datum keuze

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Lasrobotprogrammeur/operator

Heb je interesse in trekkers en beschik je overvlijmscherpse precisie? Solliciteer dan op deze vacature! Als Lasoperator ben je vooral bezig met het maken van nieuwe lasrobotprogramma’s en het optimaliseren van bestaande programma’s, zowel online als offline (incl. het bedienen van de Lasrobots). Daarnaast draag je bij aan een optimaal rendement van de las robots. Verder heb je de volgende werkzaamheden: Het meewerken als operator c.q. Robotlassen niveau 2 (van complexe samenstellingen/halffabricaten), het om- en instellen van de diverse stations van lasmallen (productdragers), het afwerken van laswerk (verwijderen lasspetters en oxiden), het bewaken van de machineplanning (op bewerkingen) incl. de

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »
Dennis S

Dennis S

17/11/2005 17:38:00
Quote Anchor link
Ik zoek een script waarmee ik via dropdown menu's een datum kan kiezen. De datum moet alsvolgt zijn

$d = dagen in 01 en niet in 1
$m = maanden in 01 en niet in 1
$y = het jaar in 05 vorm
$Y = in 2005 vorm

deze moet dan nadat je een datum gekozen hebt en op submit hebt gedrukt naar een pagina moet linken waarbij de gegevens die je net hebt opgegeven zo noteerd. test.php?d=01&m=01&y=05&Y=2005

gaat dit makkelijker met javascript of met php

Alvast bedankt
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 20:28:53
 
Zim Zim

Zim Zim

17/11/2005 17:42:00
Quote Anchor link
kan je die net zelf maken, dan alleen te zoeken.
als je html kan kan je dat ook maken, dus als je eerst een mooie dropdown menu maakt met de datum, dan kunnen wij je wel verder helpen

Zim
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

17/11/2005 17:48:00
Quote Anchor link
Hoi Rednl,

het moet met een combinatie van JavaScript en PHP.
Dagen doe je bijv zo:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
  // dropdown voor de dagen
  echo '<select name="dagen">';

  for ($i = 1; $i <= 31; $i++) {
    $value = sprintf ('%02d', $i);
    echo '<option value='.$value.'>'.$i.'</option>';
  }


  echo '</select>';
?>
 
Robert Deiman

Robert Deiman

17/11/2005 17:53:00
Quote Anchor link
Je kan het het net zo gemakkelijk doen met JAvascript als PHP, HTML is af te raden omdat je het best een loop kan maken die elke keer dag+1 doet, totdat het aantal dagen van de maand is bereikt.
Dit geldt ook zo voor maand en eventueel voor jaar.
En zim, ik denk dat rednl die gegevens die die achter .php weergeeft ook weer uit wil kunnen lezen, dus zou ik PHP gebruiken. Ik heb wel een voorbeeld voor je met maanden, dagen en jaren, moet je ff zien hoe je dat aan wilt passen.

<form action="test.php" method="get" name="naam" id="naam">
<select name="dag" id="dag">
<option value="DAG">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "DAG" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($dag=1;$dag <= 31;$dag++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $dag ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="maand" id="maand">
<option value="MAAND">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "MAAND" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
      for($maand=1;$maand <= 12;$maand++){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $maand ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
            }
?>

</select>
<select name="jaar" id="naam">
<option value="JAAR">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo "JAAR" ?>
</option>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
    $jaartal
= date(Y)-16;
    $maxjaar = date(Y)-70;
      for($jaar=$jaartal;$jaar >= $maxjaar;$jaar--){
?>

<option value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $jaar ?>
</option>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
            }
                      
            
?>
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 01:06:00
Quote Anchor link
ok ik heb nu de script:
link

maar als ik deze uitvoer en ik ik bv in archive.php het volgende staan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

echo "$jaar<br>";
echo "$dag<br>";
echo "$maand";

?>


wordt er niks weergeven. wat kan er fout zijn? want de link is toch archive.php?jaar=2005&maand=11&dag=18
Gewijzigd op 18/11/2005 01:22:00 door Dennis S
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 08:22:00
Quote Anchor link
Maak dit er eens van:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo "$_GET['jaar']<br>";
echo "$_GET['dag']<br>";
echo "$_GET['maand']";
}

?>
Gewijzigd op 18/11/2005 08:22:00 door Robert Deiman
 

18/11/2005 08:37:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

if($_SERVER['REQUEST_METHOD']=="GET"){
echo $_GET['jaar']."<br>";
echo $_GET['dag']."<br>";
echo $_GET['maand'];
}

?>
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

18/11/2005 08:41:00
Quote Anchor link
Geef dan ook even aan wat er fout ging Sebastiaan...

De <br>'s stonden niet tussen aanhalingstekens.
 
Dennis S

Dennis S

18/11/2005 09:24:00
Quote Anchor link
bedankt, het is gelukt.

de source van de bestanden:
today.php
select.php
archive.php
 

18/11/2005 14:06:00
Quote Anchor link
@Willem-Jan: Ik heb Roberts voorbeeld verbeterd, hij deed de varaiblen in de quotes en ik heb ze er weer uit gehaald.
 
Robert Deiman

Robert Deiman

18/11/2005 15:07:00
Quote Anchor link
Goed werk Sebastiaan.. was idd een foutje van me :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.