checkbox?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:45:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een vraag. Hoe kan ik inbouwen, dat je bij het registeren de voorwaarden accepteerd. Dat doe je via een checkbox toch?
Maar hoe kan ik dan nou inbouwen in een registratie script.

dit is mijn registratie script:

?php
ob_start();
?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?


error_reporting(0);

include("config.php");

if(!empty($cfg['register']))
{

    if(!isset($_POST['reg_user']))
    {

?>

<body style="background-image: url('../4021/Images/background_text_area.gif'); background-attachment: fixed">

<form method="POST">
<p><b>Gebruikersnaam :</b><br>
<input type="text" name="user" maxlength="30"><br>

<b>E-mail :</b><br>
<input type="text" name="email" maxlength="125"><br>

<b>Wachtwoord :</b><br>
<input type="password" name="pass" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br>

<b>Wachtwoord [Herhaal] :</b><br>
<input type="password" name="pass2" maxlength="12"> (Tenminste 5 karakters)<br><br>

<input type="submit" value="Registreer">
<input type="reset" value="Opnieuw">
</p>
<input type="hidden" value="1" name="reg_user">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?
    }
    else
{
        if(!empty($_POST['user']) AND !empty($_POST['email']) AND !empty($_POST['pass']) AND !empty($_POST['pass2']))
        {

            $result = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(1) FROM tbl_users WHERE user_name = '" . $_POST['user'] . "'"),0);

            if(!empty($result))
            {

                echo "<script>alert('Username already in use'); history.go(-1)</script>";
            }

            else
            {
                if(preg_match("/^([a-z0-9_\-]+\.)*?[a-z0-9_\-]+@([a-z0-9\-_]{2,})\.[a-z0-9\-_]*(\.[a-z0-9\-_]{2,})*$/i",$_POST['email']))
                {

                    if(strlen($_POST['pass']) <= 4)
                    {

                        echo "<script>alert('Password too short.'); history.go(-1)</script>";
                    }

                    else
                    {
                        if($_POST['pass'] != $_POST['pass2'])
                        {

                            echo "<script>alert('Passwords are not the same.'); history.go(-1)</script>";
                        }

                        else
                        {
                            mysql_query("INSERT INTO tbl_users VALUES ('','" . $_POST['user'] . "','" . $_POST['email'] . "',NULL,'" . md5($_POST['pass']) . "',NOW(),'NULL','d-m-Y H:i:s',1,1,1,NULL,1,NULL,'" . $_ENV['REMOTE_ADDR'] . "')") or die(mysql_error());

                            $user_id = mysql_query("SELECT * FROM tbl_users ORDER BY user_id DESC LIMIT 1");

                            while($row = mysql_fetch_assoc($user_id))
                            {

                                $id = $row['user_id'];
                            }


                            mysql_query("INSERT INTO tbl_msg VALUES ('','" . $cfg['wlcmtitle'] . "',NOW(),'" . $cfg['wlcmmsg'] . "','0'," . $id . ",'0','127.0.0.1')") or die(mysql_error());
                        echo "<h1>Successfully Registered</h1>";

                        echo "Successfully registered, you can now log in";
                        echo "<br><br><a href=\"index.php\">Log in</a>";
                        }
                    }
                }

                else
                {
                    echo "<script>alert('Email address incorrect.'); history.go(-1)</script>";
                }
            }
        }

        else
        {
            echo "<script>alert('Please fill in all fields.'); history.go(-1)</script>";
        }
    }
}

else
{
    echo "<script>alert('Registering of new user has been disabled by the site admin.'); history.go(-1)</script>";
}

?>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 16:06:26
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:47:00
Quote Anchor link
na het submiten print_r($_POST) doen en je gezond verstand gebruiken?
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 20:52:00
Quote Anchor link
Wel ff rustig doen he:P

maar k snap het niet. K ben newbie;)

Wat moet ik nou precies doen. Ik wil dat de mensen die zich wil laten registreren het vakje "ik accepteeer de voorwaarden" moeten aanvinken. Als ze dat niet doen, krijgen ze melding
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Hoi marcel,

als je je checkbox een value geeft, dan zit hij na verzenden van het formulier in de $_POST array. Dus bijv:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
    <input id="okee" name="okee" type="checkbox" value="ja" />

levert op:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    echo $_POST['okee']; // output: ja
?>

Na verzenden kun je dus zo checken:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    if (isset ($_POST['okee'])) {
        // user heeft de checkbox aangevinkt
    }
?>
 
Jacco Engel

Jacco Engel

12/09/2007 20:54:00
Quote Anchor link
Marcel

Doe nou maar gewoon :)

submit hem een keer aangevinkt en niet aangevinkt

en doe dan print_r($_POST) ;

Dan kom je er vast uit

of heb je dit script niet zelf geschreven
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 20:58:00
Quote Anchor link
Dan zal je een checkbox in je formulier moeten zetten en na submit even checken of ie is aangevinkt.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:07:00
Quote Anchor link
Jan koehoorn: Oke hartelijk bedankt voor het reageren,

maar hoe kan ik nou checken of ie wel aangevinkt is?
 
- SanThe -

- SanThe -

12/09/2007 21:10:00
Quote Anchor link
Lees Jan Koehoorn zijn laatste post nog eens door. Het staat daar letterlijk in.
 
Mar cel

Mar cel

12/09/2007 21:12:00
Quote Anchor link
ja dat klopt, had ik ook gezien,

Maar als ik nu gewoon registreer ZONDER de checkbox aan te vinken, registreerd ie ook



groetjes marcel
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.