Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Centrale Monitoring

Ontwikkelaar centrale Monitoring Functieomschrijving Wil jij een bijdrage leveren aan het onderhoud, opzetten en ontwikkelingen van technologieën van SSC-ICT, een van de grootste ICT-dienstverleners van en voor de Rijksoverheid? Je komt als monitorspecialist te werken bij team Operations Management Services. Dit team werkt aan het stabiliseren en waarborgen van een betrouwbare monitoromgeving voor 7 ministeries. Jij begeleidt het implementatieproces van de te monitoren technologieën, onder andere via management packs, connectoren en API's. Je hebt hiervoor veel contact met interne en externe klanten, die hun wensen op het gebied van monitoring aan jou doorgeven. Je beoordeelt deze wensen en komt met

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:21:17
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb een contact formulier maar krijg de volgende foutmelding.

Parse error: syntax error, unexpected '"' in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 18

Hier de code.

Mail.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>
<title>Contactformulier</title>
</head>
<body>
<form method="post" action="doen.php">
<table>
<tr>
<td>Voornaam:</td>
<td><input type="text" name="voornaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Achternaam:</td>
<td><input type="text" name="achternaam" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Adres:</td>
<td><input type="text" name="adres" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Woonplaats:</td>
<td><input type="text" name="woonplaats" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Telefoon nummer:</td>
<td><input type="text" name="telefoon" /></td>
</tr>
<tr>
<td>E-Mail:</td>
<td><input type="text" name="email" /></td>
</tr>
<tr>
<td>Personen</td>
<td>
<select name="personen">
<option value="10">10</option>
<option value="25">25</option>
<option value="50">50</option>
<option value="100">100</option>
<option value="250">250</option>
<option value="500">500</option>
</select>
</td>
</tr>
<tr>
<td>vragen/opmerkingen</td>
<td><textarea name="vragen/opmerkingen" rows="5" cols="50"></textarea></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="verzenden" /></td>
<td><input type="reset" value="reset"/></td>
</tr>

</table>
</form>
</body>
</html>

Doen.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$adres = $_POST['adres'];
$woonplaats = $_POST['woonplaats'];
$telefoon = $_POST['telefoon'];
$email = $_POST['email'];
$personen = $_POST['personen'];
$textveld = $_POST['textveld'];

$onderwerp = "Een bestelling";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'Adres:'.$adres."\r\n". 'Woonplaats:'.$woonplaats."\r\n". 'telefoon:'.$telefoon."\r\n". 'E-Mail:'.$email."\r\n".'Personen:'.$personen."\r\n". 'textveld:'.$textveld."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Ik heb gekeken maar kan het zo niet vinden.


Groeten Ronnie Vos
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:27 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:25:04
 
Rienk Warners

Rienk Warners

20/03/2012 18:27:21
Quote Anchor link
probeer eens if(empty($voornaam) || empty($achternaam) || empty($ades) || empty($woonplaats) || empty($telefoon) || empty($email)){

i.p.v.:

if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $adres == "" || $woonplaats == "" || $telefoon == "" || $email == ""){
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:30:50
Quote Anchor link
Ik heb het geprobeerd maar krijg nu deze melding.

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/voslicht/public_html/doen.php on line 19

Wat is hier aan te doen?
 
Erwin H

Erwin H

20/03/2012 18:32:47
Quote Anchor link
De fout zit hem in het feit dat je de string op regel 15 niet afsluit, daar hoort een " achter.

Maar daarnaast heb je ook al een probleem met de POST variabelen. Ten eerste hoef je die niet over te zetten in variabelen (regels 4 t/m 11 zijn dus overbodig). Ten tweede moet je ALTIJD controleren of de POST (of GET) variabelen wel bestaan alvorens je ze gebruikt. Dit kan het beste met de functie isset(). Als er een niet bestaat dan kan je ofwel een foutmelding geven, ofwel een default waarde gebruiken. Doe je de check niet en bestaat de variabele niet, dan gaat je script onderuit op het moment dat je die variabele probeert aan te spreken.

Toevoeging op 20/03/2012 18:34:43:

PS ook op regel 14 sluit je het niet goed af
Gewijzigd op 20/03/2012 18:33:41 door Erwin H
 
Ronnie Vos

Ronnie Vos

20/03/2012 18:38:15
Quote Anchor link
Ik heb het veranderd en hij werkt nu bedankt.


Dit topic mag op slot.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

20/03/2012 19:02:20
Quote Anchor link
Mooi. Topics sluiten we niet op PHPhulp tenzij ze in strijd zijn met de regels. ;) Ik heb wel even je e-mail adres uit het script verwijderd, tegen de spam.
Gewijzigd op 20/03/2012 19:03:59 door Bas IJzelendoorn
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

20/03/2012 19:07:58
Quote Anchor link
Gebruik een goede editor en je had zelf kunnen zien dat de kleurtjes niet kloppen.

Daarnaast hoop ik dat je de tips van Erwin H ter harte neemt.
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 13:03:39
Quote Anchor link
Ik probeer nu zelf ook een formulier te maken voor me website.
Ik zit met het probleem dat als ik mijn formulier wil verzenden de melding krijg of ik het script wil opslaan of alleen openen, niet helemaal de bedoeling dus.

Dit zijn me scripts:

Gegevens_laden.php
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Subinhoud</TITLE>
<link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
</HEAD>
<BODY>
<TABLE WIDTH=85% ALIGN=CENTER>
<TD>
<form action="Fout3.php" method="post">
<fieldset>
<legend>Foutmeldingsformulier</legend>
<label for="voornaam">Voornaam</label><input type="text" name="voornaam" id="voornaam"> <BR>
<label for="achternaam">Achternaam</label><input type="text" name="achternaam" id="achternaam"><BR>
<label for="Emailadres">E-mailadres</label><input type="text" name="Emailadres" id="Emailadres"><BR>
<label for="Foutregio">Foutlocatie</label><select name="Foutregio"> <option>Ringnummer </option> <option>Kolomnaam </option> <option>Overig namelijk </option> </select><input type="text" name="Foutlocatie" id="Foutlocatie"><P>
<label for="Probleemomschrijving">Probleemomschrijving</label><textarea rows="7" cols="25" name="Probleemomschrijving" ></textarea><p>
<input type="submit" value="Verzenden"><input type="reset" value="reset"/><p>
</fieldset>
</form>
<h1>De website maakt gebruik van uw eigen e-mailprogramma, mocht deze om toestemming vragen dan moet u deze toestemming geven.</h1>
</TD>
</TABLE>
</BODY>
</HTML>

Fout3.php;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected];


if ($voornaam == "" || $achternaam == "" || $Emailadres == "" || $Foutregio == "" || $Foutlocatie == "" || $Probleemomschrijving == ""){
    echo ("
Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
    }
    else {
mail ("
$mijnemail", "$onderwerp", $bericht, $van);
echo "
mail verzonden";
}

?>


Weet iemand waar de fout zit, want het werkt nu dus niet.
 
Gerhard l

gerhard l

27/03/2012 13:08:25
Quote Anchor link
Hoe open je je script? Wel via xamp/wamp iets?
 
Niek Ha

Niek Ha

27/03/2012 13:10:44
Quote Anchor link
Probeer:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$mijnemail
= "[email protected]";

$voornaam = $_POST['voornaam'];
$achternaam = $_POST['achternaam'];
$Emailadres = $_POST['Emailadres'];
$Foutregio = $_POST['Foutregio'];
$Foutlocatie = $_POST['Foutlocatie'];
$Probleemomschrijving = $_POST['Probleemomschrijving'];

$onderwerp = "Een fout in de ringlijsten";
$bericht = 'Voornaam:'.$voornaam."\r\n". 'Achternaam:'.$achternaam."\r\n". 'E-mailadres:'.$Emailadres."\r\n". 'Foutregio:'.$Foutregio."\r\n". 'Foutlocatie:'.$Foutlocatie."\r\n". 'Probleemomschrijving:'.$Probleemomschrijving."\r\n".
$van = "From: [email protected]";


if ($voornaam == "" ||
$achternaam == "" ||
$Emailadres == "" ||
$Foutregio == "" ||
$Foutlocatie == "" ||
$Probleemomschrijving == "")
{

    echo ("Je hebt iets niet ingevuld probeer opnieuw");
}
else{
mail ($mijnemail, $onderwerp, $bericht, $van);
echo "mail verzonden";
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/03/2012 13:12:56
Quote Anchor link
Als ik even een paar tips mag geven:

- Ga niet onnodig op lijn 4 t/m 9 variabelen kopieeren, nergens voor nodig. Je kan je $_POST-variabelen ook prima gebruiken

- Gebruik ook eens trim in je controles, als iemand een spatie invult, is dat neit valide, maar wordt dat nu wel toegelaten

- Bouw foutafhandeling op je mail() functie in.

- Bij voorkeur, gebruik liever phpMailer of Swiftmailer. Dit werkt veel handiger....
Gewijzigd op 27/03/2012 13:25:29 door - Ariën -
 
Randy de Vries

Randy de Vries

27/03/2012 14:36:17
Quote Anchor link
Ik ben vrij onbekend met php, dus snap nog niet echt wat jullie allemaal bedoelen. Zou iemand van jullie misschien mijn script kunnen aanpassen zodat het wel goed werkt? Misschien dat ik er op die manier wel iets van leer..

Toevoeging op 27/03/2012 14:55:59:

Vergeet mijn laatste reactie, ik heb alles nu werkend gekregen door bovenstaande. Heel erg bedankt!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.