[CSS] Gradient background

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Traineeship Fullstack developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »
Cedric

Cedric

14/08/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Edit:
Gelieve niet vragen en of oplossingen achteraf te verwijderen


Hey,

Ik ben momenteel de nieuwe layout aan het slicen voor mijn portfolio, maar ik loop tegen een probleempje een. Ik heb een div met aan background image. Die image is een gradient. Nu zou ik willen als de content groter is dan de afbeelding, dat niet de gradient herhaald wordt, maar het laatste kleur uit de gradient gebruikt wordt. Dus gewoon na de image een #kleur repeaten.

Vraag2:

Is het ook mogelijk dat ik een image gebruik en een image repeat? Dus net hetzelfde als hierboven maar dan inplaats van een kleur een andere img.

Is dit mogelijk?

Mvg,
Cedric
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:37:17
 
Hipska BE

Hipska BE

14/08/2007 17:38:00
Quote Anchor link
je stelt in css in dat de achtergrond dus niet repeat op de y as.
en je stelt in dat de achtergrond dat kleur is dat jij wil (het laatste kleur dus)
 
W w

w w

14/08/2007 17:44:00
Quote Anchor link
background: #fff url(/images/repeat.gif) repeat-x; of no-repeat
 
Cedric

Cedric

14/08/2007 17:44:00
Quote Anchor link
Bedankt, het werkt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
W w

w w

14/08/2007 17:47:00
Quote Anchor link
Geen dank ;) En succes verder
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

14/08/2007 18:59:00
Quote Anchor link
Gradients kan je leuke dingen mee maken :P.
 
Cedric

Cedric

15/08/2007 08:30:00
Quote Anchor link
@Arjan
Ik wil wel s een kijkje nemen, maar je url is dood ;)
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

15/08/2007 10:45:00
Quote Anchor link
Mijn fout, toevallig ook gisteren even mijn mappen opgeruimd :P.
 
Cedric

Cedric

15/08/2007 10:49:00
Quote Anchor link
Naja :P
Maar heeft iemand een oplossing voor mijn probleem? Het gaat om: http://www.freshcreations.be/klanten/gamemania/ Die footer zou moeten stretchable zijn. Ik zou dus de afbeelding gebruiken, en het laatste kleur repeaten. Maar dan verlies ik die border errond. Heeft iemand een idee hoe dit wel kan lukken?
 
Harm

Harm

15/08/2007 10:50:00
Quote Anchor link
Die layout heb je niet zelf gemaat hé?
 
Cedric

Cedric

15/08/2007 10:54:00
Quote Anchor link
Ik weet niet hoe je erbij komt, maar hij is door mijzelf gemaakt...
 
Harm

Harm

15/08/2007 12:13:00
Quote Anchor link
Lol nee hoor. Want ik heb deze layout wel eens op een site gezien. Daar kon je hem downloaden!
 
ArendJan

ArendJan

15/08/2007 12:16:00
Quote Anchor link
Deze layout staat/stond op sitedeals.nl

Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ArendJan
 
Cedric

Cedric

15/08/2007 13:14:00
Quote Anchor link
Inderdaad, en ik was de aanbieder. Ik moet 'm nu slicen.

@HarmW
Graag zie ik ff die link hoor, want ik heb 'm echt zelf verzonnen/gemaakt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.