church member premium error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

.net developer

Hoi! Wij zijn auto.nl en wij verkopen auto's online. je bestelt bij ons een auto net zo makkelijk als een spijkerbroek. En bevalt ie niet? Dan stuur je 'm gewoon weer terug. En dat we dat goed doen bewijst onze hoge klanttevredenheid van een 9,3. Nu maken we de volgende stap bij auto.nl. We starten met fysieke winkels. Online zoeken, offline bekijken. Maar nog altijd, geen gedoe! Gewoon eerlijk, transparant en zonder zorgen een auto kopen.. Maar om dat waar te blijven maken en nóg beter te worden, zoeken we uitbreiding van ons development team. Wat ga je precies doen?

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Als developer bouw je in DevOps teams aan enterprise applicaties, nieuwe IOT, Chatbots of AI oplossingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij vorig jaar Microsoft Partner of the year geworden.

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:32:32
Quote Anchor link
Ik heb church member premium geinstalleert op me website

maar ik krijg deze error;

Warning: Division by zero in /home/u923284662/public_html/includes/functions.php on line 509
stukkie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
function imgResize($width, $height, $target) {
    //takes the larger size of the width and height and applies the formula. Your function is designed to work with any image in any size.
    if ($width > $height) {
        $percentage = ($target / $width);
    }
else {
        $percentage = ($target / $height);
    }

    //gets the new value and applies the percentage, then rounds the value
    $width = round($width * $percentage);
    $height = round($height * $percentage);
    //returns the new sizes in html image tag format...this is so you can plug this function inside an image tag so that it will set the image to the correct size, without putting a whole script into the tag.
    return ' width="$width" height="$height" ';
}

?>


EDIT:

$percentage = ($target / $height);
is line 509
Gewijzigd op 18/08/2012 11:53:10 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 15:09:01
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:33:15
Quote Anchor link
Leer eens errors lezen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:34:06
Quote Anchor link
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:41:53
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 11:34:06:
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.

Leg eens uit? Waarom kan je er niks mee?
Zeg eens de error die je krijgt vertaald in Nederlands.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 11:42:30
Quote Anchor link
Google zoeken op Warning: Division by zero levert Ongeveer 5.450.000 resultaten (0,21 seconden) op. Zit daar niets tussen om je verder te helpen?! :s


Debuggen:
Wat zit er in $width, $height, $target

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return "width=\"$width\" height=\"$height\"";

Je weet ondertussen dat dit niet de meest correcte schrijfwijze is?
Gewijzigd op 18/08/2012 11:45:28 door Obelix Idefix
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:45:42
Quote Anchor link
Het is ook heel simpel om gewoon de foutmelding te vertalen, dan zie je direct wat het probleem is en kan je evt checks in het script zetten die de error voorkomen. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2012 11:46:43
Quote Anchor link
Quote:
Deling door nul

Even vertaald voor Pepijn. Ik denk dat hij het dan wel snapt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:49:33
Quote Anchor link
@Aar
Dat wist ik allang maar,
ik zie er geen punt voor in dit stukje.


@Obelix
Zal ik ff verbeteren.

Toevoeging op 18/08/2012 11:56:37:

Opgelost.
Slotje aub
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:15:12
Quote Anchor link
Waarom een slotje? Ik denk dat je inmiddels lang genoeg lid bent van dit forum en dat je weet dat dat niet zomaar gaat.
Gewijzigd op 18/08/2012 12:15:37 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:16:13
Quote Anchor link
Ik heb wat 2 zinnen onderdrukt met @.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:36:06
Quote Anchor link
Dat is nu ook niet echt bepaald de correcte oplossing...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:36:51
Quote Anchor link
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo
Gewijzigd op 18/08/2012 12:37:29 door - Pepijn -
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:43:49
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 12:36:51:
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo


Whear v1 is een script van 2 jaar geleden Pepijn, en btw, dit heeft niks terzake met dit topic.
Jij hebt een probleem met je script, niet ik.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:44:31
Quote Anchor link
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:44:47
Quote Anchor link
Pepijn ook niet (meer): gewoon alles eenvoudig met @ "oplossen"..... ;-)

Pepijn --- op 18/08/2012 12:44:31:
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem

Waarom zelf niet wat maken ipv copy/paste (van oude/onvolledige/onveilige scripts)?
Gewijzigd op 18/08/2012 12:45:57 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:46:29
Quote Anchor link
dat doe ik ook nooit maar er zitten wel meer fouten in dit systeem iedereen is admin

admin bugt
onduidelijk gescript
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:52:45
Quote Anchor link
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:55:33
Quote Anchor link
Inderdaad. Pepijn, even serieus, je leert het echt nooit hé? Altijd kant en klare scriptjes gebruiken maar zelf, dan gaat het niet :-)

Wil je het maken met je websites, maak dan iets zelf.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:57:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 18/08/2012 12:52:45:
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)


ik ga het meeste zelf maken
ik zoek alleen een member systeem
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:57:51
Quote Anchor link
"Het meeste zelf maken", jaja, dat kennen we :-)
Probeer het eens zelf Pepijn!
Gewijzigd op 18/08/2012 12:58:13 door - Raoul -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 13:02:21
Quote Anchor link
Juist een member-systeem is iets wat, naar mijn idee, website gebonden is. Je zult voor jouw site bijna altijd iets meer/minder/anders willen dan het script wat je nu hebt gevonden via Google.
Maak ook dat zelf. Kun je het volledig integreren met de rest van je (eigen gemaakte) website.

En als je dan vragen hebt en je komt er, na zelf moeite gedaan te hebben, niet uit, kun je altijd op (o.a.) dit forum terecht met je vragen. Maar dan niet met een vraag zoals in je openingspost, want daar kun je zelf een prima antwoord op vinden (en nee, niet met @ .... ) met Google en/of debuggen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.