[CSS] Site 100% hoog

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Junior Fullstack Developer

Functie omschrijving Heb jij je universitair diploma Informatica afgerond en ben jij op zoek naar een startersfunctie waar jouw ontwikkeling in een hoog vaandel staat? Voor een softwarebedrijf in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Junior Fullstack Developer. Je begint met een op maat gemaakte training om de kennis bij te spijkeren die jij nog mist. Uiteraard leer je het meeste tijdens je werk, maar de training geeft je hiervoor alvast de juiste handvatten. Je kunt het volgende verwachten! Jij ontwikkelt in technieken als Java, Javascript en SQL. Je werkt hierbij volgens de Agile/Scrum methode; Na het afronden van

Bekijk vacature »

Back-end Developer C#

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben jij een ervaren back-end developer, die graag in een in-house functie wil werken? Passen de woorden innovatie, programmeren en teamspeler bij jou? Zoek niet verder en lees snel verder. Voor een echt familiebedrijf in de regio van Uden ben ik op zoek naar een back-end developer, die met name kennis heeft van C# en .NET. Jij gaat de interne applicaties verder optimaliseren en nieuwe features ontwikkelen. Verder ga je de volgende werkzaamheden uitvoeren: Ondersteunen gebruikers; Uitvoeren van analyses van de software/applicaties; Maken van functionele ontwerpen en deze door vertalen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Cedric

Cedric

19/08/2007 19:27:00
Quote Anchor link
Hey,

Ik ben momenteel mijn nieuwe portfolio layout aan het slicen. Hij is eigenlijk zo goed als klaar. Enkel zou ik nog willen dat hij heel de pagina vult in de hoogte. Dus het grijze vlak zou dus langer moeten worden naargelang de pagina. Ik heb al goed rondgezocht en al overal height:100% aangegeven maar het wil gewoon niet lukken. Weet iemand hoe het wél moet?
Dit is de url: http://www.freshcreations.be/klanten/nieuw/

Ik ga hier niet mijn hele code posten omdat ik niet weet welke stukken relevant zijn. Ik neem aan dat jullie zelf de CSS en Xhtml terugvinden?

Alvast bedankt,
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 10:32:10
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

19/08/2007 19:31:00
Quote Anchor link
Mooie layout. Ik zal even voor je googlelen :) (help je mee?)

edit: http://ep2.nl/tutorials/html2/tut3.html

edit2:

html,body {
height: 100%;
}
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Jimmy Arts

jimmy Arts

19/08/2007 19:32:00
Quote Anchor link
Idd een erg mooie layout
 
Cedric

Cedric

19/08/2007 19:39:00
Quote Anchor link
Met html,body 100% toe te voegen lukt het niet..
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

19/08/2007 19:50:00
Quote Anchor link
Klopt. Het valt niet mee, maar met een aantal hacks kan het wel. Zie de CSS van mijn site: www.jankoehoorn.nl
 
Cedric

Cedric

19/08/2007 19:52:00
Quote Anchor link
Als Jan Koehoorn al zegt dat het niet meevalt dan is gewoon onmogelijk :P Ik zal eens kijken op je site of ik er iets van kan maken. Maar ik betwijfel of het lukt ... :S

Edit:
Het lukt niet hoor Jan, dit is nu de 'relevante' CSS die ik nu heb:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
body{
font-family:Arial;
font-size:11px;
margin:0;
}

html, body{
height: 100%;
}



#container{
width:800px;
margin:0px auto;
padding:0px;
position: relative;
min-height: 100%;
height: 100%;
height: auto;
}

html>body #container {
height: auto;
}

#bgcontainer{
width:800px;
float:left;
position: relative;
min-height: 100%;
height: 100%;
height: auto;
background:#e8e8e8;
}

html>body #bgcontainer {
height: auto;
}

#footer{
width:771px;
height:31px;
position: absolute;
    bottom: 0;
font-size:14px;
padding:60px 29px 0 0;
text-align:right;
color:#FFFFFF;
float:left;
background:url(images/footer.jpg);
}

#bottombar{
width:800px;
height:30px;
position: absolute;
    bottom: 0;
float:left;
background:url(images/bottombar.jpg);
}


Helaas ziet de site er dan zo uit.. http://www.freshcreations.be/klanten/nieuw/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Cedric
 
Cedric

Cedric

20/08/2007 18:03:00
Quote Anchor link
*Kickje*
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

20/08/2007 18:06:00
Quote Anchor link
100% hoogmaken is heel simpel, ik doe het altijd zo:
html,body{
height: 100%;
margin: 0;
padding: 0;
}

gr. leroy
 
Bart van der veen

bart van der veen

20/08/2007 18:07:00
Quote Anchor link
voeg aan je
#container{
background:e8e8e8;
}
toe en dan ben je er volgens mij.

bijna:trouwens
Afbeelding
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Johan

Johan

20/08/2007 18:23:00
Quote Anchor link
Offtopic:

@Jan: "U kunt deze pagina het best bekijken in alle browsers op elke schermgrootte :-)" LOL ^^
@Cedric: Check je site in IE, helemaal verziekt!!!!!


(voor de rest geen ideej dus.....)
 
Hipska BE

Hipska BE

20/08/2007 18:43:00
Quote Anchor link
hier toont ie in safari wel hoogte 100% hoor ;)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 18:47:00
Quote Anchor link
100% hoogte is niet simpel en gaat niet crossbrowser zonder hacks. Ik maak wel even een voorbeeld, want de vraag komt vaker voor.
 
Maikel S

Maikel S

20/08/2007 18:49:00
Quote Anchor link
Bij mij ziet de vorgeving van de site er erg verpest uit omdat IE hem niet goed weergeeft http://img407.imageshack.us/my.php?image=asdfajs1.jpg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:05:00
Quote Anchor link
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
GaMer B

GaMer B

20/08/2007 19:12:00
Quote Anchor link
Jan Koehoorn schreef op 20.08.2007 19:05:
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima

Bij mij doet IE7 het prima bij mij...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

20/08/2007 19:13:00
Quote Anchor link
Jan dat ziet er handig uit, op de / in je meta tag is die ook volledig validated (ik ben eerder wel andere niet valid oplossingen tegengekomen)

@Gamer13 bij mij heeft IE7 een heel dun wit randje, maar dat zal de meeste mensen niet opvallen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
PHP erik

PHP erik

20/08/2007 19:15:00
Quote Anchor link
Bij mij doet ie het ook perfect op IE7. Geen klein wit randje.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door PHP erik
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:15:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 20.08.2007 19:12:
Jan Koehoorn schreef op 20.08.2007 19:05:
Dit schiet al een heel stuk op. Alleen IE 7 doet moeilijk en da's wel een belangrijke browser. Affijn, je hebt een beginnetje ;-)

Edit:
IE 6 rendert hem overigens prima

Bij mij doet IE7 het prima bij mij...

Oh? Da's gek. Ik krijg extra margins rechts en onder.

Edit:
Ik snap het al. IE7 stond bij mij niet op de standaard lettergrootte. Als ik hem op normaal zet werkt het. Dat is trouwens niet wat je zou willen, maar goed, je hebt nu een werkbaar uitgangspunt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
PHP erik

PHP erik

20/08/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Quote:
IE7 stond bij mij niet op de standaard lettergrootte.
Je wordt oud Jan ;-)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/08/2007 19:22:00
Quote Anchor link
@ PHPerik: Laten we het hopen!

Quote:
Jan dat ziet er handig uit, op de / in je meta tag is die ook volledig validated (ik ben eerder wel andere niet valid oplossingen tegengekomen)


Klopt, het verkeerde doctype stond er boven (HTML4 strict). Nu valideert hij.

Edit:
Ik heb trouwens nog een andere manier gevonden, met twee hacks erin. Kijk maar welke je leuker vindt ;-)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Cedric

Cedric

20/08/2007 19:33:00
Quote Anchor link
Ik was dus bezig hem goed te maken in IE6, zoals je in maikel zijn screenshot ziet was het nix waard :) Enkel heb ik nog problemen met die reactie van de klant. Dat verpest het nog een beetje. Ik zit dus weer met de css code waarmee ik begon... :S
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.