Content Stretch

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Webshop beheerder / Fullstack developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig gaat houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »
Yordi B

Yordi B

15/06/2010 17:15:47
Quote Anchor link
Hallo Phphulp,

Voor mijn probleem is waarschijnlijk een hele makkelijke oplossing.
Ik kom er alleen zelf niet uit.

ik heb de volgende code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
<html>
<head>
<title>-</title>


<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<link href="include/style.css" rel="stylesheet" type="text/css">


</head>
<body>




<div id="center">
<center>

<table id="layout" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
    <tr>
        <td colspan="5" background="images/index_01.jpg" width="800" height="20" alt=""></td>
    </tr>
    <tr>
        <td colspan="3" rowspan="2" background="images/index_02.jpg" width="252" height="111" alt=""></td>
        
        <td background="images/index_03.jpg" width="380" height="87" alt=""></td>
        
        <td rowspan="2" background="images/index_04.jpg" width="168" height="111" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_05.jpg" width="380" height="24" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_06.jpg" width="174" height="25" alt=""></td>
        <td colspan="3" rowspan="10" background="images/index_07.jpg" class="content" width="626" height="100%" alt="">
        
        <div id="pages">
        Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque at ipsum vitae enim mollis rutrum sit amet in dolor. Duis lobortis molestie iaculis. Proin turpis justo, eleifend a imperdiet id, accumsan in mauris. Nunc sit amet neque neque. Etiam ultricies luctus consequat. In hac habitasse platea dictumst. Integer mattis augue ante, a venenatis nibh. Donec quam felis, tempus non rutrum vel, euismod in eros. Nulla facilisi. Vivamus at dolor nec magna malesuada pulvinar a eu nisl. Sed justo nisl, cursus id ultrices et, condimentum vitae neque. Duis condimentum, lacus eget egestas mollis, lectus lorem scelerisque massa, vel scelerisque turpis turpis eu nisl. Maecenas lacus arcu, lobortis in posuere vel, faucibus quis dui.

Donec tempor laoreet varius. Morbi vitae tellus tellus, quis volutpat ante. Nam egestas euismod rhoncus. Fusce consectetur massa non eros bibendum ultrices. Nullam a nisi non purus rhoncus luctus ac non erat. Cras fermentum sapien et ipsum vestibulum vestibulum. Proin elit nisi, pharetra non pellentesque nec, dictum in odio. Donec vitae metus sapien. Phasellus eu ante ipsum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
    
        </div>
        
        </td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td rowspan="7" background="images/index_08.jpg" width="11" height="191" alt=""></td>
        <td>
            <a href="" ><img src="images/home.jpg" width="163" height="28" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/praktijk.jpg" width="163" height="29" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/fysio.jpg" width="163" height="26" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/route.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/links.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td>
            <a href="#"><img src="images/contact.jpg" width="163" height="25" alt=""></a></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td background="images/index_15.jpg" width="163" height="33" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_16.jpg" width="174" height="77" alt=""></td>
    </tr>
    
    <tr>
        <td colspan="2" background="images/index_17.jpg" width="174" height="176" alt=""></td>
    </tr>
    
    
    <tr>
        <td background="images/spacer.gif" width="11" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="163" height="1" alt=""></td>
        <td background="images/spacer.gif" width="78" height="1" alt=""></td>
        
    </tr>
    
</table>
 </center>

</div>
</body>
</html>



Nou ben ik al niet zo'n ster in html, de <td> met de Lorum Ipsum text erin is voor de content, nou wil ik zorgen dat die stretcht, maar het menu moet zo blijven, mijn vraag, weten jullie hier iets voor, als je meer informatie nodig hebt hoor ik het graag.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:16:14 door Yordi B
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 06:45:59
 
Milo S

Milo S

15/06/2010 17:26:33
Quote Anchor link
ik heb er de geweldige oplossing voor!

Gooi dit script van je computer en maak hem opnieuw met div's en css, een tabel is hier namelijk niet voor.
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/06/2010 17:30:46
Quote Anchor link
Ik vindt je vraag nogal onduidelijk. Wat ik begrijp en heb getest zonder je css bestand, is dat de content in het midden staat en je deze bovenaan de pagina wilt hebben. je hebt je height="100%" gezet en dat zou in principe niet het probleem zijn. Maar je geeft ook een class (content) mee op regel 37. misschien dat er in die class wel een hoogte staat waardoor hij het niet pakt.

Ik adviseer je alle hoogtes breedtes en dergelijk allemaal in je style.css bestand te zetten en daarbij te kijken naar de text-align, vertical-align.

Edit:

Het is inderdaad wat Milo zegt. in principe probeer je altijd zoveel mogelijk tabellen en div's uit elkaar te houden.
Gewijzigd op 15/06/2010 17:32:18 door Bas IJzelendoorn
 
Yordi B

Yordi B

16/06/2010 12:44:38
Quote Anchor link
nou in ieder geval alvast bedankt :)

dan ga ik weer aan de slag met div's
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.