CodeIgniter routes probleem

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Full stack developer Python, React

Functie Jij als full stack developer komt binnen onze Technology afdeling te werken. Deze bestaat momenteel uit 15 man. De stack waarmee wij werken is voornamelijk Python, Javascript, React en GraphQL. Binnen deze afdeling wordt er met multidisciplinaire teams gewerkt aan verschillende projecten. Projecten duren vaak langer dan 3 maanden en je bent van begin tot eind vaak betrokken. Naast dat je als full stack ontwikkelaar aan de slag gaat ben je ook Consultant. Dit betekent dat je ook klantcontact hebt in je rol en werkshops geeft. De verhouding tussen deze werkzaamheden zijn ongeveer 70% development en 30% consultancy. Een

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Rotterdam! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

16/01/2013 23:10:05
Anchor link
Ik heb een probleem met mijn routes..

Als ik in CI routes dit neerzet:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
// Galerie de zaal overzicht pagina
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$2/galeriedezaaldelft/index';
?>


Dan werkt alles perfect, maar zodra ik 2012 variabel maak met dit (:any) dan loopt het stuk en kan hij de pagina niet vinden...

HEELP, bedankt alvast. Ben al paar uur zoet hiermee.

Ook nog een pastbin hiervoor
Gewijzigd op 18/01/2013 13:04:28 door Erik Rijk
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 20:26:05
 
Reshad F

Reshad F

17/01/2013 00:07:38
Anchor link
Moet het niet gewoon

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$route
['(:any)'] = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
?>


p.s. ik zie dat jij en/nl varianten hebt :) hoe heb je dat gefixt op een "goede" manier in CI? kan je mij daarvoor een PM sturen ? heb het een en ander uitgezocht maar iedereen gebruikt een dirty manier hiervoor.
Gewijzigd op 17/01/2013 00:09:38 door Reshad F
 

17/01/2013 22:34:45
Anchor link
Nee dat was het niet want dan refereer je naar ALLES dat het naar die URL moet gaan.

Dit is de oplossing:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

// FOUT: Er moet GEEN $2 staan, want de taal is niet in de controller opgegeven.. domme fout van mezelf denk ik, maargoed. Het werkt nu wel :)

// Galerie de zaal overzicht pagina

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = '$2/galeriedezaaldelft/group/$3';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$2/galeriedezaaldelft/index';


// GOED: Hier heb ik nu de $2 weggehaald want deze mag niet in de controller voorkomen. Ik heb geen controller die NL of EN heet.
Aan het einde moet hij wel staan want het segment is variabel en het is het 2e variabele segment in de URL

// Galerie de zaal overzicht pagina
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/groep/2012']    = 'galeriedezaaldelft/group/$2';
$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft/group/2012']    = 'galeriedezaaldelft/group/$2';

$route['^(en|nl)/galerie-de-zaal-delft']        = '$galeriedezaaldelft/index';
?>
Gewijzigd op 17/01/2013 22:41:26 door
 
- Raoul -

- Raoul -

17/01/2013 22:39:49
Anchor link
Gedraag je eens niet zo kinderachtig in je titel van je topic; "[OPGELOST] [Bedankt voor alle 64 views en 1 reactie NOT] CodeIgniter routes probleem"
 

17/01/2013 22:41:54
Anchor link
Gozer.. Kinderachtig is het niet, ik bedank iedereen netjes. NOT
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 22:44:09
Anchor link
Op een flauwe kinderachtige en onrespectvolle manier ja, welke niet gewenst is.

Wees een kerel en pas gewoon je topictitel aan naar je vraagstelling met de [opgelost]-tag ervoor.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:45:45 door - Ariën -
 

17/01/2013 22:47:17
Anchor link
Ik zou mij aangeven bij de kinderachtigheids politie - Aar -.
Zou verboden moeten worden.

oftewel, til er niet zo zwaar aan. Er zijn 100x ergere in de wereld dan een sarcastische titel van een topic post.

En misschien heb ik wel een spleetje? Pas hem dus zelf niet aan. Ik wijs bij deze het kerelzijn af.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:48:07 door
 
- Raoul -

- Raoul -

17/01/2013 22:49:42
Anchor link
Wat een raar gedrag, Rick. Op PHPhulp proberen we altijd iedereen te helpen, vrijwillig en zonder betaling.
Iedereen die je kan helpen gaat je ook wel helpen, maar je moet ook rekening houden dat het nu 22:48 is, en hoogstens
bezoekers bekijken je topic en er zullen door het tijdstip nu ook minder mensen met verstand van CI online zijn.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 22:51:18
Anchor link
Alsof iedereen die een topic bekijkt meteen verplicht wordt te antwoorden? Zijn we hier niet op vrijwillige basis? Komen we hier niet om onze eigen kennis te verrijken en daarbij ook nog topics te antwoorden waarop we kunnen antwoorden?

Je zal vast wel erg gefrustreerd raken van het er niet uitkomen, maar laat jezelf dan niet zo opwinden, het is maar een computer hè... en mocht je dan boos worden, zoek dan even iets waar je je agressie op kwijt kunt, een papieren doos oid, maar ga ons er dan niet mee lastig vallen?
 

17/01/2013 22:52:34
Anchor link
Raoul, topic staat er vanaf gisteravond op.

Maar hee ik maak er geen punt van ofzo.. als je al me andere reacties en topics leest doe ik mee aan de community.
Dus ik zeg.. topic closed en niet zaniken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 22:53:04
Anchor link
Gaat gewoon om fatsoensnormen die ver worden overschreden, en ja... soms moet je gewoon je geduld kunnen bedwingen.

Dus denk maar eens goed na.

Ik ga hier verder niet meer over in discussie, mijn collega's mogen dit wel verder afhandelen.
Gewijzigd op 17/01/2013 22:55:00 door - Ariën -
 

17/01/2013 22:54:30
Anchor link
Wouter J, zie je mij boos? Nee..
Probleem is sinds gister avond opgelost.
Ik bedankte de reactie van de poster en heb hem zelfs op weg geholpen, omg dat alleen voor een topic title.
Gedraag jullie hoor haha, ik lach me *** uit me broek hier.

Fijne avond zou ik zeggen.

Toevoeging op 17/01/2013 22:55:24:

Wel leuk dat ik nu wel reacties krijg, alleen dan weer jammer dat ze niet om het probleem gaan dat ik al heb opgelost haha.
Bedankt voor de reacties hoor! :D xD

Toevoeging op 17/01/2013 22:57:02:

- Aar -, slimme keuze ;)
Ik zie de sancties wel op me af komen. Zal er niet wakker van liggen.

Ik denk niet zoveel na, ja over code maar niet hoe jullie charmeert raken van mij teksten of uitspraken ofzo. Heb wel wat beters te doen.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 22:58:41
Anchor link
Quote:
Wel leuk dat ik nu wel reacties krijg, alleen dan weer jammer dat ze niet om het probleem gaan dat ik al heb opgelost haha.

Dat is heel simpel uit te leggen. Over CI hebben wij niet veel kennis en kunnen we je helpen, zodra je fatsoensnormen gaat overscheiden (dan heb ik het niet alleen over de topic titel maar ook de andere berichten van jou in dit topic) zijn we natuurlijk wel verplicht te reageren.
 

17/01/2013 23:02:23
Anchor link
Jullie zijn goeedddd, behalve in CI dan zoals je zei.
Maar dat maak niet uit, want ik word toch wel blij van PHPhulp.

Sterk team hoor hier. I feel the force is strong here.
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 23:07:51
Anchor link
Rick, kun je misschien je gedachteverandering uitleggen? Hoe ben je van reacties als deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/opweg-helpen-met-jqery-ding/85744/#612515
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/fout-in-javascript/84850/#605198
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pregmatchall-probleem/83912/#597098

overspringen naar reacties die je hier plaatst? Welke verandering op het forum of in de reactie heeft jou doen switchen van een leuke forum kandidaat naar het vertonen van trol gedrag?
 

17/01/2013 23:39:34
Anchor link
Wouter J op 17/01/2013 23:07:51:
Rick, kun je misschien je gedachteverandering uitleggen? Hoe ben je van reacties als deze:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/opweg-helpen-met-jqery-ding/85744/#612515
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/fout-in-javascript/84850/#605198
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/pregmatchall-probleem/83912/#597098

overspringen naar reacties die je hier plaatst? Welke verandering op het forum of in de reactie heeft jou doen switchen van een leuke forum kandidaat naar het vertonen van trol gedrag?


Het feit dat ik 64 views krijg en 1 reactie zonder resultaat.
 
Albert de Wit

Albert de Wit

17/01/2013 23:48:57
Anchor link
Uh, misschien mis ik iets, maar sinds dit een community is die elkaar helpt waar men elkaar kan helpen is niemand gebonden aan regels die het verplichten om jou te helpen. Als je 64 views krijgt en 1 reactie... is dat zo verschrikkelijk dat je maar in je titel gaat janken erover? Wat is dat voor mentaliteit? Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/01/2013 23:49:31
Anchor link
Kom op zeg, je weet vast wel dat niet iedereen bedreven in in CI, en dat dit niet een bepaalde basis-vraag is.
Daar hoor je gewoon rekening mee te houden en respect voor te hebben, dat je mogelijk wat minder respons voor kan krijgen.
Gewijzigd op 17/01/2013 23:50:28 door - Ariën -
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

17/01/2013 23:50:13
Anchor link
@Rick Je kan beter 1 goed antwoord krijgen dan 64 waardeloze antwoorden waar je niets aan hebt. Soms is het verstandig om niet in te gaan op een vraag. Ook zijn er op dit moment 36 bezoekers online. Houd daar rekening mee, er zijn genoeg bezoekers op phphulp die wel lezen maar geen tijd hebben om te reageren.

Overigens moet je als programmeur ook geduld hebben, als jij het probleem niet gevonden krijgt dan moeten wij gaan uitzoeken wat het probleem is. In de tussentijd kan je zelf ook nog verder gaan zoeken en een kwartier later even terugkomen om te kijken of iemand toevallig het antwoord heeft gevonden

EDIT: Ik verzoek je vriendelijk de titel van dit topic te wijzigen.
Gewijzigd op 17/01/2013 23:51:33 door Jordi Kroon
 
Wouter J

Wouter J

17/01/2013 23:59:25
Anchor link
Quote:
Het feit dat ik 64 views krijg en 1 reactie zonder resultaat.

Ik leef met je mee. Ik heb maar 6 antwoorden uit 507 views waarbij ik pas 2 maanden laat tot een oplossing kwam...
Afbeelding
Gewijzigd op 18/01/2013 00:02:28 door Wouter J
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

18/01/2013 00:05:47
Anchor link
Het is ook allemaal zoooo oneerlijk in deze grote boze mensenwereld...

Afbeelding
 

Pagina: 1 2 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.