Controle gelijke waarden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:26:00
Quote Anchor link
Bij het controleren of er een dvd uitgeleend is geeft hij alleen de eerste uitgeleende dvd weer als uitgeleend en de volgende die uitgeleend is geeft hij weer als OK

Iemand enig idee of een opzetje voor mij ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<?php
    echo '<h1>Overzicht van dvd\'s</h1>'.PHP_EOL;
    $sql2 =mysql_query("SELECT dvd_id FROM uitgeleend WHERE datum_terug < datum_weg",$conn);
    $data2 = mysql_fetch_array($sql2);
    $sql =mysql_query("SELECT id, naam FROM dvd ORDER BY naam ASC",$conn);
    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['id'] == $data2['dvd_id']) {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
    }

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 16:01:35
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:33:00
Quote Anchor link
Je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
    $data2
= mysql_fetch_array($sql2);
?>

dus je haalt maar 1 record op. Wat je nodig hebt, is alle records die aan je query voldoen.
Edit:

Als je datamodel goed is, zou het ook in 1 query moeten kunnen. Wat is de structuur van je tabellen?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:41:00
Quote Anchor link
SQL dump

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
--

CREATE TABLE `acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `naam` varchar(120) NOT NULL default '',
  `foto` varchar(40) NOT NULL default '',
  `omschrijving` text NOT NULL,
  `regisseur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `speelduur` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `jaar` year(4) NOT NULL default '0000',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_acteurs` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `acteur_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `personagenaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `dvd_genres` (
  `id` smallint(4) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `genre_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `genres` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `genre` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=21 ;

--
-- Gegevens worden uitgevoerd voor tabel `genres`
--

INSERT INTO `genres` VALUES (1, 'actie');
INSERT INTO `genres` VALUES (2, 'avontuur');
INSERT INTO `genres` VALUES (3, 'biografie');
INSERT INTO `genres` VALUES (4, 'documentaire');
INSERT INTO `genres` VALUES (5, 'drama');
INSERT INTO `genres` VALUES (6, 'familie');
INSERT INTO `genres` VALUES (7, 'fantasie');
INSERT INTO `genres` VALUES (8, 'geschiedenis');
INSERT INTO `genres` VALUES (9, 'horror');
INSERT INTO `genres` VALUES (10, 'komedie');
INSERT INTO `genres` VALUES (11, 'kortfilms');
INSERT INTO `genres` VALUES (12, 'misdaad');
INSERT INTO `genres` VALUES (13, 'muziek');
INSERT INTO `genres` VALUES (14, 'oorlog');
INSERT INTO `genres` VALUES (15, 'romantiek');
INSERT INTO `genres` VALUES (16, 'science fiction');
INSERT INTO `genres` VALUES (17, 'sport');
INSERT INTO `genres` VALUES (18, 'tekenfilm');
INSERT INTO `genres` VALUES (19, 'thriller');
INSERT INTO `genres` VALUES (20, 'western');

-- --------------------------------------------------------

--
-- Tabel structuur voor tabel `leners`
--

CREATE TABLE `leners` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `regisseurs` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `voornaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  `achternaam` varchar(40) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `status` (
  `id` smallint(2) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `status` varchar(25) NOT NULL default '',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

CREATE TABLE `uitgeleend` (
  `id` smallint(3) unsigned NOT NULL auto_increment,
  `leners_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `dvd_id` smallint(3) unsigned NOT NULL default '0',
  `datum_weg` date NOT NULL default '0000-00-00',
  `datum_terug` date NOT NULL default '0000-00-00',
  PRIMARY KEY  (`id`)
) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=1 ;

--

Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:45:00
Quote Anchor link
Probeer deze eens:

SELECT d.naam
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
AND CURDATE() BETWEEN u.datum_weg AND u.datum_terug
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Nu geeft hij aan dat er geen dvd's gevonden zijn :)

Mijn volgende vraag is eigenlijk, ik wil ALLE dvd's inhalen alleen bij de uitgeleende een ander icoontje als bij de anderen dus hoe markeer ik deze dan ?
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 22:55:00
Quote Anchor link
Het hangt er van af hoe je het in je DB bijhoudt. Als een DVD uitgeleend wordt, vul je dan meteen datum_weg en datum_terug in? Of blijft datum_terug leeg tot de DVD terugkomt?
 
Red Crew

Red Crew

18/10/2006 23:00:00
Quote Anchor link
mijn vorige edit
Edit:
Alle gegevens in 1 query ophalen is geen probleem het probleem zit er bij in dat alle dvd.id opgehaald worden voor de lijst maar dat hij bij de uitgeleende dvd_id een ander icoontje moet zetten.

Mischien een handig weetje alleen de uitleen datum word ingevuld en de retour datum bijft op 0 staan totdat hij terug is gebracht
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

18/10/2006 23:11:00
Quote Anchor link
Het kan, maar de query wordt ingewikkelder:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
SELECT d.naam,
CASE
    WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'ja'
    WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'nee'
END
AS dvd_uitgeleend
FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
WHERE d.id = u.dvd_id
 
Red Crew

Red Crew

19/10/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Dit is BIJNA perfect alleen zou ik alle namen willen weergeven uit de tabel dvd's en alleen de uitgeleende dvd's markeren.

op deze manier geeft hij alle dvd's weer die ooit zijn uitgeleend met een aanduiding van de terug gebrachte.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT d.id, d.naam,
        CASE
            WHEN u.datum_terug < u.datum_weg THEN 'true'
            WHEN u.datum_terug >= u.datum_weg THEN 'false'
        END
        AS dvd_uitgeleend
        FROM dvd AS d, uitgeleend AS u
        WHERE d.id = u.dvd_id
        "
,$conn);

    if ( mysql_num_rows($sql) >= 1 ) {
        $i = 0;
        echo '<table border="0">'.PHP_EOL;
        while ($data = mysql_fetch_array($sql))
        {

            $naam = stripslashes( $data['naam'] );
            $uitgeleend = stripslashes( $data['dvd_uitgeleend']);
            echo $uitgeleend;
            $i++;
            echo '<tr>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formleft">'.PHP_EOL;
            echo $i.')'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td class="formdata">'.PHP_EOL;
            echo '<a href="'.dvd.'?p=detail&amp;id='.$data['id'].'" title="Bekijk de details van '.$naam.'" class="formleft">'.$naam.'&nbsp;&nbsp;</a>'.PHP_EOL;
            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '<td>'.PHP_EOL;
            if ($data['dvd_uitgeleend'] == 'true') {
                echo'<img src="'.coreimg.'bad.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }
else {
                echo'<img src="'.coreimg.'good.jpg" alt="" />'.PHP_EOL;
            }

            echo '</td>'.PHP_EOL;
            echo '</tr>'.PHP_EOL;
        }

        echo '</table>'.PHP_EOL;
    }
else {
        echo 'Er zijn hier geen dvd\'s gevonden.'.PHP_EOL;    
?>

    }

Enig idee wat ik moet veranderen om alle namen uit de tabel dvd ipv uitgeleend weer te geven ?
edit: PHP tags vergeten, was onduidelijk
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Red Crew
 
Dion

Dion

20/10/2006 21:56:00
Quote Anchor link
post ffe veranderd in nix. omdat het er al in stond:P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dion
 
Red Crew

Red Crew

23/10/2006 20:51:00
Quote Anchor link
Het probleem is opgelost.
Deze query werd door Jelmer gemaakt
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
    $sql
=mysql_query("
        SELECT
            dvd.id as id,
            dvd.naam as naam,
        COUNT(uitgeleend.id) as dvd_uitgeleend
        FROM
            dvd
        LEFT JOIN
            uitgeleend ON uitgeleend.dvd_id = dvd.id
        AND
            uitgeleend.datum_terug = '0000-00-00'
        GROUP BY dvd.id
        "
,$conn);
[
/code]
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.