cronjob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Je ontwikkelt innovatieve, maatschappelijk belangrijke applicaties; Je implementeert nieuwe features; Je gaat in gesprek met eindgebruikers en designers om de applicaties continu te finetunen; Je draait mee in een professionele Agile/Scrum omgeving. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Ze staan zeer goed bekend in de markt door hun innovatieve dienstverlening op IT gebied en hun gepassioneerde werknemers. Voor hun inspanningen op het gebied van IT hebben ze meerdere prijzen gewonnen! Onze klant is onderdeel van een Corporate werkgever en heeft zelf 300 mensen in dienst. Om

Bekijk vacature »

Low-code developer

Functie omschrijving Heb jij altijd al een training willen volgen in het buitenland? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alphen ad Rijn zijn wij op zoek naar kandidaten die aan de slag willen als Low Code Developer! Beschik jij over HBO/WO nivo, bij voorkeur Informatica, maar een ander technische opleiding zoals bijv. wiskunde, natuurkunde is ook goed. Heb jij aantoonbare affiniteit met IT en ben jij gedreven, enthousiast, communicatief vaardig en klantgericht? Lees dan snel verder! Je wordt getraind tot een volwaardig Low Code Developer, het traject ziet er als volgt uit: Start 1e week januari, opleiding van 3 weken

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie Middels Scrum en sprints bouw jij in deze functie mee aan complexe webapplicaties en ons SaaS platform. Hierbij hoort ook architectuur tot een van je taken. Daarnaast ben je één van de leden van het Scrum team. Dat betekent dat je naast je kerntaken ook in contact staat met de product owner. Oftewel, je bent bij het gehele ontwikkelproces betrokken. Tools die hierbij gebruikt worden zijn o.a. PHP, Symfony en Git. Eisen • Minimaal HBO werk- en denkniveau • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met PHP • Kennis en ervaring Symfony (Laravel is pré) & Lando • Kennis van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Front end developer React Sportgames

Functie Als Front end developer ga jij aan de slag bij een gave en bekende organisatie op het gebied van sportgames. Jij gaat aan de slag in een scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als scrumteam werken ze in drie wekelijkse sprints en begin je iedere ochtend met een stand-up. Als Front end developer werk jij bij deze organisatie voornamelijk met Javascript, html, css en React. Er wordt veel gebruikt gemaakt ook van C#, Docker en Kubernetes. Het team hecht veel waarde aan het leveren van hoogwaardige

Bekijk vacature »
Simon j

simon j

18/11/2018 09:45:01
Quote Anchor link
Hallo,
Kan iemand mij helpen met een cronjob . zie in de log wel dat het uitgevoerd word maar de config word niet opgeslagen op de server. als ik handmatig op save druk word deze config file wel opgeslagen.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 03:43:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2018 09:46:40
Quote Anchor link
Laat je relevante code eens zien, tussen code-tags? Ik vermoed dat je geen volledig pad gebruikt in je cronjob.
Gewijzigd op 18/11/2018 09:47:24 door - Ariën -
 
Bart V B

Bart V B

18/11/2018 11:03:26
Quote Anchor link
“Maar de config word niet opgeslagen”
Onder welke gebruiker draait de conjob?
Heb zo’n vermoeden dat hij niet voldoende rechten heeft
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2018 11:28:46
Quote Anchor link
Of het pad klopt niet, wat ook vaak gebeurt, omdat deze vaak als root of een user draait.
 
Simon j

simon j

18/11/2018 20:23:54
Quote Anchor link
Bedankt voor jullie reacties,
Kom er nu achter dat het script van internet beveiligd is.
Kan dus geen aanpassingen doen helaas.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2018 20:29:34
Quote Anchor link
Geëncrypted, bedoel je?
Mogelijk zou je via de juiste commando in je crontab de boel wel kunnen draaien.

Toevoeging op 18/11/2018 20:31:07:

Bedoel je dat het geëncrypt is in Ioncube of Zend? Mogelijk kan je in je crontab er voor zorgen dat hij altijd naar je 'working directory' gaat.
 
Simon j

simon j

18/11/2018 21:21:34
Quote Anchor link
- Ariën - op 18/11/2018 20:29:34:
Geëncrypted, bedoel je?
Mogelijk zou je via de juiste commando in je crontab de boel wel kunnen draaien.

Toevoeging op 18/11/2018 20:31:07:

Bedoel je dat het geëncrypt is in Ioncube of Zend? Mogelijk kan je in je crontab er voor zorgen dat hij altijd naar je 'working directory' gaat.


Ja Geëncrypted,dus weet nu ff niet hoe ik dat kan aanpassen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2018 21:29:04
Quote Anchor link
Als het goed geprogrammeerd is, hoeft dat ook niet. Hoe luidt je cron opdracht?
 
Simon j

simon j

18/11/2018 21:58:39
Quote Anchor link
(www-data) CMD (/usr/bin/php /var/www/html/xxxxx.xxxx.php #xxxxx Config Update^M)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/11/2018 22:55:53
Quote Anchor link
Pas het eens aan naar:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
cd /var/www/html/ && /usr/bin/php script.php >> cron_log.txt


Op die manier ga vanaf een andere user alsnog eerst naar je juiste directory waar je script staat. En daarna voer je jouw script uit. De output schrijf je voor het gemak even naar cron_log.txt. Zo kan je zien of deze errors in de output genereert. Ideaal voor debuggen.
Gewijzigd op 18/11/2018 22:57:42 door - Ariën -
 
Simon j

simon j

20/11/2018 18:06:02
Quote Anchor link
Heb het geprobeerd maar dit lukt niet.
Zal waarschijnlijk iets fout doen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 18:09:20
Quote Anchor link
Wat lukt niet? Wat gebeurt er?
Als je wat gedetailleerd bent is de hulp wat makkelijker.
Wat staat er in de log? (maak die wel even schrijfbaar met 777)
Gewijzigd op 20/11/2018 18:14:08 door - Ariën -
 
Simon j

simon j

20/11/2018 19:46:24
Quote Anchor link
Die regel moet ik die met putty wegschrijfen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/11/2018 20:21:33
Quote Anchor link
Simon j op 20/11/2018 19:46:24:
Die regel moet ik die met putty wegschrijfen?

In je crontab -e ja.
 
Simon j

simon j

20/11/2018 20:26:05
Quote Anchor link
zie dit ook in log
Nov 20 19:23:01 server01 CRON[61090]: (CRON) info (No MTA installed, discarding output)
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

20/11/2018 20:46:40
Quote Anchor link
Meldingen die gedaan worden worden niet gemaild, want je hebt geen werkende mailserver.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2018 00:32:22
Quote Anchor link
Maar PHP-fouten en dus deze output zou toch in je cron_log.txt moeten staan, lijkt me.
Dat er niet kan worden gemaild is een ander verhaal..
 
Simon j

simon j

21/11/2018 19:36:27
Quote Anchor link
zal stap voor stap uitleggen hoe dit script in geinstalleerd.

1. Ubuntu geinstallerd 14.04 x64 op een server .
2. Hierop apache en php geinstalleerd.
3 database gemaakt met de file(sql) die in het script zit.
4 map html gecopieerd naar map www op de server en op 755 gezet.

Dit gedeelte werkt.
Alleen de config zou elke minuut worden opgeslagen op een server die op de zelfde server draait als het script.

het script bestand heb ik hier staan.

https://wetransfer.com/downloads/cbd60550a895c3674ef489a7174b74b820181121183532/b72d49074925d786a590d196062f88e020181121183533/aa4707
Gewijzigd op 21/11/2018 20:28:51 door simon j
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2018 19:58:48
Quote Anchor link
Simon j op 20/11/2018 20:26:05:
zie dit ook in log
Nov 20 19:23:01 server01 CRON[61090]: (CRON) info (No MTA installed, discarding output)

Over welke log heb je het hier?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.