browser detection

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

As a Front-End Developer at Coolblue you improve the user-friendliness of our webshop for millions of customers. How do I become a Front-End Developer at Coolblue? As a Front-End Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present these within the team. You also take pride in your work and welcome any feedback. Would you like to become a Front-End Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Bavo

Bavo

27/09/2006 13:18:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik ben bezig met men site, en die ziet er zeer goed uit... in Mozilla firefox...

In Andere browsers is het echter een ramp.

Dus ik zoek een script dat een popup weergeeft als iemand mijn index.php pagina bezoekt met een andere browser dan mozilla firefox.

Helaas heb ik geen idee van hoe ik dit moet aanpakken, dus vraag ik jullie hulp.

Alvast bedankt

Bavo
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 09:42:21
 
Simon

Simon

27/09/2006 13:24:00
Quote Anchor link
Je kunt natuurlijk proberen om de css zo te maken dat hij in alle browsers goed werkt.
 
Bart van der veen

bart van der veen

27/09/2006 13:24:00
Quote Anchor link
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

ff uit mijn hooft ben ook niet echt een javacript wizzerd
 
Joren de Wit

Joren de Wit

27/09/2006 13:28:00
Quote Anchor link
In php zou het zijn:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$browser
= $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
?>


Zie ook de php functie get_browser
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/09/2006 13:35:00
Quote Anchor link
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

Lekker IE7 schijnt css compatible te zijn.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

27/09/2006 15:11:00
Quote Anchor link
Klaasjan:
<!--[if IE]>
<script type='text/JavaScript'>
alert 'Ga een betere brouwser vinden!!';
</script>
<![endif]-->

Lekker IE7 schijnt css compatible te zijn.


Bedoel je dat IE7 zich wel aan de regels gaat houden?
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

27/09/2006 15:17:00
Quote Anchor link
Schijnt wel zo te zijn. (heb ik laatst ergens gelezen)
 
Kalle P

Kalle P

27/09/2006 15:26:00
Quote Anchor link
eerst zien dan geloven.
 
- wes  -

- wes -

27/09/2006 15:28:00
Quote Anchor link
ajax kan voetballen?

eerst zien dan geloven
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 20:17:00
Quote Anchor link
bedankt voor alle snelle reacties, maar ik wil het in PHP doen. Javascript is te eenvoudig om te omzeilen, ik heb het liefst dat iedereen weet dat de site niet normaal is in een andere browser dan Firefox.

Blanche, je geeft daar een code en een link, maar i geraak er eerlijk gezegd niet goed wijs uit :s

Ik heb ook geen tutorial gevonden hier die dit behandeld (sorry als ik erover gekeken zou hebben) dus zou je even wat meer uitleg kunnen geven, of iemand anders natuurlijk.

het zou iets moeten zijn dat alsvolgt werkt:

als browser niet gelijk is aan firefox, toon dan die pagina in een popup
 
Benny Lava

Benny Lava

27/09/2006 20:21:00
Quote Anchor link
Kalle:
eerst zien dan geloven.


Download IE7 maar ik gebruik hem ook,
Alleen wel beta.
 
Bo az

Bo az

27/09/2006 20:31:00
Quote Anchor link
Benny:
Kalle:
eerst zien dan geloven.


Download IE7 maar ik gebruik hem ook,
Alleen wel beta.


Wat Klaasjan zegt heb ik ook gelezen (geloof op tweakers) in de beta is het dus nog niet compateble, maar in de final zou het stukken beter moeten zijn. Ookal ben je voorlopig nog niet van IE6 af...

Edit:
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bo az
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/09/2006 20:34:00
Quote Anchor link
Los van IE 7: geef iemand nooit een popup dat ze een andere browser moeten gebruiken. Maak je site gewoon crossbrowser.

@ Bavo: heb je een link? Dat praat gemakkelijker.
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:08:00
Quote Anchor link
wel, hier men site: www.bafke.be/test/

liefst niet letten op andere bugs, die werk ik er nog wel uit ;)

Vergelijk maar eens in IE6, Ik vind het er niet uit zien :s
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Koen verschueren

koen verschueren

27/09/2006 21:13:00
Quote Anchor link
de site ziet er in IE6 toch redelijk goed uit.
 
- SanThe -

- SanThe -

27/09/2006 21:13:00
Quote Anchor link
Wel mooi dat menu, maar ook zeer traag.
 
Crispijn -

Crispijn -

27/09/2006 21:14:00
Quote Anchor link
Het komt door je PNG bestanden dat het er zo raar uit ziet in IE. IE kan die transparantie niet zo goed hanteren... Maak er bijvoorbeeld GIF bestanden van. Hier kan IE wel mee omgaan.
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:15:00
Quote Anchor link
Maar alsik ze in GIFjes verander gaat de kwaliteit van de beelden zo omlaag :( en in IE werken mijn video's ook niet, die vershijnen normaal in popups.

Maar kan iemand me nu helpen met dat scriptje?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Crispijn -

Crispijn -

27/09/2006 21:17:00
Quote Anchor link
DAt hoeft niet hoor, welk programma gebruik je om ze om te zetten?
 
Bavo

Bavo

27/09/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Ik sla ze gewoon anders op in fireworx...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/09/2006 21:20:00
Quote Anchor link
Bavo:
Maar alsik ze in GIFjes verander gaat de kwaliteit van de beelden zo omlaag :( en in IE werken mijn video's ook niet, die vershijnen normaal in popups.

Maar kan iemand me nu helpen met dat scriptje?

Als je met PhotoShop een transparante GIF maakt en je slaat hem op als GIF 128 dithered met de goede matte-kleur moet het makkelijk kunnen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.