr, $text));
    return $text;
}

$profiel = 'lalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[breezer]heeee[/breezer]hooooooo';
$profiel = preg_replace("/\[breezer\](.+?)\[\/breezer\]/ie", 'breezer("\1")', $profiel);
echo $profiel;
?>
 
Ano Niem

Ano Niem

23/09/2004 17:19:00
Quote Anchor link
You're the man =]

Mvg Sickness
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.