Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »
Patrick Groot

Patrick Groot

30/06/2010 09:49:29
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben totaal nieuw met php en ben eerst maar begonnen met het bewerken van een bestaand contact formulier!

Nu ben ik wel verder gekomen met een aantal dingen maar loop ik nog tegen één ding aan! ik heb een bestand contact.php, mailer.php die het verstuurd en een verification.php!

Ik wil graag dat men een kopie kan krijgen van hun eigen email die ze verzenden via het contact formulier maar er zitten wat fouten in het php gedeelte en nu hoop ik dat jullie me daar bij verder kunnen helpen!

Parse error: syntax error, unexpected T_ELSE in on line 42

het gaat dus om regel 38 tot onder wat ik heb toegevoegd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// remember to replace [email protected] with your own email address lower in this code.

// load the variables form address bar

$bedrijfsnaam = $_REQUEST["bedrijfsnaam"];
$naam = $_REQUEST["naam"];
$adres = $_REQUEST["adres"];
$telefoonnummer = $_REQUEST["telefoonnummer"];
$email = $_REQUEST["email"];
$verif_box = $_REQUEST["verif_box"];
$select = $_REQUEST["select"];
$bericht = $_REQUEST["bericht"];

// remove the backslashes that normally appears when entering " or '
$bedrijfsnaam = stripslashes($bedrijfsnaam);
$naam = stripslashes($naam);
$adres = stripslashes($adres);
$telefoonnummer = stripslashes($telefoonnummer);
$email = stripslashes($email);

// check to see if verificaton code was correct
if(md5($verif_box).'a4xn' == $_COOKIE['tntcon']){
    // if verification code was correct send the message and show this page
    $message = "Bericht: ".$bericht."\n".$message;
    $message = "Email: ".$email."\n".$message;
    $message = "Telefoonnummer: ".$telefoonnummer."\n".$message;
    $message = "Adres: ".$adres."\n".$message;
    $message = "Naam: ".$naam."\n".$message;
    $message = "Bedrijfsnaam: ".$bedrijfsnaam."\n".$message;
    mail("[email protected]", 'Onderwerp: '.$select, $_SERVER['REMOTE_ADDR']."\n\n".$message, "Email: $email");
    // delete the cookie so it cannot sent again by refreshing this page
    setcookie('tntcon','');
}
else {
    // if verification code was incorrect then return to contact page and show error
    header("Location:".$_SERVER['HTTP_REFERER']."?subject=$subject&from=$from&message=$message&wrong_code=true");
    exit;
}

    // copy to sender:
    if (isset($sent) && isset($email) && $email != "" && isset($_POST['copy']))
     {

      if (isset($_FILES['probe']['name']) && trim($_FILES['probe']['name']) != "") $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text;
      $_FILES['probe']['name']; else $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text;
      $header= "From: ".$mailto."\n";
      $header .= "X-Sender-IP: ".$ip."\n";
      $header .= "Content-Type: text/plain";
      @
mail($email, $mail_subject, $copy_mail_text, $header);
}

?>


Hopelijk weten jullie wat er fout gaat ik weet dat de code niet klopt van de send to sender. Maar ik heb nou geen idee wat ik daarbij moet toevoegen of weghalen! iedergeval moet de attechment weg!

mvg,

patrick.
Gewijzigd op 30/06/2010 09:57:08 door Patrick Groot
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:41:43
 
Tim H

Tim H

30/06/2010 10:41:28
Quote Anchor link
Hoi Patrick,

Vervang lijn 42 door deze regel:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$_FILES['probe']['name']; } else { $copy_mail_text = "Copy of the e-mail:\n\n".$text;


Het verschil zit hem hier in:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
} else {


Attachments zie ik zo snel niet staan in je code.
Gewijzigd op 30/06/2010 10:42:21 door Tim H
 
Patrick Groot

Patrick Groot

30/06/2010 10:43:15
Quote Anchor link
Tim H sorry die had ik zelf verwijderd aangezien dat eruit kon volgens mij aangezien ik het niet in mijn contact formulier voorkwam. Ik zal het is proberen die lijn vervangen! Bedankt voor de reactie:D

Ik heb het geprobeerd het contact formulier zelf doet het weer alleen hij verzend niet een copy naar de verstuurder ervan?:S

Ik zie het al... het klopt ook van geen kant bij mij! http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/mailform-met-bijlage-radiobutton-toevoegen/70325/ daar had ik het gedeelte uitgehaald.
Gewijzigd op 30/06/2010 16:03:32 door Patrick Groot
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.